sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ تو اسیاس؟ تو اروپاست ببخشید....اشتباه من بود......انگار خیر زده بودم...... 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ تو اروپاستببخشید....اشتباه من بود......انگار خیر زده بودم...... خیلی برام اشنا انگار قبلا یه جا عکسشو دیدم ولی هر چی فک میکنم یادم نمیاد:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ خیلی برام اشنا انگار قبلا یه جا عکسشو دیدم ولی هر چی فک میکنم یادم نمیاد:JC_thinking: راهنمایی: توی تالار موجوده عکساش... توی اسپانیا هم هست. 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ اره تو همینجا بود فک کنم فاطیما جون تاپیکشو زده بود :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ اره تو همینجا بود فک کنم فاطیما جون تاپیکشو زده بود :JC_thinking: ایشون که کارهای خوبی را معرفی کردن... ولی این یکی رو نه.... تو تاپیک ایشون نیست....:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ ایشون که کارهای خوبی را معرفی کردن...ولی این یکی رو نه.... تو تاپیک ایشون نیست....:icon_pf (44): :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ از کارای لوکوربوزیه؟؟؟ 1.معمارش معروفه؟بله 2.مسکونیه؟بله 3.تو اروپاست؟بله 4.مال میس ونده روهه است؟خیر 5.از کارای لوکوربوزیه؟خیر 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ ریچارد میر؟ 1.معمارش معروفه؟بله 2.مسکونیه؟بله 3.تو اروپاست؟بله 4.مال میس ونده روهه است؟خیر 5.از کارای لوکوربوزیه؟خیر 6.ریچارد میر؟خیر 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ تو اسپانیاست؟ آرهههههههههههه:yes: 1.معمارش معروفه؟بله 2.مسکونیه؟بله 3.تو اروپاست؟بله 4.مال میس ونده روهه است؟خیر 5.از کارای لوکوربوزیه؟خیر 6. تو اسپانیاست؟بله 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ کاره زاها حدید؟ 1.معمارش معروفه؟بله 2.مسکونیه؟بله 3.تو اروپاست؟بله 4.مال میس ونده روهه است؟خیر 5.از کارای لوکوربوزیه؟خیر 6. تو اسپانیاست؟بله 7.کاره زاها حدید؟خیر 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ 1.معمارش معروفه؟بله2.مسکونیه؟بله 3.تو اروپاست؟بله 4.مال میس ونده روهه است؟خیر 5.از کارای لوکوربوزیه؟خیر 6. تو اسپانیاست؟بله 7.کاره زاها حدید؟خیر راهنمایی از کارای آلبرتو کمپو بیزاست...از معمارای مینی مال دیگه باید بگین جواب رو..... 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ راهنمایی از کارای آلبرتو کمپو بیزاست...از معمارای مینی مال دیگه باید بگین جواب رو..... خانه ی گاسپار 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ خانه ی گاسپار خیر....این مورد نیست... ممنون که نزدیک شدین به جواب:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ من اینو تو پست شما خوندم تو خونه گاسپار بودا ولی!:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ Casa Moliner خودشههههههههههههههههه :w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w42::w70: تصویر بعدی با شما 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده