Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 1- تو استان فارسه؟ بله 2- تو شیرازه ؟ بله 3- مکان مورد نظر یه باغه ؟ بله 4- تو خود شیرازه ؟ بله 5- باغ عفیف آباد ؟ نه 3 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ افسانه جان یه راهنمایی کن . 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ تو این باغ خیلی درخت نارنج وجود داره 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 1- تو استان فارسه؟ بله 2- تو شیرازه ؟ بله 3- مکان مورد نظر یه باغه ؟ بله 4- تو خود شیرازه ؟ بله 5- باغ عفیف آباد ؟ نه 6- باغ ارم شیرازه ؟ نه 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ آهان باغ دلگشاست آفرین درسته :w14: عکس بعدی رو بذار مهندس 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ باغ دلگشا یکی از باغهای تاریخی شیراز بوده و در ناحیه آرامگاه سعدی قرار دارد. جیمز موریه ساخت آن را به کریم خان زند نسبت داده ولی برخی اعتقاد دارند قدمت باغ دلگشا به دوران ساسانیان در قبل از اسلام میرسد. این باغ در دوران صفویه و زندیه از مراکز مهم تفریحی در شیراز بودهاست. مساحت این باغ ۵/۷ هکتار میباشد و بیشتر درختان آن را مرکبات مخصوصاً نارنج و پرتقال تشکیل میدهند. عمارت این باغ نیز به شکل سه طبقه با دو ورودی در دو طرف و ایوانی در طبقه میانی که مشرف به استخر مقابل عمارت است، خبر از روزگار شکوه و عظمت باغ میدهد. 2 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ببینم کی میتونه حدس بزنه بگم بگم ... 3 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ قلعه ملا محمد خان قشقايي ببخشید داش ناصر اینو میگم اینو از کجات درآوردی 3 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مهدي جان ببينم اين يه خورده استعدادي هم كه دارم ميخواي كور كني 3 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 20 امتیاز به مهدی داده شد:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مربوط به دوران سلجوقیه!!! نمیدونم کجاس!! عکسش تو کتاب درسی هامون بوده فکر کنم!! 3 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من که عکسی نمی بینم دقت کنی هست مربوط به دوران سلجوقیه!!! بله تو استان های غربیه ؟ خیر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده