Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 1- تو ایرانه دیگه ؟ بله 2- تو استانهای مرکزی کشوره ؟ بله 3- تو یزد؟ نه 4- تو اردکان ؟ نه 5- تو نائین ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 1- تو ایرانه دیگه ؟ بله 2- تو استانهای مرکزی کشوره ؟ بله 3- تو یزد؟ نه 4- تو اردکان ؟ نه 5- تو نائین ؟ نه 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 1- تو ایرانه دیگه ؟ بله 2- تو استانهای مرکزی کشوره ؟ بله 3- تو یزد؟ نه 4- تو اردکان ؟ نه 5- تو نائین ؟ نه 6- مسجد جامع اردستان ؟ نه 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 1- تو ایرانه دیگه ؟بله 2- تو استانهای مرکزی کشوره ؟ بله 3- تو یزد؟ نه 4- تو اردکان ؟ نه 5- تو نائین ؟ نه 6- مسجد جامع اردستان ؟ نه اِ اِ چرا خودشه ! :w16: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببین اولین عکس دقیقا از همون زاویه هست 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مهتاب یه کمکی بکن دیگه!! 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اِ اِ چرا خودشه ! :w16: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببین اولین عکس دقیقا از همون زاویه هست افسانه جان تو درست می گی . ولی من منظورم مسجد جامع زواره بود . اگه تو فرق این 2تا رو می دونی حتما" برامون توضیح بده چون من همیشه فکر می کردم زواره با اردستان فرق می کنه . پس ممنون می شم که برامون توضیح بدی . سوال بعدی رو هم طرح کن. 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ افسانه جان تو درست می گی .ولی من منظورم مسجد جامع زواره بود . اگه تو فرق این 2تا رو می دونی حتما" برامون توضیح بده چون من همیشه فکر می کردم زواره با اردستان فرق می کنه . پس ممنون می شم که برامون توضیح بدی . سوال بعدی رو هم طرح کن. به مسجد جامع اردستان مسجد زواره هم میگن که نخستین مسجد چهار ایوانی ایرانه در دوران حكومت سلجوقیان و در سال503 هجری ساخته شده است. دو شبستان آن مربوط به دوره های صفویه و قاجاریه است و در آن كتیبه هاو گچ بریهایی به خط كوفی و ثلث دیده می شود. این بنای تاریخی از جمله آثار شاخص شهرستان اردستان است که در شمال استان اصفهان واقع شده است. توضیحات بیشتر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب تا امتیاز من اضافه نشه عکس بعدی رو نمی ذارم 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ حالا تو عکسو بذار، جریمه دیرکردشو بعتا حساب میکنی با محمد!! 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خب اینم از عکس شروع کنید ( ولی جریمه دیرکرد فراموش نشه ) 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ من چرا هیچ جا رو بلد نیستم؟؟!! 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ کاروانسرا نیست . ( چیزی که زیاده اون طرفها ) باغ . مکان مورد نظر یه باغه . اگه الان هیجانش ازبین می ره . عکس خوبیه . چون بیشتر افراد عکس رو از جلو دارن و اون طرفش رو دیدن . 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 1- تو استان فارسه؟ بله 2- تو شیرازه ؟ بله 3- مکان مورد نظر یه باغه ؟ بله 3 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 1- تو استان فارسه؟ بله 2- تو شیرازه ؟ بله 3- مکان مورد نظر یه باغه ؟ بله 4- تو خود شیرازه ؟ 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 1- تو استان فارسه؟ بله 2- تو شیرازه ؟ بله 3- مکان مورد نظر یه باغه ؟ بله 4- تو خود شیرازه ؟ بله 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۸۹ 1- تو استان فارسه؟ بله 2- تو شیرازه ؟ بله 3- مکان مورد نظر یه باغه ؟ بله 4- تو خود شیرازه ؟ بله 5- باغ عفیف آباد ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده