.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52: بگم ؟ :banel_smiley_52: مجموعه هتل استاینبرگر ( steigenberger hotel ) در کنار دریای سرخ طراح : مایکل گریوز اخطار میگیرم ؟ :banel_smiley_52: اخطار که رو شاخشه :167: جان من اینارو از کجا می دونی؟! 1 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اخطار که رو شاخشه :167: جان من اینارو از کجا می دونی؟! خب اصلا دیگه نمیگم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب اصلا دیگه نمیگم نه شوخی می کنم جایزه لازمی به محمد می گم تشویقی بهت بده 1 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه شوخی می کنمجایزه لازمی به محمد می گم تشویقی بهت بده میشه عکس بعدی هم بزاری ؟! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میشه عکس بعدی هم بزاری ؟! خوشت اومده ها باشه بعدا می ذارم بیا جواب بده 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میشه عکس بعدی هم بزاری ؟! عهههههه، آخه اینارو از کجا میدونی؛:w888: بگو دیه؛ من چرا هیپکدومه این بنا ها رو نمیشناسم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا بگو این کجاست و ...:62izy85: لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم بلدم بگم ؟ یک ملک مسکونی کاملا لوکس که تو لس آنجلس روی یه تپه ساخته شده ! از این خونه های رویایی و درجه یکه البته فکر نکنم از نظر معماری مزیت خاصی داشته باشه ها فقط چون جاش خیلی خوبه و امکانات داخلش در حد اعلاست معروفه 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم بلدم بگم ؟ یک ملک مسکونی کاملا لوکس که تو لس آنجلس روی یه تپه ساخته شده ! از این خونه های رویایی و درجه یکه البته فکر نکنم از نظر معماری مزیت خاصی داشته باشه ها فقط چون جاش خیلی خوبه و امکانات داخلش در حد اعلاست معروفه این اطلاعات رو از کجا میاری میشه توضیح بدی تا ما هم بدونیم 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اسم این اثر چیه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم بلدم بگم ؟ یک ملک مسکونی کاملا لوکس که تو لس آنجلس روی یه تپه ساخته شده ! از این خونه های رویایی و درجه یکه البته فکر نکنم از نظر معماری مزیت خاصی داشته باشه ها فقط چون جاش خیلی خوبه و امکانات داخلش در حد اعلاست معروفه دستت درد نکنه!!!!! . . . :w74: لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اسم این اثر چیه اینم یه ویلای لوکسه که در بین سنگ ها ساخته شده . در ارتفاع 197 فوتی از سطح دریا در منطقه گرمسیری کامالا و نزدیک به شهر و فرودگاه و ساحل . اسمش رو مطمئن نیستم . فکر میکنم ویلای امانزی اسمش باشه 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم یه ویلای لوکسه که در بین سنگ ها ساخته شده . در ارتفاع 197 فوتی از سطح دریا در منطقه گرمسیری کامالا و نزدیک به شهر و فرودگاه و ساحل . اسمش رو مطمئن نیستم . فکر میکنم ویلای امانزی اسمش باشه مطمئنم از یه سایتی چیزی کمک میگیری 3 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مطمئنم از یه سایتی چیزی کمک میگیری قطعا توضیحاتی که میدم رو از اینترنت در میارم ! مطمئنا اینکه در ارتفاع 197 متری هستش رو حفظ نبودم ! 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قطعا توضیحاتی که میدم رو از اینترنت در میارم ! مطمئنا اینکه در ارتفاع 197 متری هستش رو حفظ نبودم ! کل تصویر شناسی منظورم بود 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کل تصویر شناسی منظورم بود اگر نظرتون اینه که من از سایتی چیزی اینارو میگیرم ، شما که رشتتون معماری هستش باید بیشتر با سایت های معماری آشنا باشین . چنین چیزی امکان داره ؟ 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر نظرتون اینه که من از سایتی چیزی اینارو میگیرم ، شما که رشتتون معماری هستش باید بیشتر با سایت های معماری آشنا باشین . چنین چیزی امکان داره ؟ منم که معماری خوندم میگم شناختن همه ی اینا کار هرکسی نیس اونم کسی که رشتش این نیس 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم که معماری خوندم میگم شناختن همه ی اینا کار هرکسی نیس اونم کسی که رشتش این نیس پس تحقیق کنین ببینین من از کجا اینا رو میگم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شایدم از یه نرم افزاری چیزی کمک می گیری! خوب بگو ما هم بدونیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده