Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ من اینو بلدم...جوابشو میدمو فرار می کنم.... خودتون عکس بذارید... Belem Tower پرتغال.... بله البته !!!!!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ اره ؟!!! متوجه نشدم ...تو اروپا هست یا نه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ 1-غرب اروپاست ؟ خیر 2.. اروپا ست ؟ بله لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ رفتم عسک بیارم.... اینم جواب این یکی: کلیسای Hallgrimدر شهر Reykjavik جزیره ایسلند 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ رفتم عسک بیارم.... اینم جواب این یکی: کلیسای Hallgrimدر شهر Reykjavik جزیره ایسلند چه یه ضرب میاد میگههههه:jawdrop::jawdrop::jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ رفتم عسک بیارم.... اینم جواب این یکی: کلیسای hallgrimدر شهر reykjavik جزیره ایسلند افرین درسته چجوری اینا رو میشناسی تو ؟ لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ چه یه ضرب میاد میگههههه:jawdrop::jawdrop::jawdrop: یه کوچولو بیش فعالم...یه خورده ...نه زیاد...واسه همین...:دی افرین درسته چجوری اینا رو میشناسی تو ؟ یه کلیسا طراحی کردم به کمک یکی از دوستام... واسه مطالعاتش کلی کلیسا رو بررسی کردیم... واسه همین تو ذهنم مونده....:dancegirl2: اینم سوال بهدی.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۹ من اینو بلدم...جوابشو میدمو فرار می کنم.... خودتون عکس بذارید... Belem Tower پرتغال.... :guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2: 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ 1- تو امریکاست ؟ 1- تو امریکاست ؟خیر لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ 1- تو امریکاست ؟خیر 2-پل هيكس سنگاپور نيست؟خیر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده