AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ cctv برج مخابراتی پکن / کار رم کولهاس ؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من بگم؟؟..با اجازه اره ..هم شما درست گفتی هم مهناز جون....این ساختمون مسئول پخش بازیهای المپیک یا جام جهانی بود فکر کنم...بوده..که طی حادثه ای اتیش میگیره..مهنازی عکسو بعدی بزاااااااااااار(با اجازه vergil عزیز...ببخشید...دیدم نیستی گفتم بگم که عکس بعدی رو بزارن) 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اوهوم درسته! توضیحاتشم همینایی که بالایی گفت... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ خب می ریم سر تصویر بعد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ بهله کدوم شهرش می تونه باشه؟!!!!!! نیویورک؟! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ موزه هنرهای معاصر کلیولند ؟ خیر.... 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ کدوم شهرش می تونه باشه؟!!!!!!نیویورک؟! مهناز جون اینو فکر کنم ندیدی 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ مهناز جون اینو فکر کنم ندیدی عع ببخشید. نه نیویورک نیست. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ موزه هنرهای معاصر کلیولند ؟ من معذرت می خوام. بله درسته. موزه ی هنرهای معاصر کلیولند در شهر اوهایو...طراح: فرشید موسوی. سئوال بعدی رو بذار عزیزم. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده