sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ قدیمیه ؟ 1.موزه؟بله 2.آمریکا؟خیر 3.فرانسه؟خیر 4.اسپانیا؟بله 5.قدیمی؟خیر از عناصر معماری مدرن دیوارهای بتنی و رمپ های چرخنده رو داره معمارش رو من تو تالار خودمون با تاپیکی معرفی کردم 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ راهنمایی:بنا مروبط به سال 2009 میلادی و در شهر گرانادای اسپانیاست 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ The Granada Science Park ؟ 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام The Granada Science Park ؟ 1.موزه؟بله 2.آمریکا؟خیر 3.فرانسه؟خیر 4.اسپانیا؟بله 5.قدیمی؟خیر 6. عمارت الحمرا؟خیر 7.The Granada Science Park ؟خیر این دو مورد آخر رو سرچ کردم تصاویرش شبیه اونچه که من گذاشتم نبود ها با اینکه پارک خیلی زیبا بود راهنمایی:معمارش از بزرگان معماری مینیمالیستی هست 5 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ museum of the memory of andalusia architect: Alberto Campo برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ موزه ی علم و فن آوری ؟ خیر museum of the memory of andalusiaarchitect: Alberto Campo برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بله کاملا درست هست.این هم تصاویر بیشتر در این پست.#13 برای آشنایی با معمار هم به آخرین پست همان تاپیک مراجعه کنید 5 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ موزه؟ بله امریکا؟ بله . امریکای جنوبی 7 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ موزه؟ بله امریکا؟ بله. بزرگترین و پر جمعیت ترین کشور امریکای جنوبی معمار معروف ؟بله( در سال 1988 برنده جایزه پریتزکر شد) 6 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ موزه ی هنر های معاصر نیتروی؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ موزه ی هنر های معاصر نیتروی؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کاملا درسته 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۱ با اجازه بنای بعدی تابلوئه چیه ولی خوب 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ کاربریش اداریه؟ بله اروپاست؟بله 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ کاربریش اداریه؟ بله اروپاست؟بله برج خیارشور نیست ؟ خورد توو هــــــدف 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده