seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ اروپا؟نع... آمریکا؟بله... مسکونی؟؟ نع... اداری؟بله... تو اهایو ی امریکاست ؟نع... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ اروپا؟نع... آمریکا؟بله... مسکونی؟؟ نع... اداری؟بله... تجاری؟بله... تو اهایو ی امریکاست ؟نع... معمارش معروفه؟؟؟ راسش نمیدونم...فک نکنم معروف باشه... نیویورک؟بله... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ اروپا؟نع... آمریکا؟بله... مسکونی؟؟ نع... اداری؟بله... تجاری؟بله... تو اهایو ی امریکاست ؟نع... معمارش معروفه؟؟؟ راسش نمیدونم...فک نکنم معروف باشه... نیویورک؟بله... ساختمان بین المللی امریکا ؟ نع... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ اروپا؟نع... آمریکا؟بله... مسکونی؟؟ نع... اداری؟بله... تجاری؟بله... تو اهایو ی امریکاست ؟نع... معمارش معروفه؟؟؟ راسش نمیدونم...فک نکنم معروف باشه... نیویورک؟بله... ساختمان بین المللی امریکا ؟ نع... ساختمان وول ورث؟نع... 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ پیداش کردم برج جهانی ترامپ کاملا درسته... 2 لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ گل گفتم آی/ گل گفتم/مثل یه بلبل گفتم...:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ امریکا : نه اوروپا : نه اداری و تجاری : بله اسیا : بله چین : بله 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ مرکز مالی نانجینگ گرینلند در چین 2 لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ افرین:icon_gol:تو تونستی جواب درستو بدی معلومه خیلی باهوشی :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده