*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ اروپا : خیر آمریکا : بــــــــــــــله مالزی: خیر برج بانک او : خیر اداری؟ خیر ساختمان کرایسلر: خیر 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ مسکونی؟؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ اروپا : خیر آمریکا : بــــــــــــــله مالزی: خیر برج بانک او : خیر اداری؟ خیر ساختمان کرایسلر: خیر مسکونی؟ بـــــــــــــــــله :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ اروپا : خیر آمریکا : بــــــــــــــله مالزی: خیر برج بانک او : خیر اداری؟ خیر ساختمان کرایسلر: خیر مسکونی؟ بـــــــــــــــــله معمارش معروفه : بــــــــــــــــله:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ معمارش همون لهستانیه؟ 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ اروپا : خیر آمریکا : بــــــــــــــله مالزی: خیر برج بانک او : خیر اداری؟ خیر ساختمان کرایسلر: خیر مسکونی؟ بـــــــــــــــــله معمارش معروفه : بــــــــــــــــله معمارش همون لهستانیه؟ بـــــــــــــــــــــــله:hapydancsmil: آقا مهدی دیگه مطمئنم شما جوابشو میدونید خواهش میکنم بگید 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ راسش اسم برج رو نمیدونم ولی میدونم از کارای دانیل لیبسکیند هستش... 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ راسش اسم برج رو نمیدونم ولی میدونم از کارای دانیل لیبسکیند هستش... آفرررررررررین درستهههههههه:hapydancsmil: برجش اسم خاصی نداره ٬ به برج نیویورک شهرت داره این برج مسکونی در یکی از خیابان مدیسون است، مشرف به پارک میدان مدیسون در منهتن قرار دارد. 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ بالاخره یه دونه جواب دادم...:hapydancsmil: عکس بعدی... 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ آمریکا؟؟؟ من سوالارو میپرسم راه رو برا بقیه باز میکنم جواب آخرو اما نمیدم 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ اروپا؟نع... آمریکا؟بله... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ اروپا؟نع... آمریکا؟بله... مسکونی؟؟ نع... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده