judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ اروپا ؟ گالری؟ اروپا ؟ نه گالری ؟ نه 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ آمریکا؟موزه؟ آمریکا ؟ نه موزه ؟ نه 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ آسیا؟ فرهنگی؟ اسیا ؟ اره فرهنگی ؟ اره 3 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ معمارش معروفه ؟ راستش معمارشو نمیدونم کیه ... به بزرگی خودتون ببخشید ... 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ میگم چقدر آشناست نگو از تاپیکای خودم بوده [h=1][/h] [h=1]chiaki arai: kadare cultural center[/h] [h=1]تاپیک : مرکز فرهنگی kadare[/h] 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ میگم چقدر آشناست نگو از تاپیکای خودم بوده chiaki arai: kadare cultural center تاپیک : مرکز فرهنگی kadare اره مینااااایی 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ تصویر بعد : منم میتونم جواب بدم؟ قوانین مسابقه رو نمیدونم چیه؟ 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ منم میتونم جواب بدم؟ قوانین مسابقه رو نمیدونم چیه؟ بله که میشه شما تصویر مورد نظر رو حدس میزنید , مثلا میپرسید اروپاست ؟ معمارش معروفه ؟ کاربریش رو میگید و .... تا به نام بنا و معمارش برسیم و اگر درست گفته باشید تصویر بعدی رو باید شما بذارید 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ فک کنم آسیایی باشه... معمارشم فک کنم ایتالیایی باشه... 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ فک کنم آسیایی باشه... معمارشم فک کنم ایتالیایی باشه... آسیا ؟ بله :hapydancsmil: معمارش ایتالیایی ؟ بله :hapydancsmil: آفرین , نام بنا و معمار رو بگی حله 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ اسم معمارش اگه اشتباه نکنم رنزو پيانو باشه... نام بنا هم اگه اشتباه نکنم فرودگاه بین المللی کانسای ژاپنه... 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ اسم معمارش اگه اشتباه نکنم رنزو پيانو باشه... نام بنا هم اگه اشتباه نکنم فرودگاه بین المللی کانسای ژاپنه... کاملا درسته :hapydancsmil: آفرین به اطلاعاتت تصویر بعدی با شما :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ عکس بعدی...بگید ببینم چیکار میکنیدا... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده