MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ باریکلا بچه ها!!! خب عکس بعدی!! من اینجا فقط در نقش گردوننده تاپیک عمل میکنم!!! 5 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ 1- تو شهرهای مرکزی کشوره ؟ 2 تو شهرهای غربی؟ 3- کاروانسراست ؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ والا من که نمیدونم چیه ولی باید چیزی باحال در قدیم بوده باشه!! خوش فرمه!! 4 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ 1- تو شهرهای مرکزی کشوره ؟ خیر 2 تو شهرهای غربی؟ خیر 3- کاروانسراست ؟ خیر 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ 1- تو شهرهای مرکزی کشوره ؟خیر 2 تو شهرهای غربی؟ خیر 3- کاروانسراست ؟ خیر بوشهر .... عمارت ملک... لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ عمارت ملک" متعلق به حاج ملک التجار ، حکمران بوشهری در اواخر حکومت قاجار و دوران حضور قوای انگلیس در جنوب کشور است، به سبک کاخ های فرانسوی در دو طبقه احداث شده است. بنا به گفته یکی از ساکنان این عمارت، در حال حاضر این ساختمان محل زندگی دهها خانواده بی سر پناه شده است که هر یک در یکی از اتاقهای این بنا زندگی می کنند، با توجه به صحبتهایی که با یکی از بچه های ساکن این عمارت نیز داشتم، هیچگونه امکاناتی از قبیل برق در این ساختمان موجود نیست و ساکنان آن در شرایط خاصی بسر می برند و این در حالیست که ظاهرا اقدام خاصی برای اسکان ساکنان این عمارت در مکان مناسب دیگر و حفظ و مرمت این بنای تاریخی صورت نگرفته است. در پایان، دختر بچه توضیح دهنده مطالب فوق تقاضای حق الزحمه برای توضیحاتش کرد که مبلغ ناقابلی تقدیم شد. لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ امتیازات داده شد:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ امتیازات داده شد:flowerysmile: امتیاز قبلی من پس چی شد 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ بوشهر .... عمارت ملک... چه جوری ؟!! :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ چه جوری ؟!! :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: آخه ناسلامتی بنای مهم شهرمونه ... متاسفانه به علت رسیدگی نکردن به این بنا که جزو شاهکار های معماری ایران است قسمت اعظم آن تخریب شده .... چند دقیقه دیگه عکس بنای بعدی را می گذارم .. لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ حتماً تو بوشهره آره؟ این دومی نه ... ولی عمارت ملک آره لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ امتیاز قبلی من پس چی شد مهدی جان تا اینجا همه ی امتیازات داده شده :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ مسجده؟ 1. آره .. با عرض شرمندگی عکس کامل تر ازش پیدا نکردم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده