*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ مینا جووونم تصویر بعدی رو تو بزار من دیگه تصویر نمیزارم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ مینا جووونم تصویر بعدی رو تو بزار من دیگه تصویر نمیزارم به خاطر حرف یه غیر معمار!!! من که خیلی تصویرایی که میزاری دوست دارم، چیزای آسون رو بزاریم و همه بلد باشن چه فایده ؟ مثلا برج پیزا رو بزاریم و یه نفر هم زود حدس بزنه که چی بشه، هنر نیست که!!! اینجا تاپیک ایران شناسی نیست؛ تاپیکیه که کاراری معمارانی رو که ندیدیم اینجا ببینیم لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ موزه یهود آفرین کاملا درسته :hapydancsmil: ونوسی یه تصویر سخت بذار :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ به خاطر حرف یه غیر معمار!!!من که خیلی تصویرایی که میزاری دوست دارم، چیزای آسون رو بزاریم و همه بلد باشن چه فایده ؟ مثلا برج پیزا رو بزاریم و یه نفر هم زود حدس بزنه که چی بشه، هنر نیست که!!! اینجا تاپیک ایران شناسی نیست؛ تاپیکیه که کاراری معمارانی رو که ندیدیم اینجا ببینیم داری منو وسوسه میکنی ممنونم ونوسی جوووووووووووونم :hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v باشد خودتون خواستید :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ آفرین کاملا درسته :hapydancsmil:ونوسی یه تصویر سخت بذار :gnugghender: فاطمه گفت میخواد بذاره لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ اینم تصویر بعدی : این یکی زیاد سخت نیست 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ عههه؛اونو ولش کن ؛این جلویی چه باحاله، چه انحناااایی داره ؛ عههههه اداری ؟ لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ از قبلی عقب موندم. من اینو دیدم تو چینه؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ به خاطر حرف یه غیر معمار!!!من که خیلی تصویرایی که میزاری دوست دارم، چیزای آسون رو بزاریم و همه بلد باشن چه فایده ؟ مثلا برج پیزا رو بزاریم و یه نفر هم زود حدس بزنه که چی بشه، هنر نیست که!!! اینجا تاپیک ایران شناسی نیست؛ تاپیکیه که کاراری معمارانی رو که ندیدیم اینجا ببینیم با نظر ونوسی موافقم...اینجا تاپیکِ تخصصی ما هست و هر کس هم که اطلاعات کافی داره مبتونه بیاد حدس بزنه هر کسم نداره مبتونه بیاد یاد بگیره تصویرایی که میزارید رو دوست دارم...همتون کلی بنا رو شناختم 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ 1- آمریکا : بــــــــــله :hapydancsmil: 2- اداری : بــــــــــله :hapydancsmil: 3 -چین : خیر 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ ولی یکی شبیه این یعنی کپی این تو چین هستاااااا 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ ولی یکی شبیه این یعنی کپی این تو چین هستاااااا نیدونم اون یکی رو ندیدم 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ ساختمان کنده ناست ( Conde Nast Building)؟ 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ 1- آمریکا : بــــــــــله 2- اداری : بــــــــــله 3 -چین : خیر 4- ساختمان کنده ناست ( Conde Nast Building): خیر 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ فکر کنم اینم نتونیم بگیم... بابا مینا به شوخی یه چیزی گفت تو جدی گرفتی؟؟!!! 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ فکر کنم اینم نتونیم بگیم...بابا مینا به شوخی یه چیزی گفت تو جدی گرفتی؟؟!!! چند تا راهنمایی میکنم ، اگه تا فردا نتونستید حدس بزنید ؛ جوابشو میزارم راهنمایی : اولین ساختمان اداری عظیم است که در دهه 1990 در نیویورک ساخته شد. معماران: شرکت معماران فوکس و فول 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده