مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ ی گله دارم ازت*Cloudy sky* اگه قرار باشه شما هر عکسی بزاری اینجا که نمیشه از دوستان میخوام ی عکس بزارند و شما جواب بده تو عمر جاهای که گفتینو اصلا تا حالا ندیدم و نشنیدم 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ 1- آسیا : خیر 2- اروپا : بـــــــــــــــله 3- دانشگاه : خیر 4- مدرسه : بــــــــــــــله 5- معمارش معروفه : بـــــــــــــــــله 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ ی گله دارم ازت*Cloudy sky* اگه قرار باشه شما هر عکسی بزاری اینجا که نمیشه از دوستان میخوام ی عکس بزارند و شما جواب بده تو عمر جاهای که گفتینو اصلا تا حالا ندیدم و نشنیدم ببخشید...ولی اشکال کار کجاست؟؟؟؟ قراره چیزای جدید یاد بگیریم دیگه....اینطور نیست؟؟ 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ ی گله دارم ازت*Cloudy sky* اگه قرار باشه شما هر عکسی بزاری اینجا که نمیشه از دوستان میخوام ی عکس بزارند و شما جواب بده تو عمر جاهای که گفتینو اصلا تا حالا ندیدم و نشنیدم ببخشید ؛ ایشون طبق روند تاپیک دارن پیش میرن، کارشون خیلی درسته؛ شما معماری نیستید یا رشته ای که بخواد با با این تاپیک مربوط باشه، معلومه که با مکانهایی که میزارن آشنایی ندارید؛ امیدوارم تو تالار خودتون موفق باشید و از *Cloudy sky* هم خیلی خیلی ممنونم؛ بابت آپ کردن تاپیکا ؛ لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ 1- آسیا : خیر 2- اروپا : بـــــــــــــــله 3- دانشگاه : خیر 4- مدرسه : بــــــــــــــله 5- معمارش معروفه : بـــــــــــــــــله 6- ایتالیا : خیر 7- فرانسه : خیر 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ کار فرانک گهری؟ پیتز آیزنمن ؟ برنارد چومی؟ رم کولهاس؟ لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ 1- آسیا : خیر 2- اروپا : بـــــــــــــــله 3- دانشگاه : خیر 4- مدرسه : بــــــــــــــله 5- معمارش معروفه : بـــــــــــــــــله 6- ایتالیا : خیر 7- فرانسه : خیر 8-کار فرانک گهری: خیر 9-پیتز آیزنمن:خیر 10-برنارد چومی:خیر 11-رم کولهاس:خیر معمارش رو به عنوان راهنمایی خودم میگم : آلن شرت و برایان فورد 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ منم نمیدونم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مردونه دستت ندرده یه چیزی گذاشتی که عمرا کسی نتونه بگه 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ phelps academy center ???? لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ جواب مسابقه رو میزارم لازم شد ، پروژه ی تنظیم شرایط محیطی ام رو تو سایت بزارم ساختمان کوئینز ، مدرسه مهندسی و تولیدات ، انگلستان معماران : آلن شرت و برایان فورد این مدرسه در سال 1993 توسط ملکه الیزابت دوم گشایش یافت . ساختمان شامل آزمایشگاه ها ، سالن کنفرانس ، کلاس ها و دفاتر اداری برای 1000 نفر دانش آموز و اساتید بوده و کمتر از ساختمان های آزمایشگاهی عادی و معمولی هزینه داشته است . تهویۀ طبیعی از طریق طراحی دقیق هندسۀ ساختمان و دودکش های حرارتی که هوای داخل ساختمان را به بیرون هدایت می کند اتفاق می افتد. این اثر دودکشی هوای گرم را از طریق 8 برج وسیع که به وسیلۀ سرپوش های فلزی پوشانده شده ، به بیرون می فرستد و هوای بیرون از طریق دریچه ها به داخل ساختمان مکیده می شود . ساکنان می توانند پنجره ها را باز یا ببندند تا سطح آسایش را در فضاهایشان تنظیم کنند. برای اطمینان از اینکه درجه حرارت در حدود قابل قبول باقی می ماند ، یک سامانه مدیریت خودکار برای تنظیم دریچه ها و کنترل کننده های گرمایی به وجود آمده است . همچنین سایبان های محاسبه شده و دیوارهای بنایی سنگین ، موجب به حداقل رساندن توان تجهیزات خنک کننده شده است. طراحی ساختمان به صورت فشرده بر روی کارآمدی و بهینه سازی متمرکز شده است . طراحان مخصوصاً برای حمایت از اقتصاد محلی از آجر و مصالح بنایی استفاده نموده اند . همچنین توجه محتاطانه ای به نورگیری در این ساختمان شده است . 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ یکی بیاد تصویر بعدی رو بزاره :164: 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ تصویر بعدیرو طوری بذار که حالا ما هیچی حداقل ونوس بگه 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ فاطمه جان؛ خیلی جالب بود؛ ممنون بابت توضیحات تصویر بعدیرو طوری بذار که حالا ما هیچی حداقل ونوس بگه پس تصویر بعد رو خودت بزار؛:gnugghender: هیچ بخونه ای هم قابل قبول نیستا؛حتما خودتون بزارید لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ فاطمه جان؛ خیلی جالب بود؛ ممنون بابت توضیحات پس تصویر بعد رو خودت بزار؛:gnugghender: هیچ بخونه ای هم قابل قبول نیستا؛حتما خودتون بزارید چشم هر چی شما بگین من فقط منظورم این بود که این تصاویر برای کسایی مثل من با سطح علمی پایین مشکله همین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تصویر بعد: 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ مرکز هنرهاي معاصر شهر رم ، "موزه ماکسی " زاها حدید 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ موزه ماکسی زاها حدید منم الان میخواستم بگم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ چشم هر چی شما بگین من فقط منظورم این بود که این تصاویر برای کسایی مثل من با سطح علمی پایین مشکله همین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تصویر بعد: سطح علمی شما پایینه دیگه!!!؟؟؟ ماشالله صد تا لوکوربوزیه و رایت و حدید رو گذاشتی تو جیبت که موزه ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ موزه ماکسی زاها حدید شما هم همینطور , عالی بود ماشالله صد تا لوکوربوزیه و رایت و حدید رو گذاشتی تو جیبت که لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده