*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ راهنمایی نمیکنی مسجد برجسته ایه و تو کشورای غرب آسیاست. 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ راهنمایی نمیکنی دارای 1 گنبد و 3 منارست و از نوع شبستانی.یه اسم دیگه هم داره یعنی 2تا اسم داره. 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ لبنان ؟ نه سوریه ؟ درسته ترکیه ؟ ترکیه کشور غرب آسیاییه؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ لبنان ؟ نه سوریه ؟ درسته ترکیه ؟ ترکیه کشور غرب آسیاییه؟؟!! حالا دیگه ضایعم نکن :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ ببخشید که این جوری یه دفه می گم چون می شناختم. مرکز مراقبت از بیماران سرطانی میتونم خواهش کنم عکس بعدیرو هم خودت بذاری؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون میشم. 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ ببخشید که این جوری یه دفه می گم چون می شناختم.مرکز مراقبت از بیماران سرطانی میتونم خواهش کنم عکس بعدیرو هم خودت بذاری؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون میشم. خواهش میکنم ، آفررررررین به اطلاعات بالاتون :icon_gol::icon_gol: باشه خودم میزارم 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ خواهش میکنم ، آفررررررین به اطلاعات بالاتون :icon_gol::icon_gol:باشه خودم میزارم خواهش میشه... 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ 1- آسیا : خیر 2- اروپا : بـــــــــــــــله 3- دانشگاه : خیر " ولی نزدیک شدی " 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ 1- آسیا : خیر 2- اروپا : بـــــــــــــــله 3- دانشگاه : خیر 4- مدرسه: بــــــــــــله 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده