رفتن به مطلب

20 سوالی تصویر شناسی معماری

Anooshe

ارسال های توصیه شده

1- هتل : خیر

2- تجاری : درسته ، ولی یه کاربری دیگه هم داره:w16:

3- اداری: درسته :w16:

:::الان فهمیدم یه کاربری دیگه هم داره ولی چون قبلا گفته بودم دو کاربری داره ؛ اینو به عنوان راهنمایی میگم مسکونی هم هست:a030:::::

4- آمریکا : خیر

5- اروپا : خیر

6- آسیا :بله:w16:

7- امارات : خیر

8-ژاپن : خیر

9- مالزی : خیر ، ولی یکی از کشورهای همسایشه:w16:

10- ترکیه: خیرicon_pf (34).gif

11- خودم : سنگاپور : آفرین درسته :ws3:

12- کیشو کوراکاوا(Kisho Kurokawa)؟ بـــــــــــــله آفرین درستهhapydancsmil.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 3.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من پیدا کردم...اما ژاپنی نوشته بود...متاسفانه ژاپنی بلد نیستم :ws3:

:ws3:

:icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:آفرین زهرا جان ؛ اشکال نداره چون ژاپنی بلد نیستی ازت قبول میکنم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol:

پس خودم فارسیشو میزارم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

hx9opxbkmb9m6e5kxw7w.jpg

vdog8ky4ip03hdgivvwb.jpg

نام بنا : تکنوپلیس شهر اکوتک، سنگاپور

معمار: کیشو کوروکاوا

ساختمان 123000 متر مربعی که به "تکنوپلیس" معروف است. مجموعه ای است برای اطلاع رسانی و صنعت رسانه جمعی، طراحی کیشوکوروکاوا به عنوان برنده ی

پیشنهادی در مسابقه ی بین المللی 18 آوریل 2002 انتخاب شده است.

شهر اکوتک از لایه های چند بعدی عناصر متنوع (مسکونی، دفاتر، خدمات عمومی، تبلیغاتی) به وجود آمده است. هر چند تعداد این لایه ها بیشتر باشد تراز ارتعاشی

ساختمان بالاتر خواهد بود. شهر لایه ای توسط روش جدیدی به نام حوزه بندی عمودی به جای حوزه بندی معمول افقی به وجود آمده است.

در اصل، ساکنین در لایه های بالایی با باغچه ای سقفی جای گرفته اند که هم از لحاظ منظر و هم تامین محرمیت مناسب تر است. دفاتر، بین لایه ی دوم و لایه ی مسکونی

قرار گرفته اند.

برای این که این حوزه بندی عمودی با موفقیت اعمال شود، هر ساختمان به طور واضح با کانال های مخصوص به خود برای ارتباط عمودی مجهز شده است. همچنین

آسانسور مستقیمی به باغچه ی سقفی و طبقه خدمات عمومی، اختصاص یافته است. هر یک از این کانال های ارتباط عمودی شامل یک لابی ورودی در طبقه ی همکف

خود می باشد. هنگام نگهداری از این سامانه های حوزه بندی عمودی، این امکان وجود دارد که هر برج به طور جداگانه کنترل شود.

fd0jnuyif445rgjwa821.jpg

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگه اشتباه نکنم....برج هیرست در نیویورک کار نورمن فاستر

:icon_redface:

چه زود :ws3:

.

درســــــــــــــــــته :hapydancsmil:

عکس بعدی با شماست:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اروپا؟؟؟

1.اروپا؟؟؟ بله... والا خودشون رو چسبوندن به اروپا...بیشترشون در یک قاره ی دیگه است.(این یک راهنمایی بود:icon_redface:)

• Like 3
لینک به دیدگاه

بله درست هست....با کمی تصحیح..که این مکان..مکانی آموزشی هست..:icon_redface:

ساختمان جدیدی که توسط گروه معماران تگت و به سفارش بانک یاپی کردی به عنوان آکادمی آموزشی بانکداری طراحی و اجرا گردید توانست عنوان موفق ترین ساختمان آموزشی سال 2009 را از آن خود کرده و به عنوان نمونه ای از معماری معاصر ترکیه در بسیاری از مجلات معتبر اروپایی معرفی گردد.

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...