*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هوررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا حدس بزنید 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هتل؟ تجاری؟ 1- هتل : خیر 2- تجاری : درسته ، ولی یه کاربری دیگه هم داره 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 1- هتل : خیر 2- تجاری : درسته ، ولی یه کاربری دیگه هم داره 3- اداری: درسته ::: الان فهمیدم یه کاربری دیگه هم داره ولی چون قبلا گفته بودم دو کاربری داره ؛ اینو به عنوان راهنمایی میگم مسکونی هم هست:::: 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 1- هتل : خیر 2- تجاری : درسته ، ولی یه کاربری دیگه هم داره 3- اداری: درسته :::الان فهمیدم یه کاربری دیگه هم داره ولی چون قبلا گفته بودم دو کاربری داره ؛ اینو به عنوان راهنمایی میگم مسکونی هم هست:::: 4- آمریکا : خیر 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 1- هتل : خیر 2- تجاری : درسته ، ولی یه کاربری دیگه هم داره 3- اداری: درسته :::الان فهمیدم یه کاربری دیگه هم داره ولی چون قبلا گفته بودم دو کاربری داره ؛ اینو به عنوان راهنمایی میگم مسکونی هم هست:::: 4- آمریکا : خیر 5- اروپا : خیر 6- آسیا :بله لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 1- هتل : خیر 2- تجاری : درسته ، ولی یه کاربری دیگه هم داره 3- اداری: درسته :::الان فهمیدم یه کاربری دیگه هم داره ولی چون قبلا گفته بودم دو کاربری داره ؛ اینو به عنوان راهنمایی میگم مسکونی هم هست:::: 4- آمریکا : خیر 5- اروپا : خیر 6- آسیا :بله 7- امارات : خیر 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 1- هتل : خیر 2- تجاری : درسته ، ولی یه کاربری دیگه هم داره 3- اداری: درسته :::الان فهمیدم یه کاربری دیگه هم داره ولی چون قبلا گفته بودم دو کاربری داره ؛ اینو به عنوان راهنمایی میگم مسکونی هم هست:::: 4- آمریکا : خیر 5- اروپا : خیر 6- آسیا :بله 7- امارات : خیر 8-ژاپن : خیر 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 1- هتل : خیر 2- تجاری : درسته ، ولی یه کاربری دیگه هم داره 3- اداری: درسته :::الان فهمیدم یه کاربری دیگه هم داره ولی چون قبلا گفته بودم دو کاربری داره ؛ اینو به عنوان راهنمایی میگم مسکونی هم هست:::: 4- آمریکا : خیر 5- اروپا : خیر 6- آسیا :بله 7- امارات : خیر 8-ژاپن : خیر 9- مالزی : خیر ، ولی یکی از کشورهای همسایشه 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 1- هتل : خیر 2- تجاری : درسته ، ولی یه کاربری دیگه هم داره 3- اداری: درسته :::الان فهمیدم یه کاربری دیگه هم داره ولی چون قبلا گفته بودم دو کاربری داره ؛ اینو به عنوان راهنمایی میگم مسکونی هم هست:::: 4- آمریکا : خیر 5- اروپا : خیر 6- آسیا :بله 7- امارات : خیر 8-ژاپن : خیر 9- مالزی : خیر ، ولی یکی از کشورهای همسایشه 10- ترکیه: خیر:icon_pf (34): میخوایید اسم کشورشو بگم ،باید به معمارش هم برسیم 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ 1- هتل : خیر2- تجاری : درسته ، ولی یه کاربری دیگه هم داره 3- اداری: درسته :::الان فهمیدم یه کاربری دیگه هم داره ولی چون قبلا گفته بودم دو کاربری داره ؛ اینو به عنوان راهنمایی میگم مسکونی هم هست:::: 4- آمریکا : خیر 5- اروپا : خیر 6- آسیا :بله 7- امارات : خیر 8-ژاپن : خیر 9- مالزی : خیر ، ولی یکی از کشورهای همسایشه 10- ترکیه: خیر:icon_pf (34): میخوایید اسم کشورشو بگم ،باید به معمارش هم برسیم فکر خوبیه 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در کشور سنگاپور قرار داره. راستی اینم اضافه کنم معمارش یه معمار ژاپنی بوده ، این معمار سال 2007 فوت کرده 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کیشو کوراکاوا(Kisho Kurokawa)؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده