mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ پل تاريخي دزفول قديمي ترين پل جهان پل تاريخي دزفول قديمي ترين پل جهان در دزفول همچنان سالم و با دوام محل تردد عابرين و خودروهاي سواري است. اين پل در سال 260 ميلادي به دستور شاپور اول ساساني توسط 70 هزار اسير رومي دربند ايرانيان احداث شد . اين پل داراي 14 دهانه است و آب رودخانه دز از زير آن عبور مي كند. پل مزبور از سنگ ساروج و آهك بنا شده و در دوران حكومت عضدالدوله ديلمي، صفويان و پهلوي چندين بار بازسازي شده اما پايه هاي پل حكايت از دوران ساساني دارد.به گفته مورخان اين پل يك اثر منحصر بفرد تاريخي است كه تاكنون توانسته تا اين زمان دوام بياورد. 4 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ بله آفرين درست بود ايول . ميبينم كه تو عكسي گه گذاشتي رودخونه پرآبه پل قدیم مهمترین اثر تاریخی دزفول است كه در حدود ۱۷۵۰ سال پیش شاپور دوم ساسانی آن را به کمک اسیران رومی بر روی رود دز بنا کرد. این پل به همین دلیل به پل رومی نیز مشهور است. او برای حفاظت از پل قلعهای نیز بنا کرد که در محل قدیمی آن محلهای به همین نام (قلعه) وجود دارد. 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ عجب ! شما دو نفر چقدر سریع جواب های سوال های همدیگرو میدید 1 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ عجب !شما دو نفر چقدر سریع جواب های سوال های همدیگرو میدید نکنه فکر میکنی ساخت و پاخت کردیم تقصیر منه آخه سئوال قبلیم خیلی راحت بود 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ نکنه فکر میکنی ساخت و پاخت کردیمتقصیر منه آخه سئوال قبلیم خیلی راحت بود راستش آره یه کوچولو ببخشید دیگه آدمی هست و فکر ناجور !!!! 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ 1- تو استان های غربیه ؟ 2- یه مکان مذهبیه ؟ 3- کلیساست ؟ 2 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ 1- تو استان های غربیه ؟ بله 2- یه مکان مذهبیه ؟ بله 3- کلیساست ؟ بله 2 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ عجب !شما دو نفر چقدر سریع جواب های سوال های همدیگرو میدید نه نه نه اين فكرو نكن تو اين دنيا هر اتفاقي ممكنه بيافته حالا هم اين طوري شده كه پشت سر هم جواب داديم. به نظر شما اكشالي داره؟ 2 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ به نظرم ديگه نبايد تو مسابقه شركت كنم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۸۹ 4- نزدیک جلفا اینا هستش؟ 4 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ به نظرم ديگه نبايد تو مسابقه شركت كنم قشنگ بیخیال شو جدی نگیر بعدا خودشون میفهمن سو تفاهم بوده 3 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ 1- تو استان های غربیه ؟ بله 2- یه مکان مذهبیه ؟ بله 3- کلیساست ؟ بله 4- نزدیک جلفا اینا هستش؟ بله 4 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ آفرین درسته کلیسای سن استپانوس یا سنت استپانوس دومین کلیسای مهم ارامنه ایران است که از نظر اهمیت بعد از قرهکلیسا قرار میگیرد[۱] این بنا در استان آذربایجان شرقی در ۱۷ کیلومتری غرب شهر جلفا و در فاصله ۳ کیلومتری کرانه جنوبی رودخانه ارس در محلی به نام قزل وانک (صومعه سرخ) واقع شده است. این کلیسا در سده نهم میلادی ساخته شده است ولی به علت زلزله دچار آسیبهای جدی شده بود که در دوران صفویه مورد مرمت و بازسازی قرار گرفت. کلیه محوطه کلیسا در قلب کوهها و در میان طبیعت سبز منطقه مرزی جلفا و جمهوری آذربایجان قرار گرفته است. این کلیسا مورد احترام تمام مسیحیان و تقریبا تمامی ادیان است اما در واقع به شاخه مسیحیان گریگوری (پیروان گریگور روشنگر) که ساکن ارمنستان هستند تعلق دارد. در یک روز از سال هزاران نفر از ارمنیان در این نقطه گردهم میآیند تا ضمن زیارت، مراسم و مناسک خاص خود را بهجای آورند. بعدی یادت نره 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ بازم این مهتاب اومد یه ضرب گفت :w00: یه بارم من فهمیده بودم کجاس نشد که بگم :icon_pf (34): اونم واسه این میدونستم که یه سری رفته بودم. حالا باید کلی منتظر بشینیم شاید بتونیم دوباره یه جا رو بشناسیم 6 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ به نظرم ديگه نبايد تو مسابقه شركت كنم من فقط شوخی کردم . ببخشید :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ کلیسای سنت استپانوس؟ آفرین مهتاب جان:shad: سوالی بعدی رو بپرس:2rqfst4: امتیاز هم داده شد:dancegirl2: جواب سوال رو به من و ابراهیم حتما بفرست خانومی:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ بازم این مهتاب اومد یه ضرب گفت :w00:یه بارم من فهمیده بودم کجاس نشد که بگم :icon_pf (34): اونم واسه این میدونستم که یه سری رفته بودم. حالا باید کلی منتظر بشینیم شاید بتونیم دوباره یه جا رو بشناسیم :babygirl:...................... 3 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ شروع کنید . [attach]619[/attach] 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده