sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ ژاپن ؟ 1.اروپاست؟خیر 2.ویلا؟بله 3.ژاپن ؟ بله فک کنم فهمیدین...نام رو بگین 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ 1.اروپاست؟خیر2.ویلا؟بله 3.ژاپن ؟ بله فک کنم فهمیدین...نام رو بگین نه هنوز نفهمیدماز روی عکس حدس زدم باید ژاپن باشه معمارش معروفه ؟ 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ نه هنوز نفهمیدماز روی عکس حدس زدم باید ژاپن باشهمعمارش معروفه ؟ با اطلاعات خوبی که نشون دادین دارین..حدس زدم... 1.اروپاست؟خیر 2.ویلا؟بله 3.ژاپن ؟ بله 4.معمارش معروفه ؟بلهبسیار معروف 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ با اطلاعات خوبی که نشون دادین دارین..حدس زدم... 1.اروپاست؟خیر 2.ویلا؟بله 3.ژاپن ؟ بله 4.معمارش معروفه ؟بلهبسیار معروف مرسی از لطفتون دوست عزیز هر چی باشیم به پای شما که نمی رسیم 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ راهنمایی کنید بله حتما 1.اروپاست؟خیر 2.ویلا؟بله 3.ژاپن ؟ بله 4.معمارش معروفه ؟بلهبسیار معروف راهنمایی:معمارش ملقب به سِر هست و یکی از معروف ترین شرکت های معماری جهان رو داره 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ بله حتما1.اروپاست؟خیر 2.ویلا؟بله 3.ژاپن ؟ بله 4.معمارش معروفه ؟بلهبسیار معروف راهنمایی:معمارش ملقب به سِر هست و یکی از معروف ترین شرکت های معماری جهان رو داره faster+partners؟ 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ 1.اروپاست؟خیر 2.ویلا؟بله 3.ژاپن ؟ بله 4.معمارش معروفه ؟بلهبسیار معروف راهنمایی:معمارش ملقب به سِر هست و یکی از معروف ترین شرکت های معماری جهان رو داره 5.faster+partners ؟ بله 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ :hapydancsmil:الان اسمش رو میگم خانه ی ............ 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ :hapydancsmil:الان اسمش رو میگم خانه ی ............ بفرمایید 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ Kawana house:hapydancsmil: [h=1]House in Japan [/h][h=2]Tokyo, Japan, 1987-1992[/h] 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ Kawana house House in Japan Tokyo, Japan, 1987-1992 البته شهر درست هست...نام اثر چیزی دیگری هست...با اینکه سال اثر هم تو منبع من سال 1994 ذکر شده... توضیحات بیشتر در این تاپیک... خانه چو ان دای 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ البته شهر درست هست...نام اثر چیزی دیگری هست...با اینکه سال اثر هم تو منبع من سال 1994 ذکر شده... توضیحات بیشتر در این تاپیک... خانه چو ان دای اما من این رو از توی سایت خود فاستر پیدا کردم 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ اما من این رو از توی سایت خود فاستر پیدا کردم من هم نقض نکردم دوست عزیزم حرف شما رو...اطلاعاتی که خودم داشتم رو ارائه دادم...و لینک اون اطلاعات رو دادم(منبع کتاب شاهکارهای معماری مسکونی جهان در قرن بیستم نوشته ی کالین دیویس و امین لوفا) ....حتما اطلاعات شما درست تر هست به واسطه ی مراجعه به سایت معمار... 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ Kyobo Tower in Seoul, South Korea botta 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ Kyobo Tower in Seoul, South Koreabotta کاملا درسته عزیزم :hapydancsmil: تصویر بعدی با شما :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده