* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ كار زاها حديد...بقيشو نميدونم... 1- کار زاحا حدید؟ آفرین :hapydancsmil:؛ خب بقیشم پیدا کن دیگه لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ 1- کار زاحا حدید؟ آفرین :hapydancsmil:؛ خب بقیشم پیدا کن دیگه Museum لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ Museum آفریییییییییین؛ درستههههههه؛:hapydancsmil: زود باش سوال بعد رو بپرس :vahidrk: [TABLE=width: 0] [TR] [TD=align: right]موزه ی ساحل رودخانه کلاید- برخورد گذشته وآینده[/TD] [/TR] [TR] [TD]اتووود سرویس خبر: فائزه كشتكار ( تحريريه اتووود )[/TD] [/TR] [TR] [TD]1390/05/17[/TD] [/TR] [TR] [TD]مـنـــــــبـع : www.arcspace.com[/TD] [/TR] [TR] [TD]تعداد بازدید : 2193[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [TR=class: Break] [/TR] [TR] [TD=align: center][TABLE=width: 0] [TR] [TD=colspan: 3] [/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CDCDCD][/TD] [TD=align: center]موقعیت موزه به دلیل گشایش وسیالیت فضایی ، به تنهایی حالتی نمادین و عملکردی دارد و برخورد بافت ومحتوای موزه نه تنها تاریخ گلاسگوز بلکه اینده آن را با پیوندی عمیق به هم وصل می کند.تاریخ توسعه ی رودخانه ی کلاید و شهر گلاسگوز یادبودی بی همتاست.در جایی که دو رودخانه ی کلوین و کلاید به هم پیوند می خورند ، طراحی موزه در غالب حرکتی از شهر به رودخانه شکل می گیرد ونمادی از ارتباطی پویاست که سعی دارد تنها برخورد دو صدا باشد :اتصال شهر به رودخانه وگذار از یکی به دیگری. . [/TD] [TD=bgcolor: #CDCDCD][/TD] [/TR] [TR=class: Break] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE=width: 0] [TR] [TD=class: DataListItem, align: right] موزه بیش از 3,000 نمایشگاه را در خود جای می دهد ؛ به همراه بیش از 150 نمایش ، گویای قصه هایی از مردمی است که سازنده ی دوران برپایی رودخانه ی کلاید هستند. مردمی که در دنیا سفر کردند ودرکتاب ها از ویژگی های بی همتای این منطقه بسیار سخن گفتند. [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: DataListItem, align: right] ساختمان موزه دارای دو ورودی در دوانتهای متضاد است که این دو انتها ریتمی تونل مانند را بین شهر ورودخانه ی کلاید برقرار می کنند .به هر حال ساختمان موزه، با این اتصال میان شهر و رودخانه ،پرداخت سفری بیرون از بافت خارج به دنیای نمایشگاه ها را منحرف می کند . [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: DataListItem, align: right] موزه ی ساحل رودخانه کلاید- برخورد گذشته وآینده [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: DataListItem, align: right] موزه ی ساحل رودخانه کلاید- برخورد گذشته وآینده [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: DataListItem, align: right] هنگامی که بازدید کننندگان درمیان موزه ازاین نمایشگاه به آن نمایشگاه حرکت می کنند آرام آرام مفهوم فضای بافت خارجی را می سازند.طرح به شکل یک حرکت مقطعی درآمده است که در دوسوی متضاد گشوده است و پوشش سقف هم یک حرکت خطی کج و معوج راایجاد کرده است.این نمای برش عرضی شکل را می توان در قامت منظر شهری مشخص ونوعی تعامل با موج های شکل گرفته بر سطح آب دانست. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ منظور بناهای بلند هست...یا بنای سفید در میدان مرکزی؟ چون ساختمان های کناری ساختمان های realir هستند..البته در تصویر مشخصه...فک کنم منظورتون اون میدون وسطی هست درسته؟ لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ منظور بناهای بلند هست...یا بنای سفید در میدان مرکزی؟ چون ساختمان های کناری ساختمان های realir هستند..البته در تصویر مشخصه...فک کنم منظورتون اون میدون وسطی هست درسته؟ همون برج ها منظورم بود... . لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ همون برج ها منظورم بود.... نامشون رو درست گفتم یا نام دیگری مد نظرتون هست؟ لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ نامشون رو درست گفتم یا نام دیگری مد نظرتون هست؟ ولی اسمش ی چیز دیگه هس... . معمارشو بگید؟ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ ولی اسمش ی چیز دیگه هس... . معمارشو بگید؟ فک کنم اسمش این باشه دروازه ی اروپا The Puerta de Europa towers (Gate of Europe or just Torres KIO) are twin office buildings in برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کار فیلیپ جانسون... They were designed by the American architects برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ فک کنم اسمش این باشه دروازه ی اروپا The Puerta de Europa towers (Gate of Europe or just Torres KIO) are twin office buildings in Madrid کار فیلیپ جانسون... They were designed by the American architects Philip Johnson and John Burgee, حالا درست شد...:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ حالا درست شد...:hapydancsmil: دوباره افتاد به من.....شانس من همیشه طولانی می شه...امیدوارم حدس اول پیدا کنین 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ دوباره افتاد به من.....شانس من همیشه طولانی می شه...امیدوارم حدس اول پیدا کنین مسکونی؟ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ آمریکا ؟ 1.مسکونی؟بله 2.آمریکا ؟ خیر 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ معمارش معروفه؟ میس وندروهه؟ لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ معمارش معروفه؟ میس وندروهه؟ 1.مسکونی؟بله 2.آمریکا ؟ خیر 3.معمارش معروفه؟ برای خودشون شرکت معروفی هستن ولی فک نکنم تو صدر لیست شناخته شده هامون باشن 4.میس وندروهه؟ خیر - سبکشون متفاوت هست راهنمایی:یک شرکت هلندی است 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ خیلییی آشناست برام؛ نمیدونم کجا دیدم تو کتاب معماری سبز شاید... تو هلند؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده