Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ درسته، سوال بعد روو بذار :gnugghender: آرامگاه ابولولو یا آرامگاه بابا شجاعالدین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نام بنایی است در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که برخی شیعیان معتقدند مدفن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، قاتل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، است. ارزش بنا [ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ] بنا به گفته رییس سازمان میراث فرهنگی کاشان، بنای ساختمان این آرامگاه مربوط به دوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در حدود قرن هفتم و هشتم هجری است که در دورهٔ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرمت شدهاست و دارای گنبد مخروطی شکل و کاشی کاری است. این بنا در فهرست آثار تاریخی کشور ثبت شدهاست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حالا فیروز را با ف مینویسند یا با ج ؟؟ من تصویر نمیذارم متاسفانه // یکی دیگه زحمتش بکشه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ حالا فیروز را با ف مینویسند یا با ج ؟؟ من تصویر نمیذارم متاسفانه // یکی دیگه زحمتش بکشه پیروز بود اسمش نه فیروز لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ تصویر بعدی چی شد ؟ :gnugghender: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ تصویر بعدی چی شد ؟ :gnugghender: بفرمایید لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ ایرانه؟؟ 1- ایرانه ؟ بله لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ اصفهان؟ غرب یا شرق؟ 1- ایرانه ؟ بله 2- اصفهان ؟ خیر 3- غرب ؟؟ خیر 4- شرق ؟ خیر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ مرکزه؟شماله؟ جنوبه؟ 1- ایرانه ؟ بله 2- اصفهان ؟ خیر 3- غرب ؟؟ خیر 4- شرق ؟ خیر 5- مرکزه ؟ بله 6- شماله ؟ خیر 7- جنوبه ؟ خیر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ تهران؟ 1- ایرانه ؟ بله 2- اصفهان ؟ خیر 3- غرب ؟؟ خیر 4- شرق ؟ خیر 5- مرکزه ؟ بله 6- شماله ؟ خیر 7- جنوبه ؟ خیر 8- تهران ؟ بله لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ تابلوه معروفترین عمارت تهران . شمس العماره لطفا از من نخواین .. سوال بعدی رو حانیه میذاره 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ تابلوه معروفترین عمارت تهران . شمس العماره لطفا از من نخواین .. سوال بعدی رو حانیه میذاره درسته ؛ شمس العماره تهرانه؛ سوال بعد رو بذار, دفعه قبل رو نذاشتی من بجات گذاشتم:vahidrk: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ درسته ؛ شمس العماره تهرانه؛ سوال بعد رو بذار, دفعه قبل رو نذاشتی من بجات گذاشتم:vahidrk: نه بذار حانیه بذاره .. توی یه سوال شمال و جنوب و شرق و غرب و وسط و بقیه را نوشت 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ شمس العماره بود که گفتن دوستان. خب بعدیش یک مقدار بیگانه تر باشه بهتره. لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ شمس العماره بود که گفتن دوستان.خب بعدیش یک مقدار بیگانه تر باشه بهتره. لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ رندر یک پروژه هست درسته ؟ چرا سایه ندارن و درختش اینجوریه ؟ ولی اینم ابتکار جالبیه. 01. اروپا ؟ 02. امریکا ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ رندر یک پروژه هست درسته ؟ چرا سایه ندارن و درختش اینجوریه ؟ولی اینم ابتکار جالبیه. 01. اروپا ؟ 02. امریکا ؟ فکر نکنم رندر باشه ها؛ ساخته شده، ابنم عکسشه 1- اروپا ؟ خیر 2- آمریکا ؟ خیر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده