Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ کجایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۰ من شرمندم اینجارو یادم رفته بود....... وقتی پرسشگر نیمیاد لینک تاپیک رو براش بفرستین....نه فقط برای من....هر کدوم از پرسشگرا که نمیان همین کارو کنید که مثه من شرمنده نشه اون پرچمه!!! انگاری لندن باشه ؟؟ سوتی رو گرفتین بله لندن هست چقد شبیه کلیسای نتردام....کلیسا؟ سبک گوتیگ؟ بله کلیساست...اما نه نوتردام 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ کلیسای وستمینستر ؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ کلیسای وستمینستر ؟:hapydancsmil: دقیقا ونوسی...... کلیسای وست مینستر کلیسای سلطنتی در لندن هستش که محل برگزاری مراسم سلطنتی از جمله ازدواج پرنس ویلیام و کیت میدلتون بوده که یک اثر مرمت شده هستش 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ دقیقا ونوسی......:hapydancsmil:کلیسای وست مینستر کلیسای سلطنتی در لندن هستش که محل برگزاری مراسم سلطنتی از جمله ازدواج پرنس ویلیام و کیت میدلتون بوده که یک اثر مرمت شده هستش الان تصویر بعد رو میزارم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ 1.در خراسانه؟ 1- خراسانه ؟ خیر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ 2.در مرکز ایرانه؟ 1- خراسانه ؟ خیر 2- مرکز ایرانه ؟ بله لینک به دیدگاه
samanehhhh 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااام بر دوستان معمار خودم.اجازه هست من بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر اشتباه نکنم این تصویر متعلق به خانقاه حاج عبدالصمد در نطنز است.درست حدس زدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ سلااااااااااااااااااااااام بر دوستان معمار خودم.اجازه هست من بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر اشتباه نکنم این تصویر متعلق به خانقاه حاج عبدالصمد در نطنز است.درست حدس زدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلاااام سلااااام ؛ خیلی خوش اومدی ؛ بله که اجازه هست، خیلی هم خوشحال میشیم؛ 1- خراسانه ؟ خیر 2- مرکز ایرانه ؟ بله 3- خانقاه حاج عبدالصمد در نطنز ؟ خیر( در خانقاه حاج عبدالصمد نطنز در کنارش یک مقبره بلندی داره ) لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ مشخصات گنبد را که به گوگل دادم خیلی عکس تحویل داد یکیش این بود راهنمایی میکنم ولی نمیگم . ف...... ن.... (ف........) نامشه معروفه به >>> ا......ش ..... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ مشخصات گنبد را که به گوگل دادم خیلی عکس تحویل داد یکیش این بود راهنمایی میکنم ولی نمیگم . ف...... ن.... (ف........) نامشه معروفه به >>> ا......ش ..... نخیر هم, اصلا ف نداره :persiana__hahaha: اراکِ؟ 1- خراسانه ؟ خیر 2- مرکز ایرانه ؟ بله 3- خانقاه حاج عبدالصمد در نطنز ؟ خیر( در خانقاه حاج عبدالصمد نطنز در کنارش یک مقبره بلندی داره ) 4- اراک ؟ نهههه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ ف قشنگ هم داره انجا معروفه به اسمی که اسم صاحب ان نیست یعنی اسمه جعلیه ما روش یه اسم گذاشتیم الکی تا مقدس بشه اونکه ف داره اسم اصلیش هست 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ ف قشنگ هم داره انجا معروفه به اسمی که اسم صاحب ان نیست یعنی اسمه جعلیه ما روش یه اسم گذاشتیم الکی تا مقدس بشه اونکه ف داره اسم اصلیش هست ولی جعلیش هم ف نداره؛ یا بگو یا نیا حسودی نده که بلتی :vahidrk: لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ ولی جعلیش هم ف نداره؛ یا بگو یا نیا حسودی نده که بلتی :vahidrk: ونوس نکنه خودت هم اشتباهی اسمش رو میدونی ؟؟ این آرامگاه ابولولو یا آرامگاه بابا شجاعالدین یعنی همون فیروز نهاوندی که میگن قاتل حضرت عمر ( رضی الله عنه ) بوده است جواب درسته سوال بعدی هم خودت بذار 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ ونوس نکنه خودت هم اشتباهی اسمش رو میدونی ؟؟ این آرامگاه ابولولو یا آرامگاه بابا شجاعالدین یعنی همون فیروز نهاوندی که میگن قاتل حضرت عمر ( رضی الله عنه ) بوده است جواب درسته سوال بعدی هم خودت بذار درسته، سوال بعد روو بذار :gnugghender: آرامگاه ابولولو یا آرامگاه بابا شجاعالدین[۱] نام بنایی است در کاشان که برخی شیعیان معتقدند مدفن پیروز نهاوندی، قاتل عمر بن خطاب، است. [h=2]ارزش بنا [ویرایش][/h]بنا به گفته رییس سازمان میراث فرهنگی کاشان، بنای ساختمان این آرامگاه مربوط به دوره ایلخانی در حدود قرن هفتم و هشتم هجری است که در دورهٔ قاجار مرمت شدهاست و دارای گنبد مخروطی شکل و کاشی کاری است. این بنا در فهرست آثار تاریخی کشور ثبت شدهاست.[۲] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده