sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ 1.خونه مسکونیه؟ بله 2.انگلیس؟ خیر 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ 1.خونه مسکونیه؟ بله 2.انگلیس؟ خیر 3.آمریکا؟ بله 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ 1.خونه مسکونیه؟ بله 2.انگلیس؟ خیر 3.آمریکا؟ بله 4.معمارش معروفه؟؟واسه خودش تو اون شهر آمریکا معروفیتی داره...ولی فک کنم از نظر جهانی خیر 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ 1.خونه مسکونیه؟ بله 2.انگلیس؟ خیر 3.آمریکا؟ بله 4.معمارش معروفه؟؟واسه خودش تو اون شهر آمریکا معروفیتی داره...ولی فک کنم از نظر جهانی خیر 5.از سال 2000 به بعد ساخته شده؟خیر راهنمایی:ساختمان در سال 1960 ساخته شده است 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ عکسش تو مجله معمار 56 بودااااا ،مجلم الان دستم نیس بین خونه های سینمایی بود فک میکنم واااااای کاش مجلم دستم بود 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ من اینرو توی یه سایت قبلا دیدم معروفه به ...... اول اسمش هم با حرف (.....................C ) اسم دیگه ش هم M نمیخوام بگم چون نامردیه 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ عکسش تو مجله معمار 56 بودااااا ،مجلم الان دستم نیسبین خونه های سینمایی بود فک میکنم واااااای کاش مجلم دستم بود الهی....درست اشاره کردین....کاش اسمش هم یادتون بود.... من اینرو توی یه سایت قبلا دیدم معروفه به ...... اول اسمش هم با حرف (.....................C ) اسم دیگه ش هم M نیمخوام بگم چون نامردیه بدجوری دارین درست اشاره می کنین اولش با کلمه ی اقامتگاه شروع میشه... اقامتگاه؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ الهی....درست اشاره کردین....کاش اسمش هم یادتون بود.... بدجوری دارین درست اشاره می کنین اولش با کلمه ی اقامتگاه شروع میشه... اقامتگاه؟؟؟؟؟؟ بله اقامتگاه همون اقای M .. M .......residence... . 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ بله اقامتگاه همون اقای M .. M .......residence... . همیلر جان اذیت می کنی ها بگو من دو هفته منتطر اینم که یکی پیدا بشه جواب بده....من این وسط آرزو به دل موندم..... 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ همیلر جان اذیت می کنی هابگو من دو هفته منتطر اینم که یکی پیدا بشه جواب بده....من این وسط آرزو به دل موندم..... ای وای من تاریخش رو ندیدم فکر کردم امروزه چشم این [h=4][/h][h=4]( Malin Residence (Chemosphere[/h] نامیده میشه . از کارای [h=4]John Lautner[/h] جان ادوارد لاوتنر (به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : John Edward Lautner) متولد ۱۹۱۱ در میشیگان، معمار آمریکایی تبار قرن بیستم بود. او را بخاطر طراحی ساختمانهای با طرحهای عصر فضایی در جنوب کالیفرنیا میشناسند او شاگرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بود و در ۱۹۹۴ درگذشت. منزل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را او در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساخت 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ ای وای من تاریخش رو ندیدم فکر کردم امروزه چشم این ( Malin Residence (Chemosphere نامیده میشه . از کارای John Lautner جان ادوارد لاوتنر (به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : John Edward Lautner) متولد ۱۹۱۱ در میشیگان، معمار آمریکایی تبار قرن بیستم بود. او را بخاطر طراحی ساختمانهای با طرحهای عصر فضایی در جنوب کالیفرنیا میشناسند او شاگرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بود و در ۱۹۹۴ درگذشت. منزل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را او در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساخت درود به کاربر ممتاز.....:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y در کنار توضیحات خوب شما...برای آشنایی بیشتر و تصاویر بیشتر می تونین به پست 9 تاپیک زیر سر بزنین.. 1 معمار....1 معماری 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ درود به کاربر ممتاز.....:hxh5v6h2nsqgyuf5c8yدر کنار توضیحات خوب شما...برای آشنایی بیشتر و تصاویر بیشتر می تونین به پست 9 تاپیک زیر سر بزنین.. 1 معمار....1 معماری thanks ازشخص شما که خیلی ناز هستی این کار بر ممتازی ما بد جوری توی چش میزنه به مامانم بگم که اگه اسپندی مونده دود کنه 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ با اجازه من عکس بعدی رو میزاررررررررررررررررررررم 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ اون پرچمه!!! انگاری لندن باشه ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ چقد شبیه کلیسای نتردام.... کلیسا؟ سبک گوتیگ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده