Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ مي دانستيد اگر 18 سال و 7 ماه و 6 روز مدام فریاد بکشی برای گرم کردن یک استکان چای سرد انرژی تولید می کنی؟ (ارزش امتحان کردن نداره) اگر به مدت 16 سال و 9 ماه بدون توقف گوز بزنی گاز کافی برای یک بمب اتم تولید میکنی؟ (حق طبیعی ماست.. باید روش فکر کنم) قلب انسان چنان فشاری موقع رساندن خون به بدن تولید میکند که می تواند تا 40،914 سانتیمتر فوران کند (یا ابوالفضل) لحظه ارضای جنسی یک خوک تا 30 دقیقه طول میکشد یک سوسک میتواند تا 19 روز بدون سر زندگی کند (اوف) (هنوز به فکر خوک هستم) اگر سرت را محکم به دیوار بکوبی 150 کالری در ساعت را آب میکنی (هرگز در منزل اینکار را نکن.. سر کار اشکالی نداره) موقعیت کله نوعی از سنجاقک نر طوری هست که نمی تواند جفتگیری کند. سنجاقک ماده ابتکار عمل را بدست گرفته و سر نر را میکند و همزمان جفتگیری می کنند (اوه عزیزم !) یک کک 350 برابر قدش می تواند بپرد. اگر با انسان مقایسه کنیم یعنی یک آدم باید بتواند به اندازه طول یک زمین فوتبال بپرد (30 دقیقه؟ خدای من، من هنوز به فکر اون خوک خوشبخت هستم) بعضی از شیرهای نر 50 بار در روز جفتگیری میکنند (کماکان دلم میخواهد یک خوک باشم – کیفیت را بر کمیت ترجیح میدهم) پروانه ها مزه خوراکیها را با پایشان امتحان میکنند (به من چه) قوی ترین عضله بدن زبان هست (اینو میدونستم، یادت رفت بگی زبان اونایی که کار نمیکنند و فقط حرف میزنند مثل روحانیون قویتر از همه هست ) آدمهای چپ دست 9 سال کمتر از بقیه زندگی میکنند (!) فیل تنها حیوانیه که نمیتواند بپرد (خدا را شکر) چشم شتر مرغ از مغزش بزرگتره (خیلی آدمها را میشناسم که اینطورند) دلفین ها و انسانها تنها موجوداتی هستند که برای لذت بردن جفتگیری می کنند و نه فقط غریزه و برای تولید مثل (پس خوک چی؟) 20 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ آیا میدانستی یک نهنگ در یک باز انزال خود 400 گالن اسپرم آزاد میکند و مهم ترین دلیل شوری آب دریا ها همین است!!؟ البته الان که تاپیکو خوندم دیدم ربطی نداره چیزی که نوشتم!!!! 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ آیا میدانستی یک نهنگ در یک باز انزال خود 400 گالن اسپرم آزاد میکند و مهم ترین دلیل شوری آب دریا ها همین است!!؟ البته الان که تاپیکو خوندم دیدم ربطی نداره چیزی که نوشتم!!!! جدی؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ آیا میدانستی یک نهنگ در یک باز انزال خود 400 گالن اسپرم آزاد میکند و مهم ترین دلیل شوری آب دریا ها همین است!!؟ البته الان که تاپیکو خوندم دیدم ربطی نداره چیزی که نوشتم!!!! :jawdrop: اییییییششششششششششششش لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ جدی؟:jawdrop: باور کن! عکساشم بود منتها زشت بود بزارم! 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ باور کن!عکساشم بود منتها زشت بود بزارم! خصوصی بفرست پلیز 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ خصوصی بفرست پلیز گرفتی به منم بده.. 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ مي دانستيد اگر 18 سال و 7 ماه و 6 روز مدام فریاد بکشی برای گرم کردن یک استکان چای سرد انرژی تولید می کنی؟ (ارزش امتحان کردن نداره) اگر به مدت 16 سال و 9 ماه بدون توقف گوز بزنی گاز کافی برای یک بمب اتم تولید میکنی؟ (حق طبیعی ماست.. باید روش فکر کنم) قلب انسان چنان فشاری موقع رساندن خون به بدن تولید میکند که می تواند تا 40،914 سانتیمتر فوران کند (یا ابوالفضل) لحظه ارضای جنسی یک خوک تا 30 دقیقه طول میکشد یک سوسک میتواند تا 19 روز بدون سر زندگی کند (اوف) (هنوز به فکر خوک هستم) اگر سرت را محکم به دیوار بکوبی 150 کالری در ساعت را آب میکنی (هرگز در منزل اینکار را نکن.. سر کار اشکالی نداره) موقعیت کله نوعی از سنجاقک نر طوری هست که نمی تواند جفتگیری کند. سنجاقک ماده ابتکار عمل را بدست گرفته و سر نر را میکند و همزمان جفتگیری می کنند (اوه عزیزم !) یک کک 350 برابر قدش می تواند بپرد. اگر با انسان مقایسه کنیم یعنی یک آدم باید بتواند به اندازه طول یک زمین فوتبال بپرد (30 دقیقه؟ خدای من، من هنوز به فکر اون خوک خوشبخت هستم) بعضی از شیرهای نر 50 بار در روز جفتگیری میکنند (کماکان دلم میخواهد یک خوک باشم – کیفیت را بر کمیت ترجیح میدهم) پروانه ها مزه خوراکیها را با پایشان امتحان میکنند (به من چه) قوی ترین عضله بدن زبان هست (اینو میدونستم، یادت رفت بگی زبان اونایی که کار نمیکنند و فقط حرف میزنند مثل روحانیون قویتر از همه هست ) آدمهای چپ دست 9 سال کمتر از بقیه زندگی میکنند (!) فیل تنها حیوانیه که نمیتواند بپرد (خدا را شکر) چشم شتر مرغ از مغزش بزرگتره (خیلی آدمها را میشناسم که اینطورند) دلفین ها و انسانها تنها موجوداتی هستند که برای لذت بردن جفتگیری می کنند و نه فقط غریزه و برای تولید مثل (پس خوک چی؟) :jawdrop::jawdrop::jawdrop: میگم فروغ حالت خوبه؟ 6 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ خصوصی بفرست پلیز :ubhuekdv133q83a7yy7 یه سرچ کن نهنگ+شوری آب دریا! 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ گرفتی به منم بده.. چشم! میخوای بذارم همین تاپیک؟؟؟ :jawdrop::jawdrop::jawdrop:میگم فروغ حالت خوبه؟ قربانت شما چطوری؟! اینا رو من ننوشتم به جون خودم! :ubhuekdv133q83a7yy7 یه سرچ کن نهنگ+شوری آب دریا! نمیشد خودت بدی حالا بداخلاق؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ چشم!میخوای بذارم همین تاپیک؟؟؟ چشمت بی بلا....هرجاصلاح دونستی بذار.. 2 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ نمیشد خودت بدی حالا بداخلاق؟:w00: خیر! سوال بعدی!:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ خیر!سوال بعدی!:Ghelyon: ایییییییش بداخلاق 1 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ ایییییییشبداخلاق ایشت بی بلا دخترم! تو میل باکس برادر گرامه و پسوردش در ید بنده نیست وگرنه عکس یه . . . نهنگ ناقابل که این حرفارو نداره! 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ ایشت بی بلا دخترم!تو میل باکس برادر گرامه و پسوردش در ید بنده نیست وگرنه عکس یه . . . نهنگ ناقابل که این حرفارو نداره! از اول همینو بگو بچه!عوض اینکه غضب مندم کنی نه! حالا بدون 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ گوگل اعلام کرد که در 1 ساعت گذشته به طرز شگفت انگیزی جستجوی عبارت " نهنگ+شوری آب دریا " افزایش یافته است. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده