رفتن به مطلب

اعتراض

Fakur

ارسال های توصیه شده

منم رفتم.........م

نهار بخورم

چرا این قدر دیر رفتی نهار بخوری:ws3::ws3::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 150
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دوستان عزیز خواهشا انقدر سریع تحت جو و احساسات دیگران قرار نگیرید.

هر کی که معترض میشه دلیلی نداره که مطمئنا و صد در صد حق با ایشون بوده باشه.

جناب فکور عزیز اعتراض شما درست... ولی آیا با جابجایی سه چهار مورد موضوع باید اینچنین واکنشی از طرف شما روبرو بشه؟

شمایی که از شخصیتتون متانت و منطق رو تا بحال دیدم؟

همونطور که امین عزیز هم گفتن در طول روز بیشترین گزارشها از طرف شما به بخش مربوطه ارسال میشه برای جابجایی تاپیکهای دیگر دوستان... همینهایی که الان با شما همزبان شدن ...

حتی همین امروز در بخش مدیران گفتم که چرا جناب فکور اینهمه تاپیکها رو طبقه بندی میکنن!!!

وقتی شما درجه حساسیتتون نسبت به تاپیک دیگر دوستان اینهمه بالاست بهتره در مورد خودتون هم این مسائل رو رعایت کنید.

البته من نمیگم که کار کسی غلط و اشتباه بوده.

شاید بعضی از مسائل از نظر یکی به بخش آزاد بخوره و از نظر یه شخصه دیگه مربوط به بخش تربیتی بشه.

این تفاوت دیدگاههاست که میتونید با مدیر مربوطه صحبت کنید.

نه اینکه اینچنین تاپیکهای کودکانه راه بندازید که در شان شما نیست.

من این مسالۀ اعتراض رو منصفانه نمیدونم.

خواهرم اصلا بحث 3---4 مورد نیست

ما قبلا هم یه اعتراض کوچیک کردیم..............نتیجه نگرفتیم

دوستان معترضن...............یا به ما بگید بر بیرون غلط کردی معترضی ما هم چشم میریم یا جواب اعتراض مارو درست بدید

ادم که یهو جو نمیگیردش بیاد اینجوری اعتراض کنه .................مطمئن باشید این قضیه یه روز و دو روز نیست

خواهشن بررسی کنید

حیفه این جو از بین بره ها.............حیف اون همه زحمته که کشیده شده............حیفه اونهمه کاربریه که اینجا رو دوست دارن و چراغشو روشن نگه میدارن..............این از سر دلسوزیه

کجا باید اعتراض کرد بیایم یواشکی در پیام خصوصی بگیم شما هم یه چیزی بگید ما هم قانع شیم و بریزیم تو خودمون هیچی نگیم چون کل مدیریت اینجا فکر میکنه معصومه و فاقد اشتباهه و اگر یکی رو انتخاب کرد باید تا مرز ازبین رفتن کل انجمن پشتش بایسته

خیر اقا شما هم اشتباه میکنی..............من هم اشتباه میکنم..............مهم اینه که از جایی که متوجه میشیم جلو اشتباه رو بگیریم.....................این بنده خدا امین در توانش نیست خوب بزارش یه تالار دیگه .....اسم مدیر روش بمونه.............یه نفر دیگه رو بزار

چرا صبر میکنی تا کاسه صبر همه بجوش بیاد بیان دوستشونو اینجوری بکوبن.............برای حفظ خود همون ادم .........اینکار رو بکنید

• Like 4
لینک به دیدگاه
به صرف مدير بودن نپريدم وسط ! همونقدر كه بقيه حق نظر دادن تو اين تاپيك رو دارن منم دارم ! اگه با هر مديري مشكل داريد ميتونيد با ادمين صحبت كنيد با امضا جمع كردن به جايي نميرسي ! در ضمن فكر نميكنم كاربرايي كه اينجا از مديريت سهيل ناراضي هستن بيشتر از طرفدارن مديريت سهيل باشن!

بنده امضاء جمع کردم؟

برید بخونید ببینید چی گفتم

گفتم وقتی یه جمعی معترضن قضیه با اینکه یه نفر معترضه فرق میکنه

• Like 1
لینک به دیدگاه

دوستان معترضن...............یا به ما بگید بر بیرون غلط کردی معترضی ما هم چشم میریم یا جواب اعتراض مارو درست بدید

ادم که یهو جو نمیگیردش بیاد اینجوری اعتراض کنه .................مطمئن باشید این قضیه یه روز و دو روز نیست

خواهشن بررسی کنید

حیفه این جو از بین بره ها.............حیف اون همه زحمته که کشیده شده............حیفه اونهمه کاربریه که اینجا رو دوست دارن و چراغشو روشن نگه میدارن..............این از سر دلسوزیه

کجا باید اعتراض کرد بیایم یواشکی در پیام خصوصی بگیم شما هم یه چیزی بگید ما هم قانع شیم و بریزیم تو خودمون هیچی نگیم چون کل مدیریت اینجا فکر میکنه معصومه و فاقد اشتباهه و اگر یکی رو انتخاب کرد باید تا مرز ازبین رفتن کل انجمن پشتش بایسته

خیر اقا شما هم اشتباه میکنی..............من هم اشتباه میکنم..............مهم اینه که از جایی که متوجه میشیم جلو اشتباه رو بگیریم.....................این بنده خدا امین در توانش نیست خوب بزارش یه تالار دیگه .....اسم مدیر روش بمونه.............یه نفر دیگه رو بزار

چرا صبر میکنی تا کاسه صبر همه بجوش بیاد بیان دوستشونو اینجوری بکوبن.............برای حفظ خود همون ادم .........اینکار رو بکنید

چقدر سریع ناهار خوردی !:ws3:

من موندم چی بگم !!!!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
مدیرش انگار داره میره میشه اسپم کرد

اسپم ازاد هستش:ws3::ws3::ws3::ws3:

چقدر سریع ناهار خوردی !:ws3:

من موندم چی بگم !!!!!!!

دوستای گلم...بزارید بحث جدی پیش بره....:icon_gol: :icon_gol:

سر فرصت یه اسپم حسابی را میندازیم....:icon_gol: :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خواهشن بررسی کنید

هوتن جان من با شما موافق هستم.

گفتم که این بحثی هست که با گفتگو و منطق درست میشه

من نه از فکور انتظار دارم و نه از امین که اینچنین تاپیکهایی بزنن.

شما منصفانه قضاوت کن آیا مدیریت اینجا مثل مهندسان بی منطق جوابگوی شما عزیزان هست؟

من نمیگم ما اشتباه نمیکنیم. چرا ما هم اشتباه میکنیم ولی اینکه کل زحمات کسی رو زیر پا بذاریم شایسته نیست.

شما یه نگاه به بخش انتقادات و پیشنهادات انجمن بنداز... ببین چقدر تاپیک مربوط به اعتراض کاربران نسبت به عملکرد مدیران اینجا هست... خب ما کسی خاص نیستیم که وقتی مدیر شدیم بشیم تافتۀ جدا بافته. ما هم یکی از شما هستیم و قبلش کاربر بودیم و انتظارات یک کاربر رو از مدیریت درک میکنیم.

برای همین هم هست که تلاش میکنیم که رضایت کاربران رو فراهم کنیم.

اگر یکی دو بار اشتباهی پیش میاد انتظار نداریم که اینچنین با ما برخورد بشه.

شما هم به ما حق بده....

من اعتراضات همۀ کاربران رو قبول دارم تا جایی که اول متناسب باشه و دوم متعادل باشه و سوم منصفانه باشه.

• Like 8
لینک به دیدگاه

چشم

اما هدف اسپم نیست , گفتم یکم حال و هوا عوض بشه و لحن صحبت کردن دوستانه تر:hanghead:

چشم , من ساکت میشم :sigh:

• Like 3
لینک به دیدگاه
هوتن جان من با شما موافق هستم.

گفتم که این بحثی هست که با گفتگو و منطق درست میشه

من نه از فکور انتظار دارم و نه از امین که اینچنین تاپیکهایی بزنن.

شما منصفانه قضاوت کن آیا مدیریت اینجا مثل مهندسان بی منطق جوابگوی شما عزیزان هست؟

من نمیگم ما اشتباه نمیکنیم. چرا ما هم اشتباه میکنیم ولی اینکه کل زحمات کسی رو زیر پا بذاریم شایسته نیست.

شما یه نگاه به بخش انتقادات و پیشنهادات انجمن بنداز... ببین چقدر تاپیک مربوط به اعتراض کاربران نسبت به عملکرد مدیران اینجا هست... خب ما کسی خاص نیستیم که وقتی مدیر شدیم بشیم تافتۀ جدا بافته. ما هم یکی از شما هستیم و قبلش کاربر بودیم و انتظارات یک کاربر رو از مدیریت درک میکنیم.

برای همین هم هست که تلاش میکنیم که رضایت کاربران رو فراهم کنیم.

اگر یکی دو بار اشتباهی پیش میاد انتظار نداریم که اینچنین با ما برخورد بشه.

شما هم به ما حق بده....

من اعتراضات همۀ کاربران رو قبول دارم تا جایی که اول متناسب باشه و دوم متعادل باشه و سوم منصفانه باشه.

فرمایش شما صحیحه.............

حرف حساب جواب نداره..................:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من یه چیزی گفتم که حال و هوامون عوض بشه اخه زیادی مثله رو جدی گرفتیم

بچه ها بیایین با هم دوست باشیممممممممم

لیلیان به من دیگه نگو پاچه خوار باشه :ws44:

• Like 3
لینک به دیدگاه

QUOTE]

چشم

اما هدف اسپم نیست , گفتم یکم حال و هوا عوض بشه و لحن صحبت کردن دوستانه تر:hanghead:

چشم , من ساکت میشم :sigh:

من یه چیزی گفتم که حال و هوامون عوض بشه اخه زیادی مثله رو جدی گرفتیم

بچه ها بیایین با هم دوست باشیممممممممم

لیلیان به من دیگه نگو پاچه خوار باشه :ws44:

باشه.....:icon_gol:

نالاحت نباشین دیگه.....این جور مشکلات باعث میشه یاد بگیریم تو مواقع بحرانی وضع رو چه جوری مدیریت کنیم...

اینو گفتم بحث منحرف نشه به نتیجه برسیم...:ws37:

از دست من نالاحت نباشیم ....هیلاری و شاهین جان!!!!!:icon_gol: :icon_gol: :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
QUOTE]

باشه.....:icon_gol:

نالاحت نباشین دیگه.....این جور مشکلات باعث میشه یاد بگیریم تو مواقع بحرانی وضع رو چه جوری مدیریت کنیم...

اینو گفتم بحث منحرف نشه به نتیجه برسیم...:ws37:

از دست من نالاحت نباشیم ....هیلاری و شاهین جان!!!!!:icon_gol: :icon_gol: :icon_gol:

:w73::icon_pf (17):

:pichak::w02:

سعی میکنم

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...