Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ :w58: نرو بابا جون چیزی نیست که بزار بیان جواب بدن حداقل اینهمه وقت میذاریم و تلاش میکنیم که این انجمن اباد بشه. حالا اگه قابل نباشیم خوب نمیایم . من تا اون حد دانش و سواد دارم که بدونم هر تاپیکی و هر موضوعی جاش کجاست. حالا اگه مورد قبول نباشیم خوب زحمت رو کم میکنیم. 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ پس به اطلاع همه دوستان برسونید که من به همین دلیل دیگه نمیام انجمن . امروز روز آخره. حلال کنید. . .اما من فک میکنم این دلیل خوبی برای رفتن نیست ! بمون و از حقت دفاع کن.. البته گاهی وقتا لازم کوتا بیای ! 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ بابا این تاپیک که صفحه های آخر گفت و گو ازاد بود....پریشب آپ شد بعد منتقل!!!! چرا همون موقع که تاپیکو زدن منتقل نکردین!!!!! http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=17850&page=3 بعد از بررسی هایی که انجام شد.......من موافقم به این اعتراض!!!!:femenist: 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ تو چقدر آتیشت تنده.خوبه فکور این موضوعو مطرح کرد وگرنه میترکیدی خیلی از بچه ها از این وضع ناراحتند. حالا نمیگن بخاطر اینکه مسئله حل بشه و گر نه ناراضی زیاده. 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ من هم اعتراض دارم............خیلی از انتقالها بدون دلیلن.............اینکه نمیشه ما هرچی میگیم یکی بگه نه این جاش اینجا نبود ..........جاش اونجا بود............چه میدونم از این حرفها..............اصلا درست نیست این برخوردا....................دموکراتیک نیست.............اصلا باید دموکراسی رو از همین جا تمرین کنیم ........یه رفراندوم ....................برای مدیریت تالار گفتگوی آزاد میزاریم...............و یه انتخابات :jawdrop: :there: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ تو چقدر آتیشت تنده.خوبه فکور این موضوعو مطرح کرد وگرنه میترکیدی بابا تالار از رونق افتاده.............بسکه این اتفاقا توش افتاده..........خوب رفراندوم که اشکال نداره میزاریم ببینیم بر و بچ راضین یا نه ؟..............همین حرفی که مردم دارن به مقام عظمی میگن گوش نمیده......هی چیزاشو نشون میده......... 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ ..اما من فک میکنم این دلیل خوبی برای رفتن نیست ! بمون و از حقت دفاع کن.. البته گاهی وقتا لازم کوتا بیای ! من حقی برا خودم قائل نیستم. ارزش زمان رو هم بخوبی میدونم. صد ها تشویقی هم از مدیران رده بالا دریافت کرده ام. این برنامه ای که اخیرآ مد شده داره انگیزه منو دشارژ میکنه. همین 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ این مثه همون مشکلیه که تو دفتر خاطرات هست... من به دوتا مدیر هم گفتم....هیچ کاری نکردن براش.... یه نیگا به دفتر خاطرات بکنین....هر چی پست که یه نمه توش خاطره ست رو ریختن تو اون دفتره... بابا خاطرات دهه شصت و خاطرات آمپول زدن یه ارزش دارن آخههههههههه؟؟؟ منم حسابی شاکیم!!!:w00: 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ بابا تالار از رونق افتاده.............بسکه این اتفاقا توش افتاده..........خوب رفراندوم که اشکال نداره میزاریم ببینیم بر و بچ راضین یا نه ؟..............همین حرفی که مردم دارن به مقام عظمی میگن گوش نمیده......هی چیزاشو نشون میده......... حالا مثلا" رفراندوم گذاشتی.اونوقت چی میشه؟کسی توجه میکنه؟ 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ خوب چرا هیچ کس نمیاد جواب بده؟ چون جوابی براش وجود نداره....در حد توانم این قضیه رو پیگیری میکنم... لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ خداحافظ نرو....صبر کن ببینم چی میشه آخه....یکی دو روز نرو بزار منتظر نتایج بشیم... لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اگه فکور بره ....منم جولو پلاسمو جمع میکنم میرم... هر کی ام پایه س اعلام کنه!!!! :w00: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ خو واسین سهیل گولاخ و امینو بیان جواب بدن کسی نره 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ این مثه همون مشکلیه که تو دفتر خاطرات هست...من به دوتا مدیر هم گفتم....هیچ کاری نکردن براش.... یه نیگا به دفتر خاطرات بکنین....هر چی پست که یه نمه توش خاطره ست رو ریختن تو اون دفتره... بابا خاطرات دهه شصت و خاطرات آمپول زدن یه ارزش دارن آخههههههههه؟؟؟ منم حسابی شاکیم!!!:w00: ... . . من با این نظرت خییییییییییییییلی خیلی موافقم (خیلی اولی با دومی فرق داره جهته اطلاع ) راسی خونه تکونی جدید مبارک اسم تازه اوتاره تو ..خبریه ؟ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ حالا مثلا" رفراندوم گذاشتی.اونوقت چی میشه؟کسی توجه میکنه؟ رفراندوم میزاریم که بچه ها راضین یا نه....................بعد اگه ناراضی بودن...............از بین بچه ها کاندید انتخاب میکنیم........بعد برای کاندیداها انتخابات میزاریم................. 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ ... . . من با این نظرت خییییییییییییییلی خیلی موافقم (خیلی اولی با دومی فرق داره جهته اطلاع ) راسی خونه تکونی جدید مبارک اسم تازه اوتاره تو ..خبریه ؟ آره....این تاپیک دفتر خاطرات منو عذاب میده.....هر شب کابوسشو میبینم...:w00: :w00: حالا توام این وسط!!!! بعدا میگم!!! 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ رفراندوم میزاریم که بچه ها راضین یا نه....................بعد اگه ناراضی بودن...............از بین بچه ها کاندید انتخاب میکنیم........بعد برای کاندیداها انتخابات میزاریم................. اول صبر کنید اگر نحوه ی برخورد اصلاح نشد،یه فکری براش میکنیم... لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ رفراندوم میزاریم که بچه ها راضین یا نه....................بعد اگه ناراضی بودن...............از بین بچه ها کاندید انتخاب میکنیم........بعد برای کاندیداها انتخابات میزاریم................. آره ....منم موافقم....اول بیاین مشخص کنیم چن درصد راضی ان چن درصد ناراضی :ws25: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده