رفتن به مطلب

اعتراض

Fakur

ارسال های توصیه شده

:w58::w58:

نرو بابا جون7.gif

چیزی نیست که

بزار بیان جواب بدن حداقل

اینهمه وقت میذاریم و تلاش میکنیم که این انجمن اباد بشه. حالا اگه قابل نباشیم خوب نمیایم .

من تا اون حد دانش و سواد دارم که بدونم هر تاپیکی و هر موضوعی جاش کجاست. حالا اگه مورد قبول نباشیم خوب زحمت رو کم میکنیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 150
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پس به اطلاع همه دوستان برسونید که من به همین دلیل دیگه نمیام انجمن . امروز روز آخره. حلال کنید.

.

.اما من فک میکنم این دلیل خوبی برای رفتن نیست !

بمون و از حقت دفاع کن.. البته گاهی وقتا لازم کوتا بیای !

• Like 3
لینک به دیدگاه

بابا این تاپیک که صفحه های آخر گفت و گو ازاد بود....پریشب آپ شد بعد منتقل!!!!:banel_smiley_4:

چرا همون موقع که تاپیکو زدن منتقل نکردین!!!!!:banel_smiley_4:

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=17850&page=3

بعد از بررسی هایی که انجام شد.......من موافقم به این اعتراض!!!!:femenist:

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو چقدر آتیشت تنده.خوبه فکور این موضوعو مطرح کرد وگرنه میترکیدی

خیلی از بچه ها از این وضع ناراحتند. حالا نمیگن بخاطر اینکه مسئله حل بشه و گر نه ناراضی زیاده.

• Like 2
لینک به دیدگاه
من هم اعتراض دارم............خیلی از انتقالها بدون دلیلن.............اینکه نمیشه ما هرچی میگیم یکی بگه نه این جاش اینجا نبود ..........جاش اونجا بود............چه میدونم از این حرفها..............

اصلا درست نیست این برخوردا....................دموکراتیک نیست.............اصلا باید دموکراسی رو از همین جا تمرین کنیم ........یه رفراندوم ....................برای مدیریت تالار گفتگوی آزاد میزاریم...............و یه انتخابات

:jawdrop:

:there:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو چقدر آتیشت تنده.خوبه فکور این موضوعو مطرح کرد وگرنه میترکیدی

بابا تالار از رونق افتاده.............بسکه این اتفاقا توش افتاده..........خوب رفراندوم که اشکال نداره میزاریم ببینیم بر و بچ راضین یا نه ؟..............همین حرفی که مردم دارن به مقام عظمی میگن گوش نمیده......هی چیزاشو نشون میده.........

• Like 6
لینک به دیدگاه
.

.اما من فک میکنم این دلیل خوبی برای رفتن نیست !

بمون و از حقت دفاع کن.. البته گاهی وقتا لازم کوتا بیای !

من حقی برا خودم قائل نیستم. ارزش زمان رو هم بخوبی میدونم. صد ها تشویقی هم از مدیران رده بالا دریافت کرده ام. این برنامه ای که اخیرآ مد شده داره انگیزه منو دشارژ میکنه. همین

• Like 2
لینک به دیدگاه

این مثه همون مشکلیه که تو دفتر خاطرات هست...

من به دوتا مدیر هم گفتم....هیچ کاری نکردن براش....

یه نیگا به دفتر خاطرات بکنین....هر چی پست که یه نمه توش خاطره ست رو ریختن تو اون دفتره...

بابا خاطرات دهه شصت و خاطرات آمپول زدن یه ارزش دارن آخههههههههه؟؟؟:ws25::ws25:

منم حسابی شاکیم!!!:w00:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بابا تالار از رونق افتاده.............بسکه این اتفاقا توش افتاده..........خوب رفراندوم که اشکال نداره میزاریم ببینیم بر و بچ راضین یا نه ؟..............همین حرفی که مردم دارن به مقام عظمی میگن گوش نمیده......هی چیزاشو نشون میده.........

حالا مثلا" رفراندوم گذاشتی.اونوقت چی میشه؟کسی توجه میکنه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
خوب چرا هیچ کس نمیاد جواب بده؟:banel_smiley_4:

چون جوابی براش وجود نداره....در حد توانم این قضیه رو پیگیری میکنم...:a030:

لینک به دیدگاه
این مثه همون مشکلیه که تو دفتر خاطرات هست...

من به دوتا مدیر هم گفتم....هیچ کاری نکردن براش....

یه نیگا به دفتر خاطرات بکنین....هر چی پست که یه نمه توش خاطره ست رو ریختن تو اون دفتره...

بابا خاطرات دهه شصت و خاطرات آمپول زدن یه ارزش دارن آخههههههههه؟؟؟:ws25::ws25:

منم حسابی شاکیم!!!:w00:

..

.

.

.

من با این نظرت خییییییییییییییلی خیلی موافقم (خیلی اولی با دومی فرق داره جهته اطلاع )

راسی خونه تکونی جدید مبارک اسم تازه اوتاره تو ..خبریه ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
حالا مثلا" رفراندوم گذاشتی.اونوقت چی میشه؟کسی توجه میکنه؟

رفراندوم میزاریم که بچه ها راضین یا نه....................بعد اگه ناراضی بودن...............از بین بچه ها کاندید انتخاب میکنیم........بعد برای کاندیداها انتخابات میزاریم.................

• Like 3
لینک به دیدگاه
..

.

.

.

من با این نظرت خییییییییییییییلی خیلی موافقم (خیلی اولی با دومی فرق داره جهته اطلاع )

راسی خونه تکونی جدید مبارک اسم تازه اوتاره تو ..خبریه ؟

آره....این تاپیک دفتر خاطرات منو عذاب میده.....هر شب کابوسشو میبینم...:w00: :w00:

حالا توام این وسط!!!! بعدا میگم!!!:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
رفراندوم میزاریم که بچه ها راضین یا نه....................بعد اگه ناراضی بودن...............از بین بچه ها کاندید انتخاب میکنیم........بعد برای کاندیداها انتخابات میزاریم.................

اول صبر کنید اگر نحوه ی برخورد اصلاح نشد،یه فکری براش میکنیم...

لینک به دیدگاه

آره ....منم موافقم....اول بیاین مشخص کنیم چن درصد راضی ان چن درصد ناراضی:ws25: :ws25:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...