سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ خجالت بكش دختر!!اينا چه شكلكاييه كه استفاده مي كني!!!:ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 هیچی والاااااااا:1238::1238: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ :ubhuekdv133q83a7yy7جکش منفی 95 ساله نمیشه آخه خوب تو خ بگو لینک به دیدگاه
vahid jigol 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ هوتن جان بستگی داره بزرگی رو تو چی ببینی....... 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ هیچی والاااااااا:1238::1238: آفرين بگو ببينم اون عاشق مجنونت كجاست!!! 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ هیچی والاااااااا:1238::1238: سمن کارش درسته..........این شکلکه معنی خوبی داره تو مشد 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ سمن کارش درسته..........این شکلکه معنی خوبی داره تو مشد راست مي گي!! خودم مي دونم سمندونو خودم بزرگش كردم!!! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ آفرينبگو ببينم اون عاشق مجنونت كجاست!!! :ws52:کی؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ سمن کارش درسته..........این شکلکه معنی خوبی داره تو مشد :ws3:مهنیش چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ :ws52:کی؟؟؟؟؟؟ حسين!!! نمي دونم پسوندش يادم رفته!! 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ راست مي گي!!خودم مي دونم سمندونو خودم بزرگش كردم!!! :w127::w127: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ هوتن جان بستگی داره بزرگی رو تو چی ببینی....... بزرگی تو خیلی چیزا هست پیامبرتون......و کل ائمه اطهارتون......زیر 10 تا نداشتن......فکر میکنم مردای بزرگی بودن 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ حسين!!! نمي دونم پسوندش يادم رفته!! :ws28: حسین بی.............. اون که میخواد سر به تن من نباشه:w00: باز منو با شبنم اشتپ کردی 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ :ws3:مهنیش چیه؟ مدنی نمگی.........موخای بوگوم 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ مدنی نمگی.........موخای بوگوم نه یره بعدا بیا به خودوم بوگو.......... اخخخخخخ دوست دارم یه سری بشینیم با هم مشدی حرف بزنیم .(مدنی که چی مگم......) 2 لینک به دیدگاه
vahid jigol 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ باشه آق هوتن نوبت ما هم میشه....... 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ نه یره بعدا بیا به خودوم بوگو.......... اخخخخخخ دوست دارم یه سری بشینیم با هم مشدی حرف بزنیم .(مدنی که چی مگم......) ها مدنوم.........حالا داروم مروم..خونه....بای 2 لینک به دیدگاه
سارا سارا 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ مردا بیشتر هیزی می کنن. چرا اینو نمیگی؟ تا عرضه نباشد؛ خريدار نيست چرا عشوه گري وچرا مانكن سيار 3 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ مگه نمیدونستی من زنشم. کل باشگاه میدونن. نه نمی دونستم هر چند خیلیم فرقی نمی کنه لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها . واقعا چرا هیچ وقت ته دله مردا به یک زن قانع نیست و همشون دوس دارن هر چند وقت یه بار یه زنه جدید داشته باشن ؟ چون پرتوقع اند ازخود راضی اند 1 لینک به دیدگاه
toranj m 387 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان این اولین پست من بعد از غیبت صغری میباشد..............سفر طولانی شد............اما یه چیزی دیدم بدرد این تاپیک میخوره...........موقعی که بر میگشتم تو هواپیما رو صندلی جلو من یه خانم حدودا 30 سال نشسته بود و یه اقای حدود 25 ساله........این دوتا بدجوری شهوتی شده بودن......زنه نگاههای عجیبی به پسره میکرد...........حتی یه بار یواشکی از هم لب گرفتن ........یه روزنامه گرفته بودن دستشون و اون دستشون ...........خلاصه گفتم شاید زن و شوهرن...........خیلی وقته همو ندیدن.........یا یه همچین چیزی ....توی راه سر خانم رو شونه اقا بود و دست اقا بماند که کجاها بود..........پیاده شدیم از هم فاصله گرفتن..........تو سالن ترانزیت که بار تحویل میشه شوهر زنه با بچه ش اومده بود استقبال.............و زن پسره هم با یه دسته گل اومده بود استقبال...............همین دیگه قصه ما بسر رسید کلاغه به خونش نرسید :confused::confused: وای شنیده بودم تو سینما از این کارا می کنن . اما تو هواپیما رو نشنیده بودم . تو این دوره ادم 2 تا چش داره 2 تا دیگه هم باید قرض کنه مواظبه مردش باشه ( و البته واسه مردا مواظبه زنشون باشن ) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده