رفتن به مطلب

چرا مردها به یک زن قانع نیستند ؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 127
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هوتن جان بستگی داره بزرگی رو تو چی ببینی.......:ws3:

بزرگی تو خیلی چیزا هست

پیامبرتون......و کل ائمه اطهارتون......زیر 10 تا نداشتن......فکر میکنم مردای بزرگی بودن

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws28:

نه یره بعدا بیا به خودوم بوگو..........:ws3:

اخخخخخخ دوست دارم یه سری بشینیم با هم مشدی حرف بزنیم .(مدنی که چی مگم......:ws28:)

ها مدنوم.........حالا داروم مروم..خونه....بای:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام بچه ها .

واقعا چرا هیچ وقت ته دله مردا به یک زن قانع نیست و همشون دوس دارن هر چند وقت یه بار یه زنه جدید داشته باشن ؟

چون پرتوقع اند ازخود راضی اند

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام به همه دوستان این اولین پست من بعد از غیبت صغری میباشد..............سفر طولانی شد............اما یه چیزی دیدم بدرد این تاپیک میخوره...........موقعی که بر میگشتم تو هواپیما رو صندلی جلو من یه خانم حدودا 30 سال نشسته بود و یه اقای حدود 25 ساله........این دوتا بدجوری شهوتی شده بودن......زنه نگاههای عجیبی به پسره میکرد...........حتی یه بار یواشکی از هم لب گرفتن ........یه روزنامه گرفته بودن دستشون و اون دستشون ...........خلاصه گفتم شاید زن و شوهرن...........خیلی وقته همو ندیدن.........یا یه همچین چیزی ....توی راه سر خانم رو شونه اقا بود و دست اقا بماند که کجاها بود..........پیاده شدیم از هم فاصله گرفتن..........تو سالن ترانزیت که بار تحویل میشه شوهر زنه با بچه ش اومده بود استقبال.............و زن پسره هم با یه دسته گل اومده بود استقبال...............همین دیگه قصه ما بسر رسید کلاغه به خونش نرسید:ws52:

:confused::confused:

وای شنیده بودم تو سینما از این کارا می کنن . اما تو هواپیما رو نشنیده بودم .

تو این دوره ادم 2 تا چش داره 2 تا دیگه هم باید قرض کنه مواظبه مردش باشه ( و البته واسه مردا مواظبه زنشون باشن )

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...