amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ میدونم خیلی سوال چرتیه و جوابش سادست...ولی من توش گیر کردم...:icon_pf (34): میشه کسی بهم یاد بده که چجوری مساحت ورق بکار رفته تو این کانالی که پایین هستو بدست بیارم؟ البته بدست آوردن کوچکترین جزییات این نوع کانال ها با نرم فزارها بسیار سادست...من می خوام بدونم چطوری بطور دستی مساحت ورقو بدست بیارم؟! اینم فایل pdfشه که دارای مشخصاتی از جمله شکل ظاهری و اندازه هاشه! http://www.noandishaan.com/forums/attachment.php?attachmentid=1096&stc=1&d=1279222360 Part1.PDF لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ .....حاجی کوجایی پس؟:smiley (18): لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ .....حاجی کوجایی پس؟:smiley (18): حاجی دانلودش کردم اگه باد بودم فردا جواب میدم میرم لالا کنم دی: 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ حاجی دانلودش کردم اگه باد بودم فردا جواب میدممیرم لالا کنم دی: حاجی با شوما نبودم...با ایم اسمایل جیز بودم!:w00: هی میگه بپرس...بپرس...حالا هم پرسیدیم،نمیاد! دم شوما تنورین! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ حاجی با شوما نبودم...با ایم اسمایل جیز بودم!:w00:هی میگه بپرس...بپرس...حالا هم پرسیدیم،نمیاد! دم شوما تنورین! اینجا هستم چشم فردا محاسبه میکنم و برات میذارمش همینجا 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ میدونم خیلی سوال چرتیه و جوابش سادست...ولی من توش گیر کردم...:icon_pf (34):میشه کسی بهم یاد بده که چجوری مساحت ورق بکار رفته تو این کانالی که پایین هستو بدست بیارم؟ البته بدست آوردن کوچکترین جزییات این نوع کانال ها با نرم فزارها بسیار سادست...من می خوام بدونم چطوری بطور دستی مساحت ورقو بدست بیارم؟! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم فایل pdfشه که دارای مشخصاتی از جمله شکل ظاهری و اندازه هاشه! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ابعادی که دادی به اینچه دیگه؟؟!؟!؟ 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ ابعادی که دادی به اینچه دیگه؟؟!؟!؟ نه حاجی...سانتی متره!:icon_pf (34): اینجا هستمچشم فردا محاسبه میکنم و برات میذارمش همینجا ممنون میشه! فقط کاش مراحل محاسباتتم یادم بدی.. راستی...اگر با هر روشی رفتی،بی زحمت یبارم با روش حجمی برو ببین یکی میاد جوابا؟ من تو روش حجمی گیر کردم!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ نه حاجی...سانتی متره!:icon_pf (34): ممنون میشه! فقط کاش مراحل محاسباتتم یادم بدی.. راستی...اگر با هر روشی رفتی،بی زحمت یبارم با روش حجمی برو ببین یکی میاد جوابا؟ من تو روش حجمی گیر کردم!:icon_pf (34): اولا" حاجی خودتی دوما" روش حجمی چیه دیگه؟؟؟ مگه نمی خوای مساحت رو حساب کنی؟؟؟ روش بیس رو انجام میدم که گیج کننده نباشه!!! 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اولا" حاجی خودتی دوما" روش حجمی چیه دیگه؟؟؟ مگه نمی خوای مساحت رو حساب کنی؟؟؟ روش بیس رو انجام میدم که گیج کننده نباشه!!! تروریست بگم خوبه؟! روش حجمی...همون روشی که یه مکعب مربع در نظر میگیریمو حجم این کانالو با اون مکعبه برابر در نظر میگیریمو بعد با ریشه سوم گرفتن ازون حجم،ضلع مکعب بدست میادو بعدشم توان 2و ضربدر 6-مساحت 3وجه هوا رو =مساحت ورق!:45645: آره...یکم پیچیدست...ولی می خوام بدونم اشکال این روش کجاست...میتونی از هر دوروش بری جلو؟:45645: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ 3-4 تا از اندازه ها رو ندادی!!! ضمیمه کردم 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ 3-4 تا از اندازه ها رو ندادی!!!ضمیمه کردم فقط یکیشو ندادما....تو اونیکی نماها دادم اندازه هارو!(برای اینکه خوانا در بیادو شکل شلوغ نشه!):45645: اون اختلاف 2 ورودی هم راستا،9سانتی متره! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ فقط یکیشو ندادما....تو اونیکی نماها دادم اندازه هارو!(برای اینکه خوانا در بیادو شکل شلوغ نشه!):45645:اون اختلاف 2 ورودی هم راستا،9سانتی متره! اوکی ندادی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 برو برام پیدا کن 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اوکیندادی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 برو برام پیدا کن ای خداااااا! بابا تو نماهای مستقیم و دید از چپش نوشتم برات....:icon_pf (34): آخه مرد موئمن،همه ی اندازه هارو نمیشه تو یه نما داد که! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ ای خداااااا!بابا تو نماهای مستقیم و دید از چپش نوشتم برات....:icon_pf (34): آخه مرد موئمن،همه ی اندازه هارو نمیشه تو یه نما داد که! :ws27: 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۸۹ بیا بالا ببین کسی رو پیدا میکنی جوابت بده؟! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ بیا بالا ببین کسی رو پیدا میکنی جوابت بده؟! سلام امین جان باورت نمیشه من خود مورفی هستم هر موقع کاری دارم یه مشکلی برام پیش میاد 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ مساحت ورق رو برای محاسبه مصالح میخوای امین جان؟ لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ مساحت ورق رو برای محاسبه مصالح میخوای امین جان؟ آره یجورایی...یکم محاسبش برام سخت اومد...سخت که چه عرض کنم...با واقعیت کمی تناقض داشت!:smiley (18): لینک به دیدگاه
Hosein kamali 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۶ سلام کسی از بچه ها برنامه زانویی و سه راهی و کلا کانال گرد رو داره ...... یا چهار گوش ..... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده