آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ sglسلام مشتبی نرمال خوبی؟:| هنو به هف قسمت نامساوی تقسیم نشدی؟ لرزشکار عمرانیان که بیل میزنن زمین قر میدن :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۵ :banel_smiley_4: سلام خاله جونی حقیقت تلخه میدونم خالمو اذیت کنی با تسمه و پولیت وصلت میکنم ب تیر کنسولی 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ حقیقت تلخه میدونم هاااا، واس همون قبولش نمیکنی ک آن نرمالی ؟ سلام خاله جونی خالمو اذیت کنی با تسمه و پولیت وصلت میکنم ب تیر کنسولی قربونت خاله جونی :icon_redface::hapydancsmil::hapydancsmil: بزن ناکاراش کن 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۵ هاااا، واس همون قبولش نمیکنی ک آن نرمالی ؟ قربونت خاله جونی :icon_redface::hapydancsmil::hapydancsmil: بزن ناکاراش کن خاله چرا اینقد کم پیدایی؟ گناه داره همین ک ترسید کافیه 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ خاله چرا اینقد کم پیدایی؟ گناه داره همین ک ترسید کافیه دیگه درگیری خو خاله اورین تالارو از وجود اجنبی ها پاک کردی :hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ دیگه درگیری خو خاله اورین تالارو از وجود اجنبی ها پاک کردی :hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی خاله جون:TAEL_SmileyCente: خاله من روت حساب کردما... موخام تالار عمران بدرخشه.... حداقل این شرسازا روشون کم شه 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اون تاپیک داره به فنا میره ادامه رو اینجا بریم خخخخ 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اون تاپیک داره به فنا میره ادامه رو اینجا بریم خخخخ بازم بدون اجازه اومدی ک اول در بزن 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اگه رشته تون مدل من باشه همه جا می تونید برید! 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اینجا دیه در زدن نمیخواد فرقی نمیکنه... اینجام باس در بزنی همینی ک گفتم:vahidrk: تالار در و پیکر دارهااا 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ اگه رشته تون مدل من باشه همه جا می تونید برید! مگه چ مدلیاس؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ فرقی نمیکنه... اینجام باس در بزنی همینی ک گفتم:vahidrk: تالار در و پیکر دارهااا چه مسئول خشنی:icon_razz: :1111: 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ مگه چ مدلیاس؟ نخندیا !! رشته م مهندسی مدیریت اجراییه از ۵ تا رشته مکانیک عمران برق صنایع و کامپیوتر ? 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ نخندیا !!رشته م مهندسی مدیریت اجراییه از ۵ تا رشته مکانیک عمران برق صنایع و کامپیوتر ������ نه بابا همون عمرانید فقط جو دادید 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ نه بابا همون عمرانیدفقط جو دادید نخیر ما همه فن حریفیم 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ نخندیا !!رشته م مهندسی مدیریت اجراییه از ۵ تا رشته مکانیک عمران برق صنایع و کامپیوتر ������ با مدیریت ساخت چ فرقی میکنه؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ چه مسئول خشنی:icon_razz::1111: ما با غیر عمرانیا خشنیم 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ با مدیریت ساخت چ فرقی میکنه؟ نمیدونم اره فک کنم ما درسای مکانیک و برق وکامپیوترم پاس کردیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده