pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ خب ...ببينيد عجب چيزي شكار كردم .... .................. چنين چيز هايي معمولا كم پيدا ميشه اينم از عكس يادگاري 3 مدير تالار عمران همراه با برخي كاربران چه به ترتيبم هست 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ خب ...ببينيد عجب چيزي شكار كردم .... .................. چنين چيز هايي معمولا كم پيدا ميشه اينم از عكس يادگاري 3 مدير تالار عمران همراه با برخي كاربران فوتوشاپه 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ كجاش؟ شوخي ميكنمهمينطوري ئه چيزي گفتم بخنديم دوره همي 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۹ شوخي ميكنمهمينطوري ئه چيزي گفتم بخنديم دوره همي آهان فكر كردم ما فتوشاپيم اون برخي كاربران عكس واقعيه:w00: 5 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ بابا برو بچ کمتر برین اینقد سراغ این تاپیکای علمی چرا ایجا رو گرمش نموکنین:167: بابا قند خونم میاد پایین:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: سال نو مبارك :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
hapashtia 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ سلام بر دوستان عمرانی... ما رو هم در جمع سوپر عمرانی خودتون می پذیرید؟! ..... 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ ا؟ببخشید هشتباه اومدم 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ نه بابا خوش اومدي ... بودي حالا به مدال هم كه داريد مزين كردي تالار ما رو ... چراخوني كردي راستي دمت گرم حالا كه تا اينجا اومدي دمت گرم يه دستي به اين سيماي فرسوده تالار ما بيزن ببين مشكلش چيه هرچي هم هزينش شد برا از صابخونه ( محمد) بگير بعضي وقتا اون قسمت چراغ هاي تاپيك جديدش كار نمي كنه ... روووشن نميشه 5 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ نه بابا خوش اومدي ... بودي حالا به مدال هم كه داريد مزين كردي تالار ما رو ... چراخوني كردي راستي دمت گرم حالا كه تا اينجا اومدي دمت گرم يه دستي به اين سيماي فرسوده تالار ما بيزن ببين مشكلش چيه هرچي هم هزينش شد برا از صابخونه ( محمد) بگير بعضي وقتا اون قسمت چراغ هاي تاپيك جديدش كار نمي كنه ... روووشن نميشه اول اینکه :viannen_38: دوم اینکه آواتار جدید مبارک به سلامتی کار دست خودته دیه این خونه ها 5 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اینجا فقط عمرانیا می تونن بیان؟ نه عمرانيا مهمون نوازن راحت باشين سلام بر دوستان عمرانی... ما رو هم در جمع سوپر عمرانی خودتون می پذیرید؟! ..... سلام بله بله :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: سال نو مبارك :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: سال نو مبارك 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ سللللللللااااااااااام دلم براتون تنگ شده بود، سال نو مبارک 5 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اول اینکه :viannen_38:دوم اینکه آواتار جدید مبارک به سلامتی کار دست خودته دیه این خونه ها اول اينكه چي شده :viannen_38: اينطوري شدي ؟ آواتار قشنگيه ... نه اين كا دست نيست يكي كار دست بود كه گذاشتم براي ادمين سابق ( محمد اینجا فقط عمرانیا می تونن بیان؟ شما اينجا عمراني اصلا مي بينيد ... سللللللللااااااااااام دلم براتون تنگ شده بود، سال نو مبارک دل من كه براي همه شما ها تنگ شده تو اين ايام عيد شده بودم مرد تنهاي شب خيلي سوت و كور شده بود تالار ... خب خوبه دوباره اومديد ... مي خوام شلوغش كنيد دوبار ه :w70: الان دقيقا داري به چي فكر مي كني مهندس بابا فكر كردن نداره كه كلا شما همه سيم كشي ها رو عوض كن ارزون حساب كن تالار همسايه به تعميرات نياز داره ... اگه ارزون حساب كني به همسايه هم مي گم كه از شما استفاده كنه ... الكي بهش مي گم كارش درسته 4 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ شما اينجا عمراني اصلا مي بينيد ... آره ..هست... یه چند تا تالاربرو پایین تر... یه جایی هست نوشته تالار گفتگوی آزاد که اونجا میتونی پیدا کنی اونقدر هم شلوغه... که شبیه جمعه بازاره میمونه... مي خوام شلوغش كنيد دوبار ه باشهشلوغ بازی شلوغ بازی . . . . . . . .شلوغ بازی . . . . . .شلوغ بازی . . . بسه دیگه من خستم شد یکی دیگه بیاد شلوغ کنه 2 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ سلاممم منم سال جديد رو به عمراني هاي عزيز تبريك ميگم 5 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اول اينكه چي شده :viannen_38: اينطوري شدي ؟آواتار قشنگيه ... نه اين كا دست نيست يكي كار دست بود كه گذاشتم براي ادمين سابق ( محمد :viannen_38::viannen_38: چون دعوام کردی بعدشم اینکه پس کار چیه کار پائه؟!!!!!:ws52: آره ..هست...یه چند تا تالاربرو پایین تر... یه جایی هست نوشته تالار گفتگوی آزاد که اونجا میتونی پیدا کنی اونقدر هم شلوغه... که شبیه جمعه بازاره میمونه... باشه شلوغ بازی شلوغ بازی . . . . . . . .شلوغ بازی . . . . . .شلوغ بازی . . . بسه دیگه من خستم شد یکی دیگه بیاد شلوغ کنه آقا سینا خیالت راحت من پرچمتو برافراشته نیگه میدارم :w31::w31::w31::w31::w31::w31: :w14::w14::w42::w42: سلاممممنم سال جديد رو به عمراني هاي عزيز تبريك ميگم سلام ساراجونننننن :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده