آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ منم همینطور صبح پاییزی زیباییه نه صبح قشنگت بخیررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر:hapydancsmil: سلام صبح شما هم نیز بخیر و پر انرژیییییییییی:hapydancsmil: ارههههه صبح قشنگیه و البته کمی سرد سلام. صب بخیر. من از اول با همین اسم بودم. باوشه گریه نمیکنم . تازه الان به موقع اومدم. سلام مهندس سهند. صبح پاییزی شما هم بخیر . سلام صبح قشنگت بخیر آورین پس حافظه من یاری نمیکنه با چه اسمی صدات کنم ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلام صبح شما هم نیز بخیر و پر انرژیییییییییی:hapydancsmil:ارههههه صبح قشنگیه و البته کمی سرد سلام صبح قشنگت بخیر آورین پس حافظه من یاری نمیکنه با چه اسمی صدات کنم ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام. صبح قشنگتون بخیر . خب زیاد با هم برخورد نداشتیم. لیدا هستم ؟ شما چی؟ 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلام. صبح قشنگتون بخیر . خب زیاد با هم برخورد نداشتیم. لیدا هستم ؟ شما چی؟ ظهر بخیر ارههههه متاسفانه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوشوقتم منم آرانوس یا آرا صدا کنید 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ ظهر بخیر ارههههه متاسفانه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوشوقتم منم آرانوس یا آرا صدا کنید خوشوقتم. :w73: 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ عجب تالار خوبی اسپم دونیش غیر فعاله یعنی این تو همش بحث ها تخصصیه ؟ هی ..... یک دستی هم رو سر تالار مهندسی شیمی بکشید چون فقط اسپم دونیش فعاله 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ عجب تالار خوبی اسپم دونیش غیر فعاله یعنی این تو همش بحث ها تخصصیه ؟ هی ..... یک دستی هم رو سر تالار مهندسی شیمی بکشید چون فقط اسپم دونیش فعاله سلام. قابل نداره میخواین راش بندازیم . شکی نیست !!همش تخصصیه ما اینجا قسمت های فعال تخصصی رو مکانیکیا راش میبرن به تالار مکانیک مراجعه کنید 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ سلام. قابل نداره میخواین راش بندازیم . شکی نیست !!همش تخصصیه ما اینجا قسمت های فعال تخصصی رو مکانیکیا راش میبرن به تالار مکانیک مراجعه کنید سلام دوست گلم بله بله تخصصیه منم منکرش نمیشم مکانیکا ؟ مکانیکا جمعا چند نفرن ؟ فقط ناصره اونم میاد اتوکدو اینجا گیر میاره یا سالید یا هر چی 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوست گلمبله بله تخصصیه منم منکرش نمیشم مکانیکا ؟ مکانیکا جمعا چند نفرن ؟ فقط ناصره اونم میاد اتوکدو اینجا گیر میاره یا سالید یا هر چی hlhvl,k n, ktv:ws3: امارمون دو نفرن مهندسین ناصرو حمید اینکه که خیلی خوبه :hapydancsmil::hapydancsmil:( اینجا سالید نداریم ) شما هم تشیف بیاری خوشحال میشیم . 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ hlhvl,k n, ktv:ws3: ای بابا این حرکت ناصر واگیر دار بود ؟ امارمون دو نفرن مهندسین ناصرو حمید اینکه که خیلی خوبه :hapydancsmil::hapydancsmil:( اینجا سالید نداریم ) شما هم تشیف بیاری خوشحال میشیم . من که چیزی بلد نیستم من فقط کاراموزم مهندسی شیمی هم خوابه چیزی بهم یاد نمیدن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ من که چیزی بلد نیستم من فقط کاراموزم مهندسی شیمی هم خوابه چیزی بهم یاد نمیدن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 شکسته نفسی می فرمایی شما استادی شما ؟؟؟؟ میخواین چند تا از فرمول هایی که بلدید رو اینجا براتون بنویسم فرمول سیمان بتن بلد نیستید ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ شکسته نفسی می فرمایی شما استادی شما ؟؟؟؟ میخواین چند تا از فرمول هایی که بلدید رو اینجا براتون بنویسم فرمول سیمان بتن بلد نیستید ؟؟؟ نه والا جدی گفتم استاد کجا بود فرمول هایی که من بلدم ؟ در مورد بتن و سیمان میخواستم ازش استفاده کنم و باهاش مخزن تحت فشار بسازم 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ نه والا جدی گفتم استاد کجا بودفرمول هایی که من بلدم ؟ در مورد بتن و سیمان میخواستم ازش استفاده کنم و باهاش مخزن تحت فشار بسازم خو استادی اره اون فرمول های الدهید و فرمالدهید ها که بلدید چه جالب !!! چگونه ؟؟؟ تونستی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ خو استادی اره اون فرمول های الدهید و فرمالدهید ها که بلدید چه جالب !!! چگونه ؟؟؟ تونستی؟؟ نه بابا چرا میگی استاد؟ آهان آلدهید بازیو میگی تعجب کرئم چه فرمولی رو میگی بله تونستم و تا محدوده فشار پایین و 20 تا 25 بارو جواب یده 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ نه بابا چرا میگی استاد؟آهان آلدهید بازیو میگی تعجب کرئم چه فرمولی رو میگی بله تونستم و تا محدوده فشار پایین و 20 تا 25 بارو جواب یده خو به نظرم استادی نه که دوست مهندس ناصری شاید به خاطر اینه یه ذره درباره ش توضیح میدی خیلی گنگه 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ خو به نظرم استادی نه که دوست مهندس ناصری شاید به خاطر اینه یه ذره درباره ش توضیح میدی خیلی گنگه خب تاصر بهم آموزش میداد هیچی یکم به بتن افزودنی میزدم بعد تو قالب میپختمش میشد مثل کپسول گاز بعدش شارژش میکردم 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ خب تاصر بهم آموزش میداد هیچی یکم به بتن افزودنی میزدم بعد تو قالب میپختمش میشد مثل کپسول گاز بعدش شارژش میکردم کارش درسته خو کاربردش چیه ؟؟؟ بعد ربطش به فشاره چیه ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ کارش درسته خو کاربردش چیه ؟؟؟ بعد ربطش به فشاره چیه ؟؟؟ بله کار ناصر درسته من به جای فلز تو بحث سیالات از بتن ترکیبی استفاده کردم بهترین حالتش اینه که راحت ساخته میشه و نیاز به ادوات خاص مثل رول و........ نداره ورقو لول کنه جوش نمیخواد و ارزونه البته تا محدوده 20 بار بیشتر از اون میترکه ربطش به فشار ؟ خب این قراره یک سیال رو نگه داری کنه و وقتی یک گازو بخوای دپو کنی تو فشار جو مقدار ناچیزی ازش میشه دپو کرد . حالا اگر بخوام مقدار زیادی از یک گاز رو تو یک ظرف یا مخزن نگه داری کنم فشردش میکنم تو همون ابعاد ولی با دبی یا مقدار بیشتر حالا از 7 تا 800 بار بستگی به نوع گاز و کاربردش داره 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ یک همچین چیزی منظورمه حالا یا برای نگه داری یا برای واکنش اون دوتا فشار عادی دارن 30 بار 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ بله کار ناصر درستهمن به جای فلز تو بحث سیالات از بتن ترکیبی استفاده کردم بهترین حالتش اینه که راحت ساخته میشه و نیاز به ادوات خاص مثل رول و........ نداره ورقو لول کنه جوش نمیخواد و ارزونه البته تا محدوده 20 بار بیشتر از اون میترکه ربطش به فشار ؟ خب این قراره یک سیال رو نگه داری کنه و وقتی یک گازو بخوای دپو کنی تو فشار جو مقدار ناچیزی ازش میشه دپو کرد . حالا اگر بخوام مقدار زیادی از یک گاز رو تو یک ظرف یا مخزن نگه داری کنم فشردش میکنم تو همون ابعاد ولی با دبی یا مقدار بیشتر حالا از 7 تا 800 بار بستگی به نوع گاز و کاربردش داره دیدی استادی !! چه جالب !! ممنونم از توضیحاتت. :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده