Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ نه آقای آرتاریا..... ولی شما انگار تو صحرای غم قدم میزدی آری به اتفاق یار قدمی در صحرای غم نهادیم ، بوی گلمان چنان مست کرد که دامن از دست برفت 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ چه خبره اینجا یکی فیس بوک بوی گل میبرتش یکی اینجا به به باغ گله اینجا 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ زبان در کام گیر گستاخ :vahidrk: خدایان تو را ببخشایند ( داره یوزارسیف میده ) :vahidrk: آری به اتفاق یار قدمی در صحرای غم نهادیم ، بوی گلمان چنان مست کرد که دامن از دست برفت اگه با یار بودی چرا دلت گرفته ؟ بعدشم کدوم صحرا بود که گل داشت اونم اونجوری که دامن زدست دادی ؟ 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ چه خبره اینجا یکی فیس بوک بوی گل میبرتش یکی اینجا به به باغ گله اینجا باغ بودن اینجا و گل بودن بچه های اینجا که شککی نیس 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ باغ بودن اینجا و گل بودن بچه های اینجا که شککی نیس پس الان شما حوری من هستی دیگه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ چه خبره اینجا یکی فیس بوک بوی گل میبرتش یکی اینجا به به باغ گله اینجا عمران و عمرانی ینی گُل اگه با یار بودی چرا دلت گرفته ؟ بعدشم کدوم صحرا بود که گل داشت اونم اونجوری که دامن زدست دادی ؟ صحرای افریقا باغ بودن اینجا و گل بودن بچه های اینجا که شککی نیس والا ، اگه غیر عمرانی ها فهمیدن اینو در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 1 مهمان ها)Artaria, آرانوس+ کدوم آدم بیکاری مث مهمان میاد اینارو بخونه آخه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ پس الان شما حوری من هستی دیگه امید 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ پس الان شما حوری من هستی دیگه حوری شما کسی جز متکات نیس و لا غیر عمران و عمرانی ینی گُل :hapydancsmil: صحرای افریقا والا ، اگه غیر عمرانی ها فهمیدن اینو :icon_razz: کدوم آدم بیکاری مث مهمان میاد اینارو بخونه آخه پس معلومه توهم زدی شدییید یکی که مثه تو بیکاره که اینارو چک میکنه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ بله یکی که مثه تو بیکاره که اینارو چک میکنه دور از جون تو 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ سلامتی یعنی خبر قابل به عرضی نیس خبرارو از آرتاریا بگیر که دلش گرفته سلامتی چرا ولی سلامتیا نه آره خیلی ضایع شده.....شعرم میگه اسارت خویشتن در بند خویش خوب میشی به دنبال ناجی گرد جهانی؟ همتی کن و خود خود را وا رهان آری به اتفاق یار قدمی در صحرای غم نهادیم ، بوی گلمان چنان مست کرد که دامن از دست برفت نمی خواد همت کنی :vahidrk: اگه با یار بودی چرا دلت گرفته ؟ بعدشم کدوم صحرا بود که گل داشت اونم اونجوری که دامن زدست دادی ؟ پس الان شما حوری من هستی دیگه درست دیدی 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ سلامتی چرا ولی سلامتیا نه آره خیلی ضایع شده.....شعرم میگه خوب میشی به دنبال ناجی گرد جهانی؟ همتی کن و خود خود را وا رهان نمی خواد همت کنی درست دیدی آره توهم زده که عاشق شده و توی صحرای افریقا با یار قدم میزده :ws28: داشتیم ؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ حوری شما کسی جز متکات نیس و لا غیر وقتی جایی پر گل و ببلبل باشه پس اونجا بهشته پس شما هم حوری من هستی حورالعین بهشتی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ درست دیدی بیا ریس بهشت هم تایید کرد حوری گل منگولی من کجایی جیگررررررررررررررررررررررر 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ آداشتیم ؟ تو اخر مال خودمی و به هیچکی نمیدمت :gnugghender: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ وقتی جایی پر گل و ببلبل باشه پس اونجا بهشته پس شما هم حوری من هستی حورالعین بهشتی مساله اینجا که تورو تو بهشت رات نمیدن بیا ریس بهشت هم تایید کرد حوری گل منگولی من کجایی جیگررررررررررررررررررررررر تو اخر مال خودمی و به هیچکی نمیدمت :gnugghender: نه مثه اینکه نزدیک افطاره و باز تو حالت خوش نیس 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ آره توهم زده که عاشق شده و توی صحرای افریقا با یار قدم میزده :ws28: داشتیم ؟ جا قحط بود؟ جی داشتیم؟ مساله اینجا که تورو تو بهشت رات نمیدن نه مثه اینکه نزدیک افطاره و باز تو حالت خوش نیس آره کاملا معلومه ضعف کرده 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ مهندسایی که پول میگیرن و خونه کلنگی تحویل مردم میدن، ایشالا اون پول تو گلوشون گیر کنه بسازبفروشا هم همینطور آخه این خونه های خشتی چرا بازسازی نمیشن تو روح این مملکت 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ مهندسایی که پول میگیرن و خونه کلنگی تحویل مردم میدن، ایشالا اون پول تو گلوشون گیر کنه بسازبفروشا هم همینطور آخه این خونه های خشتی چرا بازسازی نمیشن تو روح این مملکت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده