pme 3474 ارسال شده در 3 آبان، 2012 مهمون نمیخواهید؟چه خبر اینجا عروسییییییییییییییییییییییییییییییییییه:hapydancsmil: خب بره ماه عسل چی به تو میرسه؟ اصن میمونم همینجا، بی جنبه الان الان الان :hapydancsmil: 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2012 عروسییییییییییییییییییییییییییییییییییه:hapydancsmil: عروس رفته گل بچینه 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 3 آبان، 2012 اااااوووووف دوتایی باهم پیداشون شد کجا بودین ؟ به تو ربطی داره مگه ؟ حواست به درسو مشخت باشه شما:vahidrk: متکا چیه تا وقتی عیال هستش :gnugghender: متکا همون که تو عاشخشی عیال به شوماها نمیدن 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2012 متکا همون که تو عاشخشی عیال به شوماها نمیدن چرا نمیدن بهرام یه دونه داد 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 3 آبان، 2012 چرا نمیدن بهرام یه دونه داد لیاقت میخواد اااااا بهرام بقالی باز کرده خبر نداشتم این همه درس خونده آخرشم اینه عاقبتش؟:ws28: 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2012 لیاقت میخواد اااااا بهرام بقالی باز کرده خبر نداشتم این همه درس خونده آخرشم اینه عاقبتش؟:ws28: اره بقالی باز کرده تو رو هم فروخت به قیمت یه دونه کشمش به من عیال :gnugghender: 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 3 آبان، 2012 اره بقالی باز کرده تو رو هم فروخت به قیمت یه دونه کشمش به من عیال :gnugghender: مبارکش باشه بقالییییییی بهرام اینکاره نیس اصن منم هر جایی پیدا نمیشم که به این راحتی فروخته بشم 2
pme 3474 ارسال شده در 3 آبان، 2012 عروس رفته گل بچینه نه رفته گلاب بیاره به تو ربطی داره مگه ؟حواست به درسو مشخت باشه شما:vahidrk: متکا همون که تو عاشخشی عیال به شوماها نمیدن لیاقت میخواد اااااا بهرام بقالی باز کرده خبر نداشتم این همه درس خونده آخرشم اینه عاقبتش؟:ws28: خبر نداری تو بازار کساد مرغ ..مرغم میفروشه به امیدم راهشو یاد داده 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2012 مبارکش باشه بقالییییییی بهرام اینکاره نیس اصن منم هر جایی پیدا نمیشم که به این راحتی فروخته بشم بابا فعلا که از قیمت بلال حبشی ارزون تر فروختت به من ن ن:gnugghender: 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 3 آبان، 2012 نه رفته گلاب بیاره خبر نداری تو بازار کساد مرغ ..مرغم میفروشه به امیدم راهشو یاد داده اااا پس وضعش خوب شده بابا فعلا که از قیمت بلال حبشی ارزون تر فروختت به من ن ن:gnugghender: کم اشتها هم که نیستی :vahidrk: 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 3 آبان، 2012 سلاااااااااااام مریم جونم گلم صاب خونه ای شما خودت:aghosh: سلامم سلام...:hapydancsmil: خوبی عزیزم.....چه افکار شومی این امید در سرش داره...ما یه موی گندیده تو هم نشونش نمیدیم به نکته خوبی اشاره کردی عروسییییییییییییییییییییییییییییییییییه:hapydancsmil: نقش شما این وسط چیه 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2012 اااا پس وضعش خوب شده کم اشتها هم که نیستی :vahidrk: انگار طلایی که این رو میگی تو رو به عنوان یه جنس درجه 5 چینی بهم قالب کرد
آرانوس 6500 ارسال شده در 3 آبان، 2012 سلامم سلام...:hapydancsmil: خوبی عزیزم.....چه افکار شومی این امید در سرش داره...ما یه موی گندیده تو هم نشونش نمیدیم نقش شما این وسط چیه خوبم تو خوبی عزیزدلممممممممممممم:*:*:*.... مرسی مریم جوووون تا تو هستی خیالم راحته:hapydancsmil: انگار طلایی که این رو میگیتو رو به عنوان یه جنس درجه 5 چینی بهم قالب کرد بالاتر از طلام اصن بهرام هیچکاره اس این وسط؟ 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2012 بالاتر از طلام اصن بهرام هیچکاره اس این وسط؟ بهرام صاحب توست ت ت تو رو مثل بردگانی فروخته
M!Zare 48037 ارسال شده در 3 آبان، 2012 قربونت برم آرانوس جان...خیالت راحت که من حمایتت میکنم.....:hapydancsmil: پسر نه کار داره....نه سربازی رفته....نه خونه داره نه ماشین....آرانوس رو هم میخواد:vahidrk: 3
pme 3474 ارسال شده در 3 آبان، 2012 سلامم سلام...:hapydancsmil: خوبی عزیزم.....چه افکار شومی این امید در سرش داره...ما یه موی گندیده تو هم نشونش نمیدیم نقش شما این وسط چیه هیچی ...شما فکر کن واسطه قربونت برم آرانوس جان...خیالت راحت که من حمایتت میکنم.....:hapydancsmil:پسر نه کار داره....نه سربازی رفته....نه خونه داره نه ماشین....آرانوس رو هم میخواد:vahidrk: منم بهش همینا رو گفتم ...خودشو میندازه تو چاه اگه اینجوری بخواد زن بگیره 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2012 قربونت برم آرانوس جان...خیالت راحت که من حمایتت میکنم.....:hapydancsmil:پسر نه کار داره....نه سربازی رفته....نه خونه داره نه ماشین....آرانوس رو هم میخواد:vahidrk: سربازی که ندارم کار هم که دارم از خداش هم باید باشه من نگیرم فردا یه نفر از کشور افغانستان باید بگیرتش 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 3 آبان، 2012 هیچی ...شما فکر کن واسطه منم بهش همینا رو گفتم ...خودشو میندازه تو چاه اگه اینجوری بخواد زن بگیره آبجی نکن این کار رو...آخه روحه..... تعهد مهد حالیش نمیشه که سربازی که ندارم کار هم که دارم از خداش هم باید باشه من نگیرم فردا یه نفر از کشور افغانستان باید بگیرتش افغانی چشه....؟الان نصف دخترا آرزوی شوهر افغانی دارن.. 4
Artaria 13629 ارسال شده در 3 آبان، 2012 اصن بهرام هیچکاره اس این وسط؟ آخه چرا پای منو میکشی وسط؟ دعوای خونوادگیتون به خودتون مربوطه آرا جان بهرام صاحب توست ت ت تو رو مثل بردگانی فروخته مودب باش جانم بیا و خوبی کن ، دوتا زوج رو به هم رسوندم حالا باید سرزنش هم بشم میبینی یاسمن ؟ 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2012 مودب باش جانم بیا و خوبی کن ، دوتا زوج رو به هم رسوندم حالا باید سرزنش هم بشم میبینی یاسمن ؟ خودت گفتی به من چه اصلا من طلاق موخام 2
ارسال های توصیه شده