pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ مهمون نمیخواهید؟چه خبر اینجا عروسییییییییییییییییییییییییییییییییییه:hapydancsmil: خب بره ماه عسل چی به تو میرسه؟ اصن میمونم همینجا، بی جنبه الان الان الان :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ عروسییییییییییییییییییییییییییییییییییه:hapydancsmil: عروس رفته گل بچینه 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اااااوووووف دوتایی باهم پیداشون شد کجا بودین ؟ به تو ربطی داره مگه ؟ حواست به درسو مشخت باشه شما:vahidrk: متکا چیه تا وقتی عیال هستش :gnugghender: متکا همون که تو عاشخشی عیال به شوماها نمیدن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ متکا همون که تو عاشخشی عیال به شوماها نمیدن چرا نمیدن بهرام یه دونه داد 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ چرا نمیدن بهرام یه دونه داد لیاقت میخواد اااااا بهرام بقالی باز کرده خبر نداشتم این همه درس خونده آخرشم اینه عاقبتش؟:ws28: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ لیاقت میخواد اااااا بهرام بقالی باز کرده خبر نداشتم این همه درس خونده آخرشم اینه عاقبتش؟:ws28: اره بقالی باز کرده تو رو هم فروخت به قیمت یه دونه کشمش به من عیال :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اره بقالی باز کرده تو رو هم فروخت به قیمت یه دونه کشمش به من عیال :gnugghender: مبارکش باشه بقالییییییی بهرام اینکاره نیس اصن منم هر جایی پیدا نمیشم که به این راحتی فروخته بشم 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ عروس رفته گل بچینه نه رفته گلاب بیاره به تو ربطی داره مگه ؟حواست به درسو مشخت باشه شما:vahidrk: متکا همون که تو عاشخشی عیال به شوماها نمیدن لیاقت میخواد اااااا بهرام بقالی باز کرده خبر نداشتم این همه درس خونده آخرشم اینه عاقبتش؟:ws28: خبر نداری تو بازار کساد مرغ ..مرغم میفروشه به امیدم راهشو یاد داده 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ مبارکش باشه بقالییییییی بهرام اینکاره نیس اصن منم هر جایی پیدا نمیشم که به این راحتی فروخته بشم بابا فعلا که از قیمت بلال حبشی ارزون تر فروختت به من ن ن:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ نه رفته گلاب بیاره خبر نداری تو بازار کساد مرغ ..مرغم میفروشه به امیدم راهشو یاد داده اااا پس وضعش خوب شده بابا فعلا که از قیمت بلال حبشی ارزون تر فروختت به من ن ن:gnugghender: کم اشتها هم که نیستی :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ سلاااااااااااام مریم جونم گلم صاب خونه ای شما خودت:aghosh: سلامم سلام...:hapydancsmil: خوبی عزیزم.....چه افکار شومی این امید در سرش داره...ما یه موی گندیده تو هم نشونش نمیدیم به نکته خوبی اشاره کردی عروسییییییییییییییییییییییییییییییییییه:hapydancsmil: نقش شما این وسط چیه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اااا پس وضعش خوب شده کم اشتها هم که نیستی :vahidrk: انگار طلایی که این رو میگی تو رو به عنوان یه جنس درجه 5 چینی بهم قالب کرد لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ سلامم سلام...:hapydancsmil: خوبی عزیزم.....چه افکار شومی این امید در سرش داره...ما یه موی گندیده تو هم نشونش نمیدیم نقش شما این وسط چیه خوبم تو خوبی عزیزدلممممممممممممم:*:*:*.... مرسی مریم جوووون تا تو هستی خیالم راحته:hapydancsmil: انگار طلایی که این رو میگیتو رو به عنوان یه جنس درجه 5 چینی بهم قالب کرد بالاتر از طلام اصن بهرام هیچکاره اس این وسط؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ بالاتر از طلام اصن بهرام هیچکاره اس این وسط؟ بهرام صاحب توست ت ت تو رو مثل بردگانی فروخته لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ قربونت برم آرانوس جان...خیالت راحت که من حمایتت میکنم.....:hapydancsmil: پسر نه کار داره....نه سربازی رفته....نه خونه داره نه ماشین....آرانوس رو هم میخواد:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ سلامم سلام...:hapydancsmil: خوبی عزیزم.....چه افکار شومی این امید در سرش داره...ما یه موی گندیده تو هم نشونش نمیدیم نقش شما این وسط چیه هیچی ...شما فکر کن واسطه قربونت برم آرانوس جان...خیالت راحت که من حمایتت میکنم.....:hapydancsmil:پسر نه کار داره....نه سربازی رفته....نه خونه داره نه ماشین....آرانوس رو هم میخواد:vahidrk: منم بهش همینا رو گفتم ...خودشو میندازه تو چاه اگه اینجوری بخواد زن بگیره 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ قربونت برم آرانوس جان...خیالت راحت که من حمایتت میکنم.....:hapydancsmil:پسر نه کار داره....نه سربازی رفته....نه خونه داره نه ماشین....آرانوس رو هم میخواد:vahidrk: سربازی که ندارم کار هم که دارم از خداش هم باید باشه من نگیرم فردا یه نفر از کشور افغانستان باید بگیرتش 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ هیچی ...شما فکر کن واسطه منم بهش همینا رو گفتم ...خودشو میندازه تو چاه اگه اینجوری بخواد زن بگیره آبجی نکن این کار رو...آخه روحه..... تعهد مهد حالیش نمیشه که سربازی که ندارم کار هم که دارم از خداش هم باید باشه من نگیرم فردا یه نفر از کشور افغانستان باید بگیرتش افغانی چشه....؟الان نصف دخترا آرزوی شوهر افغانی دارن.. 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اصن بهرام هیچکاره اس این وسط؟ آخه چرا پای منو میکشی وسط؟ دعوای خونوادگیتون به خودتون مربوطه آرا جان بهرام صاحب توست ت ت تو رو مثل بردگانی فروخته مودب باش جانم بیا و خوبی کن ، دوتا زوج رو به هم رسوندم حالا باید سرزنش هم بشم میبینی یاسمن ؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ مودب باش جانم بیا و خوبی کن ، دوتا زوج رو به هم رسوندم حالا باید سرزنش هم بشم میبینی یاسمن ؟ خودت گفتی به من چه اصلا من طلاق موخام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده