pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ قولای خوب خوب داده دیگه مثه لامبور و از این حرفا تو هم موخوای قول چراغ جادوووووو آره بهش بگو میخوام ارشد قبول بشم:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ تو هیچ معلومه کجایی؟! نکنه درگیره زن گرفتن بودی؟ همینجا بودم که چرا همه به زن گرفتن من گیر میدن اوا خوش اومدی اوا مرسی یاسی جون لابد دیگه حرف در نیار بینم سلااااااااام به همه دوستان عمرانییییییییییی سلام کوچولو، تو اینجا چیکار میکنی؟ عباس آقا خوبن؟ سلاااااااامنکنه تو هم درگیر شوهر کردن بودی 100 درصد شک نکن، خدا میدونه میخواد کیو بدبخت کنه برو بچ عمرانی چطور اندددددددددد ایطورن اینطورن رییس اومد بعدا جواب میدم اینجا شمال، من بهرام هستم ، از رئیس بئیس هم خبری نیست آی لاو یو سِلِنا کجا مشغولی رییس؟:ws3: پشت کوه های بلند خو چرا نممیتونی ج بدی نقل قول میگیری؟ داشتم جواب میدادم یهو سر و کلش پیدا شد خو 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ آره بهش بگو میخوام ارشد قبول بشم:hapydancsmil: ایشالا قبول میشی 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ آره بهش بگو میخوام ارشد قبول بشم:hapydancsmil: گفتم میگه بشینه درس بوخونه من قول میدم قبولش کنم حله اصن نگرن نباشه همینجا بودم که چرا همه به زن گرفتن من گیر میدن اوا مرسی یاسی جون حرف در نیار بینم سلام کوچولو، تو اینجا چیکار میکنی؟ عباس آقا خوبن؟ :w155: :th_running1: 100 درصد شک نکن، خدا میدونه میخواد کیو بدبخت کنه ایطورن اینطورن :dancegirl2: اینجا شمال، من بهرام هستم ، از رئیس بئیس هم خبری نیست آی لاو یو سِلِنا پشت کوه های بلند داشتم جواب میدادم یهو سر و کلش پیدا شد خو خودت چیکار میکنی اینجا ؟ خوبه خودت میدونی چی گفتی داری فرار میکنی دیگه:vahidrk::gnugghender: نه یاسی شک کن .... هر کی باشه شک نکن که خوشبخترین روی زمینه سروکله کی پیدا شد ؟ 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ همینجا بودم که چرا همه به زن گرفتن من گیر میدن اوا مرسی یاسی جون حرف در نیار بینم من؟ کی من؟ نههههههه ایشالا قبول میشی ایشالله:hapydancsmil: یکی به من بگه الا که حس درس ندارم چی بخونم؟ زبان و ریاضی الان دوس میدارم فقط گفتم میگه بشینه درس بوخونه من قول میدم قبولش کنم حله اصن نگرن نباشه :hapydancsmil: خودت چیکار میکنی اینجا ؟ خوبه خودت میدونی چی گفتی داری فرار میکنی دیگه:vahidrk::gnugghender: نه یاسی شک کن .... هر کی باشه شک نکن که خوشبخترین روی زمینه سروکله کی پیدا شد ؟ 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ رییس دیگه آها منظورت خانموته دیگه من؟ کی من؟ نههههههه ایشالله:hapydancsmil: یکی به من بگه الا که حس درس ندارم چی بخونم؟ زبان و ریاضی الان دوس میدارم فقط من میگم درس بخون همونارو بوخون خو فعلا 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ من؟ کی من؟ نههههههه ایشالله:hapydancsmil: یکی به من بگه الا که حس درس ندارم چی بخونم؟ زبان و ریاضی الان دوس میدارم فقط پ ن پ من بشین بتن و فولاد و راهسازی و روسازی و خاک و پی و سیالات و هیدرولیکو مقاومت و تحلیلو نخون . همون زبان و ریاضی روبخون آها منظورت خانموته دیگه اوه نو نو 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ پ ن پ من :icon_razz: بشین بتن و فولاد و راهسازی و روسازی و خاک و پی و سیالات و هیدرولیکو مقاومت و تحلیلو نخون . همون زبان و ریاضی روبخون اوه نو نو این قندی که تو دل تو آب شد فقط همون که گفتم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ این قندی که تو دل تو آب شد فقط همون که گفتم نو نو نو بلیو می لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ آها منظورت خانموته دیگه من میگم درس بخون همونارو بوخون خو فعلا این زبون تو منو کشت آرانوس...منظورش چیه؟ پ ن پ من :icon_razz: بشین بتن و فولاد و راهسازی و روسازی و خاک و پی و سیالات و هیدرولیکو مقاومت و تحلیلو نخون . همون زبان و ریاضی روبخون اوه نو نو باشه همشو نمیخونم 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ نو نو نو بلیو می چچچچچچچچچ این چه وضعع حرف زدنه آخه ؟ این زبون تو منو کشت آرانوس...منظورش چیه؟ باشه همشو نمیخونم هیچی یاسی جون میگه ازدواج کرده و خانمش که رییسشه اومده نتونسته پیامارو ج بده 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ چچچچچچچچچ این چه وضعع حرف زدنه آخه ؟خ هیچی یاسی جون میگه ازدواج کرده و خانمش که رییسشه اومده نتونسته پیامارو ج بده خانموته یعنی چی اونوقت؟ 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ خانموته یعنی چی اونوقت؟ به خودتون بخندین مگه شما کم از این غطا داشتین ؟ 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ به خودتون بخندین مگه شما کم از این غطا داشتین ؟:vahidrk: کم از چیا داشتیم؟ آراااااااااااانوووووووووووس 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ کم از چیا داشتیم؟ آراااااااااااانوووووووووووس واااااااااای این آرانوس عاشق شده هاااا :ws28: 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ واااااااااای این آرانوس عاشق شده هاااا :ws28: آره خیلی تابلو شدهههههههه 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ کم از چیا داشتیم؟ آراااااااااااانوووووووووووس یه چی بت میگما یاسی جووووووووون واااااااااای این آرانوس عاشق شده هاااا :ws28: خودت عاشقی :vahidrk: آره خیلی تابلو شدهههههههه نخیرم کارای مهمی داشتم انجام میدادم سریع جوابیدم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ آره خیلی تابلو شدهههههههه نخیرم کارای مهمی داشتم انجام میدادم سریع جوابیدم عباس آقا دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده