Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها برید یکم درباره مطالبی گذاشتم بخونید و نظر بدین و پرچم تالار عمرانو یکم ببرید بالا لینک به دیدگاه
J/\/\D 420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ داش بهرام هر چی پست جدید باشه اون پایین میاد دیگه، درسته؟ این اوقات فراغت تا چند روز دیگه دوام داره بعدش دوباره باید با خلیل (شما نمیشناسین) سروکله بزنیم نه خدائیش تو رو خدا بگو منظورت چی بود آرانوس؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ داش بهرام هر چی پست جدید باشه اون پایین میاد دیگه، درسته؟ این اوقات فراغت تا چند روز دیگه دوام داره بعدش دوباره باید با خلیل (شما نمیشناسین) سروکله بزنیم:icon_pf (34): نه خدائیش تو رو خدا بگو منظورت چی بود آرانوس؟ کدوم پایین؟ تو هر بخش بری پستای جدید همون اولیا هستن منظورم از چی جوادجان ؟ لینک به دیدگاه
J/\/\D 420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ پایین یعنی پایین صفحه اصلی انجمن . . . دیدی . . .آره همون نه اون رو با شما نبودم . . . دیدم آرانوس این شکلک رو گذاشته خواستم بینم این یعنی چی؟ اِ اِ آقا هنگ کرم منو ریست کنین 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ سلام بروبچ درب و داغون و خسته ی عمران :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالتون چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ سلام بروبچ درب و داغون و خسته ی عمران :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالتون چطوره؟ سلام ، چطوری؟ کم پیدایی 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ سلام ، چطوری؟ کم پیدایی برمیگردم، یکم مشغله دارم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ برمیگردم، یکم مشغله دارم اینجارو نمیگم ، کلا انجمنو میگم ایشالا زودتر حل شه لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اینجارو نمیگم ، کلا انجمنو میگم ایشالا زودتر حل شه منم کلا گفتم مرسی داداش 1 لینک به دیدگاه
J/\/\D 420 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ سلام بروبچ درب و داغون و خسته ی عمران :5c6ipag2mnshmsf5ju3 حالتون چطوره؟ سلام چاکرم آقا من اسم شریفتون رو نمی دونم. 3 لینک به دیدگاه
J/\/\D 420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ el roman جون من اسم شریفتون رو نمی دونم. مهندسین گرام قضیه این نظام مهندسی چیه؟ یکی از دوستام تماس گرفته میگه عضو نظام هستی؟ بعد که گفتم هنوز مدرک رو نگرفتم میگه میشه عضو شد، قضیه ش چطوریاس؟ 2 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ کنکور ارشدامسال ظاهرا نسبت به سال های گذشته خیلی سخت بوده کسی هست که امتحان داده باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ el roman جون من اسم شریفتون رو نمی دونم. مهندسین گرام قضیه این نظام مهندسی چیه؟ یکی از دوستام تماس گرفته میگه عضو نظام هستی؟ بعد که گفتم هنوز مدرک رو نگرفتم میگه میشه عضو شد، قضیه ش چطوریاس؟ جواد جان پست هفتم این تاپیک رو بخون ، سوالی داشتی در خدمتم http://www.noandishaan.com/forums/thread67793.html#post766393 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ کنکور ارشدامسال ظاهرا نسبت به سال های گذشته خیلی سخت بوده کسی هست که امتحان داده باشه؟ واقعا؟ اشما خودت امتحان دادی؟ 2 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ واقعا؟ اشما خودت امتحان دادی؟ نه من امتحان نداده بودم ......... ولی از چند تا از دوستان که پرسیدم میگفتن سخت بوده ........ الان بعضی از سایت ها را که نگاه کردم اکثرا نظرشون بر سخت بودن آزمون امسال نسبت به دوره های گذشته بوده 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستای عمرانی و غیر عمرانی 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستای عمرانی و غیر عمرانی سلام جانم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده