آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ از بچه های عمران هیچ کس حاضر نیست تو آزمون استاتیک شرکت کنه؟ من که آمادگیشو ندارم 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ من که آمادگیشو ندارم چیزی نداره بابا 2 صفحه درسه همش به بچه هاتون بگین شرکت کنن خانوم روابط عمومی لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ از بچه های عمران هیچ کس حاضر نیست تو آزمون استاتیک شرکت کنه؟ ول کن بابا از ما گذشته استاتیک! 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ چیزی نداره بابا2 صفحه درسه همش به بچه هاتون بگین شرکت کنن خانوم روابط عمومی همون 2 ص رو بذار من حاضرم بچه هامون خودشون مختارن کلا از بشگی همینطوری بار اومدن مختار و مستقل صلاح بدونیم همگی قیام میکنیم 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ کاربر برتر ماه گذشته امیررضا حدادی فر و البته آرانوس و سیندرلا و خودم خیلی ممنونم نظر لطفتونه :hapydancsmil: حالا نمیدونی شه سختی کشیدیم واس کاربر برتر شدن ولی بشه ها جدی قراره شه اتفاقی بیفته ؟!!!!!!!! کسی میدونه؟ لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ خیلی ممنونم نظر لطفتونه :hapydancsmil: حالا نمیدونی شه سختی کشیدیم واس کاربر برتر شدنولی بشه ها جدی قراره شه اتفاقی بیفته ؟!!!!!!!! کسی میدونه؟ چرا اینجوری حرف میزنی؟:184: 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ چرا اینجوری حرف میزنی؟:184: دوس دارم چشه مگه؟ 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ دوس دارم چشه مگه؟ eeeeeee هیچی خوبه 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ eeeeeee هیچی خوبه آرههه پس اون چه قیافه ای لینک به دیدگاه
fantom65 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ بابا استاتیک که اسونه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
fantom65 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سلام در مورد ژئوسنتتیک کسی مطلب داره؟ 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ بابا استاتیک که اسونه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! استاتیک رو بیخیال اصن شما رفتی خودتو معرفی کنی ایجا؟ [h=1]معرفي كاربران فعال تالار عمران[/h] 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سلام در مورد ژئوسنتتیک کسی مطلب داره؟ الان بهرام و حامد میان کمکت لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ ایول تالار عمران شلوغ شده با کدوم مدرک اینو میگی؟ عمرانیا خسته نباشن..... مکانیکیا سلامت باشن 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ با کدوم مدرک اینو میگی؟ مکانیکیا سلامت باشن همین که اینجا بعد از مدتها توسط شخصی غیر از من پستی زده میشه 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان عمرانیم.... کجاید .... بیاید باز هم شلوغ بازی راه بندازیم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ #222222] 838767]سلام به همه دوستان عمرانیم....کجاید .... بیاید باز هم شلوغ بازی راه بندازیم سلام .... بیاید ما پوسیدیم اینجا والا 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ همین که اینجا بعد از مدتها توسط شخصی غیر از من پستی زده میشه اینجا که تو هم پست نمیزدی که ولی خوشحالی دیه نیرو کمکی رسیده:دی S!N[/i] ;838767]سلام به همه دوستان عمرانیم....کجاید .... بیاید باز هم شلوغ بازی راه بندازیم به به آقا سینای عزیز رسیدن بخیر ... من که میمیرم برا شلوخ بازی ... حالا کم کم میشه به تالار امیدوار شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده