آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ خو واسه اینجا میگیم دیه ولی هیشی:biggrin: جهت هویجوری گفتم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ شمام واسه اینکه تشخصی بدین خاک یه منطقه واسه چه نوع کاری مناسبه تجزیه ش میکنین دیگه؟؟(البته فقط از لحاظ بافت فک کنم به کار عمرانیا بیاد!) منظورم همینه! یعنی نمونه برداری که میشه در سطح مسطح با دامنه کوه چه فرقی داره؟؟ از چه عمقی؟ مثلا تو زمین مسطح بیشتر از آگر استفاده میشه تو دامنه چه نوع وسیله ای بکار میاد؟ اصلا فرقشون چیا میتونه باشه؟:girl_blush2: ما بلد نیستیم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ ما بلد نیستیم کی گفته ما بلد نیستیم؟ همون موقع جوابشونو دادم 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ کی گفته ما بلد نیستیم؟ همون موقع جوابشونو دادم پس من بلد نیستم 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ پس من بلد نیستم گیه نکن منم بلت نیسم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ :ws44::ws44::ws44::ws44::ws44: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ می بینم که اینجا مجمع عشاقه :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ می بینم که اینجا مجمع عشاقه :girl_blush2: تو رو کم داره فقط این محفل نورانی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ :ws44::ws44::ws44::ws44::ws44: تو چته متکاتو گم کردی یا هنو دنبال کاری که ایجوری گیه میکنی می بینم که اینجا مجمع عشاقه :girl_blush2: حالا کی عاشخه اینجا 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ تو رو کم داره فقط این محفل نورانی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 احساس کردم حضورم لازمه اومدم تو چته متکاتو گم کردی یا هنو دنبال کاری که ایجوری گیه میکنیحالا کی عاشخه اینجا روح عاشق، مگه نشنیدی :JC_thinking: ... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ دنبال کار ام متکا رفت گفت تا کار پیدا نکنی نمیام 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ احساس کردم حضورم لازمه اومدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 روح عاشق، مگه نشنیدی :JC_thinking: ... چطور شد این احساس در تو به وجود اومد روح بیکاره عاشق نیست 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ چطور شد این احساس در تو به وجود اومد روح بیکاره عاشق نیست از قدیم گفتن آدم بیکار عاشق می شه یا خودش میاد یا خبر مرگش :thumbsdownsmiley: 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ از قدیم گفتن آدم بیکار عاشق می شه یا خودش میاد یا خبر مرگش :thumbsdownsmiley: ای واااااااای مردم از خنده 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ از قدیم گفتن آدم بیکار عاشق می شه یا خودش میاد یا خبر مرگش :thumbsdownsmiley: نه خودش اومده نه خبر مرگش :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ نه خودش اومده نه خبر مرگش :icon_pf (34): ای وای مفقود الاثره؟/ واقعا درکتون می کنم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ ای وای مفقود الاثره؟/ واقعا درکتون می کنم هی روزگار :girl_blush2: درد بیکاری نکشیدی ببنی چه بد دردیه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ احساس کردم حضورم لازمه اومدم روح عاشق، مگه نشنیدی :JC_thinking: ... روح بیکار بیشتر به گوشم خورده دنبال کار ام متکا رفت گفت تا کار پیدا نکنی نمیام آورین بگرد بالاخره جفتشونو پیدا میکنی لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ دوستان امروز برای استخدام شهرداریها آخرین مهلت ثبت نامه اگه تمدید نشه .... اگه شرایطش بهتون میخوره دوست داشتینم از دست ندینش توضیحات بیشترو اینجاست ولینکه ثبت نام http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=66061&page=2&p=781808 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ از بچه های عمران هیچ کس حاضر نیست تو آزمون استاتیک شرکت کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده