pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ احوال روح ارشد انجمن می گویند خوبیم :cryingf: در به در از این در به اون در دنبال کار ام :w821: نیست که نیست :w821: 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ می گویند خوبیم :cryingf: در به در از این در به اون در دنبال کار ام :w821: نیست که نیست :w821: راست می گویند خو بگرد بالاخره پیدا میشه تسلیم نشو:yes: بابا با این گریه های فواره ایت به درد موخوریا:biggrin: کمتر اوجوری گیه کن:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ راست می گویند خوبگرد بالاخره پیدا میشه تسلیم نشو:yes: بابا با این گریه های فواره ایت به درد موخوریا:biggrin: کمتر اوجوری گیه کن:biggrin: خوب جی کار کنم هیچ جا رام نمیدن :cryingf: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ خواشتم پست 1000 خودم باشم اما این ضد حال خیلی بدی بود 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ خوب جی کار کنم هیچ جا رام نمیدن :cryingf: اینقد که تو آیه یاس میخونی خوب رات نمیدن دیه :icon_pf (34)::167: یه کم مثبت باش:texc5lhcbtrocnmvtp8 اما این ضد حال خیلی بدی بود :banel_smiley_4: خودم نخواستم والا میتونستم 1000بشم:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): این فخط تغییر روش عزاگرفتنه ها :icon_pf (34): یه کار جدید بکن:167: لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ حامد سوال داری؟ خجالت نکش خو بپرس پسملم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ نه نپرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ نه نپرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است اونکه بهههههههله تایید میشه کامل:xbex7jmjnhtbacgrr3x ولی حالا بپرس خو تا بودونی 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ هر چی گشتم نتونستم تو این تالارتون تاپیک سوال و جواب پیدا کنم :vahidrk: یه سوال کسی میدونه فرق نمونه برداری خاک از زمین مسطح با دامنه کوه چیه؟؟؟ :JC_thinking: منتظرماا زودی یکی بیاد جواب بده 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ هر چی گشتم نتونستم تو این تالارتون تاپیک سوال و جواب پیدا کنم :vahidrk: یه سوال کسی میدونه فرق نمونه برداری خاک از زمین مسطح با دامنه کوه چیه؟؟؟ :JC_thinking: منتظرماا زودی یکی بیاد جواب بده این از بخش درخواست ها : http://noandishaan.com/forums/forumdisplay.php?f=1034 منظورت از چه لحاظیه؟ خب در هردو موارد بسته به عمقی که میخوان ازش نمونه بگیرن از دستگاه های خاص خودش استفاده میکنن، برای عمق های خیلی زیاد ، گمانه میزنن در پروژه های کوچک و برای عمق های 10 تا 15 متر از حفاری دستی استفاده میکنند . برای عمق های خیلی زیاد از روش هایی چون حفاری با آب، حفاری دورانی، حفاری با مته حلزونی و ... استفاده میکنند . لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ ساقی امشب مثل هر شب اختیارم دستتتته :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ ساقی امشب مثل هر شب اختیارم دستتتته :girl_blush2: امشب میخوای مست بشی؟ باده یک دست بشی؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ شمام واسه اینکه تشخصی بدین خاک یه منطقه واسه چه نوع کاری مناسبه تجزیه ش میکنین دیگه؟؟ (البته فقط از لحاظ بافت فک کنم به کار عمرانیا بیاد!) منظورم همینه! یعنی نمونه برداری که میشه در سطح مسطح با دامنه کوه چه فرقی داره؟؟ از چه عمقی؟ مثلا تو زمین مسطح بیشتر از آگر استفاده میشه تو دامنه چه نوع وسیله ای بکار میاد؟ اصلا فرقشون چیا میتونه باشه؟:girl_blush2: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ چه خاکی گرفته اینجااااا وای تار عنکبوتارو ..... هیشکی اینجا نیسسسسسسسسسسست ؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ :ws44:من اومدم ولی ... ولی چی؟ چی شده؟ چرا میگریی ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده