pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ خوب برو یه گاراژی جایی تو هم کار کن دیگه مگه تو مکانیک نیستی بیا یه پیکان 57 گ.جه ای رنگ دارم تعمیرش کن :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من حوصلم سر رفته شما فول تایم انجمنی؟ :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ خوب برو یه گاراژی جایی تو هم کار کن دیگه مگه تو مکانیک نیستی بیا یه پیکان 57 گ.جه ای رنگ دارم تعمیرش کن :texc5lhcbtrocnmvtp8 نه من مکانیکم....اونی که شما گفتید میکانیکه ولی کار پیدا کنید حاضرم برم شما فول تایم انجمنی؟ :girl_in_dreams: نه به فول تایمی شما 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ نه ایشون یه دو ساعتی این وسط می خوابند ببخشش شما :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ نه من مکانیکم....اونی که شما گفتید میکانیکهولی کار پیدا کنید حاضرم برم چه فرقی می کنه تو محل کارشون رو گتی مکانیکی اما به اونها هم میگن مکانیک :texc5lhcbtrocnmvtp8 خوب بیا از پیکان من شروع کن :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ این رو دان کنید :girl_in_dreams: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ نه من مکانیکم....اونی که شما گفتید میکانیکهولی کار پیدا کنید حاضرم برم نه به فول تایمی شما اکی، به تالار ما خوش اومدید نه ایشون یه دو ساعتی این وسط می خوابند ببخشش شما :texc5lhcbtrocnmvtp8 :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ چه فرقی می کنه تو محل کارشون رو گتی مکانیکی اما به اونها هم میگن مکانیک :texc5lhcbtrocnmvtp8 خوب بیا از پیکان من شروع کن :girl_yes2: کمتر از ماشین 30 میلیون کار نمیکنم:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ کمتر از ماشین 30 میلیون کار نمیکنم:girl_blush2: پیکان 57 گوجه رنگ الان کمتر از 30 میلیون قیمت نداره :167: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ پیکان 57 گوجه رنگ الان کمتر از 30 میلیون قیمت نداره :167: چه کج سلیقه..حالا چه رنگی میخواهید بزنید؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ کی گفت می خوام رنگش کنم رنگش تکه تو دنیااااااااااااااااااااااااااا می خوام موتورش رو سرویس کنی برام 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ کی گفت می خوام رنگش کنم رنگش تکه تو دنیااااااااااااااااااااااااااا می خوام موتورش رو سرویس کنی برام بلد نیستم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ بلد نیستم خوب تو دانشگاه به شما چی یاد میدن مگه :icon_pf (34): بهرام بیا بیاد بده :167: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ خوب تو دانشگاه به شما چی یاد میدن مگه :icon_pf (34): بهرام بیا بیاد بده :167: من سیالات بودم که:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من سیالات بودم که:girl_blush2: یعنی الان می تونی سیال ها رو اندازه گیری کنی یه کیلو روغن سنگین تره یا یکیلو اب 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ خوب تو دانشگاه به شما چی یاد میدن مگه :icon_pf (34): بهرام بیا بیاد بده :167: من فقط واس عمرانا وقت دارم :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ بهرام عزیزم کجا موندی (کدوم گوری هستی) 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من فقط واس عمرانا وقت دارم :texc5lhcbtrocnmvtp8 برو بابا حالت رو نداریم عمرانی ای هم که سال تا ماه بهت سر نمیزنه که :lol: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ برو بابا حالت رو نداریم عمرانی ای هم که سال تا ماه بهت سر نمیزنه که :lol: انقد میمونم تا یکی بیاد که واقعا عمرانی باشه :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ امکانش هست امام زمان ظهور می کنه اما امکان حضور یه عمرانی نیست :lol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده