pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ ریز میبینمت روح کوچولو عکس ها یادت رفته :w00: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ عکس ها یادت رفته :w00: نه یادم نرفته، انقد حرص نخور قلبت وایمیسته 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ فعلا بیا این میموننه رو ببنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ درود من فقط میخوام پایین یک صفحه بدون تغییر در صفحات دیگه در قسمت footer حرفی رو بنویسم..ولی نمیشه..چیکار کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ درودمن فقط میخوام پایین یک صفحه بدون تغییر در صفحات دیگه در قسمت footer حرفی رو بنویسم..ولی نمیشه..چیکار کنم؟ footer کجاست؟ با office 2007 کار میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ footer کجاست؟ با office 2007 کار میکنی؟ بله...2007 insert=>footer 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ بله...2007insert=>footer راستش من همین الان که دارم این پستو میذارم ، دارم 2007 نصب میکنم، تاحالا با 2003 کار میکردم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ راستش من همین الان که دارم این پستو میذارم ، دارم 2007 نصب میکنم، تاحالا با 2003 کار میکردم آخه به شما هم میگن مهندس 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ آخه به شما هم میگن مهندس پَ نَ پَ به شما میگن مهندس 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ پَ نَ پَ به شما میگن مهندس صبر میکنم تا مهندس سینا بیاد 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ مدااااااال میگیرررررررررررریم :icon_pf (19): :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ شب پنج شنبه اس برا غافل گیری اموات من جمله خودم صلوات :girl_in_dreams: :girl_blush2: الهم صل علی محمد و آل محمد 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ مدااااااال میگیرررررررررررریم :icon_pf (19): :texc5lhcbtrocnmvtp8 ندید پدید:lol: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ شب پنج شنبه اس برا غافل گیری اموات من جمله خودم صلوات :girl_in_dreams: :girl_blush2: الهم صل علی محمد و آل محمد الهم صل علی محمد و آل محمد خدا رحمتت کنه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ ندید پدید:lol: ممنون از لطفتون 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر همه ی شهرسازیها محله شهرسازها دوتا کوچه اونورتره لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر همه بنا هااااااااااااااااااااااااااااااا:texc5lhcbtrocnmvtp8 محله بنا ها که اینجاست 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر همه بنا هااااااااااااااااااااااااااااااا:texc5lhcbtrocnmvtp8 محله بنا ها که اینجاست آره اینجا واس بناهاست جای بابا برقی ها که نیست ، جای سیم کش ها هم نیست :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ آره اینجا واس بناهاست جای بابا برقی ها که نیست ، جای سیم کش ها هم نیست :4chsmu1: من حوصلم سر رفته 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده