M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اگر چکیده ات همون پیش گفتار هستش اره بعضی ها سخن مولف با خواننده رو هم میزارن تو فهرست بیشتر کتاب های تخصصی این طوریه نه کتاب های رمان و............. حالا بزار ضرر نمی کنی سخن مولف نداره که؟دارمم پروژه تحویل میدم 2 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ترتیب صفحات من اینجوریه... یک صفحه سفید جلد به نام خدا صفحه حقوقی تقدیم تقدیر و تشکر چکیده... از صفحه حقوقی تا تقدیر و تشکر رو در فهرست بیارم بهتره نه؟(البته با الف ب پ ) اون قسمت های که با حروف الفبا نام گذاری کردی نیازی نیست تو فهرست بیاد از مقدمه یا چکیده وارد فهرست میشه و بصورت رسمی شماره میخوره... 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ سخن مولف نداره که؟دارمم پروژه تحویل میدم من که پروزه ام یه سی دی بود :icon_pf (34): کلااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ غیر عمرانی ها تالار عمرانو تسخیر کردن 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ غیر عمرانی ها تالار عمرانو تسخیر کردن من و پسر ایرانی تو تالار ها کنتراتی کار میکنیم تا تالار فعال بشه..الان هم مدیریت ماموریت تالار عمران رو به ما سپرده 3 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ کیش کیش..... برید بیرون...مزاحم ها کنگره خورده لنگر انداخته... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ کیش کیش..... برید بیرون...مزاحم هاکنگره خورده لنگر انداخته... :banel_smiley_4: ماموریت ما تازه آغاز شده :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ دقیقا همین چیزی که مریم گفت همه توجه کنند علامتی که میبینیید علامت مامور مخصوص حاکم بزرگه می دونید چه کسی در روبروی شماست مامور مخصوص حاکم بزرگ ممل کومان احترام بگذارید 2 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: ماموریت ما تازه آغاز شده :banel_smiley_4: دم در بده بفرما داخل (شکلک: پرتاپ نارنجک به سمت شما) دقیقا همین چیزی که مریم گفت همه توجه کنند علامتی که میبینیید علامت مامور مخصوص حاکم بزرگه می دونید چه کسی در روبروی شماست مامور مخصوص حاکم بزرگ ممل کومان احترام بگذارید میگم چرا گرمم شده نگو شما جلوی باد را گرفتی...برو کنار بزار باد بیاد ممل کومان پ.ن: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ دم در بده بفرما داخل (شکلک: پرتاپ نارنجک به سمت شما) میگم چرا گرمم شده نگو شما جلوی باد را گرفتی...برو کنار بزار باد بیاد ممل کومان پ.ن: چقدر شما مهمان نوازید:167: البته پیرو آرزوی شما که داشتن کاربری مانند من در تالار عمران بود ما این مکان رو انتخاب کردیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ دم در بده بفرما داخل (شکلک: پرتاپ نارنجک به سمت شما) میگم چرا گرمم شده نگو شما جلوی باد را گرفتی...برو کنار بزار باد بیاد ممل کومان پ.ن: :167: :167: به گمانم شما رو باید ببرن جایی صرف یک هفته 8 کیلو کم کنی با رژیم غذایی شیشه نوشابه پ.ن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ چقدر شما مهمان نوازید:167:البته پیرو آرزوی شما که داشتن کاربری مانند من در تالار عمران بود ما این مکان رو انتخاب کردیم ایضا همینی که گفت too 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ بعد از چکیده فهرسن مطالب و بعدش هم فهرست تصاویر رو میزارم....اونا هم باید در فهرست ذکر کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ جانم چی شد فهرست تصاویر ؟ 1 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ چقدر [/url]شما مهمان نوازید:167: البته پیرو آرزوی شما که داشتن کاربری مانند من در تالار عمران بود ما این مکان رو انتخاب کردیم آره میدونم...پرتاب دومین بمب دست ساز به سمت شما... صد بار به این بهرام گفتم من خونه نیستم در را رو غریبه ها باز نکن... :167: :167: به گمانم شما رو باید ببرن جایی صرف یک هفته 8 کیلو کم کنی با رژیم غذایی شیشه نوشابه پخ ... . . . . . . ترسیدی.. اشکال نداره ...عوضش وزنت متعادل میشه . . . پخ... پ.ن: 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ آره میدونم...پرتاب دومین بمب دست ساز به سمت شما...صد بار به این بهرام گفتم من خونه نیستم در را رو غریبه ها باز نکن... : خشن:w00: در ضمن ما کلید اینجا رو داریم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ خشن:w00:در ضمن ما کلید اینجا رو داریم ایضا همینی که این گف 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ایضا همینی که این گف حالا چیکار کنم..فهرست تصاویر و فهرست مطالب هم در فهرست مطالب ذکر کنم و شماره صفحه بدم؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اخه کی رو دیدی تا حالا فهرست تصاویر بده که تو بدی مکه پرزوه ات همش تصویره که هرست تصاویر بدی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده