رفتن به مطلب

گپ و گفتگوی دوستانه مهندسان عمران

ارسال های توصیه شده

حالا بیکاری بیا این رو دان کن

خودم هنوز دان نکردم میگن خوشمله

مرغ سحر ناله سر مکن از هما

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

چه خبر از رسانه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حالا بیکاری بیا این رو دان کن

خودم هنوز دان نکردم میگن خوشمله

مرغ سحر ناله سر مکن از هما

دارمش :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

به نام خدا یی که مناسب صفحه اول پروژه باشه رو از دوستان کسی داره؟

فونت های زیر را دانلود کن...فونت های زیبایی است

• Like 2
لینک به دیدگاه
فونت های زیر را دانلود کن...فونت های زیبایی است

ممنون:rose:

نصب کردم ولی نوشته رو تغییر نمیدن:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نیازی نیست شما متنی بنویسید...

یکی از این 6 فونت را انتخاب کنید مثلا Besmellah_1

بعد روی دکمه های کیبورد که بزنید هر دکمه یه بسم اله مینوسه

این رو هم امتحان کرده بودم..جواب نداد...شما که گفتید متوجه شدم همین یک راه هست...و زبان رو انگلیسی کردم و درست شد.پس مهمه که حتما زبان انگلیسی فعال باشه:flowerysmile:

برای نوشتن متن پروژه شما از چه فونتی استفاده کردید؟یکی از اساتید دانشگاه ما به دانشجویانش گفته یاقوت و ترافیک...ولی اصلا جالب نیستن..استاد خودم هم فونت مشخصی نداده..گفته استاندارد کار کن

• Like 1
لینک به دیدگاه

این رو هم امتحان کرده بودم..جواب نداد...شما که گفتید متوجه شدم همین یک راه هست...و زبان رو انگلیسی کردم و درست شد.پس مهمه که حتما زبان انگلیسی فعال باشهflowerysmile.gif

برای نوشتن متن پروژه شما از چه فونتی استفاده کردید؟یکی از اساتید دانشگاه ما به دانشجویانش گفته یاقوت و ترافیک...ولی اصلا جالب نیستن..استاد خودم هم فونت مشخصی نداده..گفته استاندارد کار کن

همینطوره...:icon_gol:

من که بسته به موقعیت ش از فونت های مختلفی استفاده می کنم...

مثلا فونت های سری MJ به لحاظ گرافیکی فونت های واقعا زیبایی هستند که گرافیست ها هم اکثرا از همین فونت استفاده می کنند و لی این فونت ها روی هر سیستمی موجود نمی باشه.

به شما گفته استاندارد ...استاندارد فک کنم همون B -Titer, b-Nazaninباشه

• Like 2
لینک به دیدگاه

منظورتون را درست متوجه نشدم.... اگر تراز از طرفین منظورته که دکمهjustify را بزن تا از دو طرف تراز بشه

اگر نوشتن متنه که در هر حالت عادی میشه این کار را انجام داد یا از Insert /Text boxاستفاده کنید

• Like 1
لینک به دیدگاه

در صورت استفاده از فونت های مختلف این متن بدردتون می خوره...

آموزش ذخیره فونت‌ در فایل‌های Word و PowerPoint براي انتقال بدون نياز به فونت در كامپيوتر هاي ديگر

از آنجايي كه دوستان در انتقال فايلهاي خود معمولا دچار مشكل مي شوند لذا استفاده از اين روش مفيد خواهد بود...

فایل‌های ورد و پاور پوینت را همراه با فونت جابجا کنید.

گزارشی را در MS Word با کلی زحمت و دقت تایپ کرده‌اید ولی به دلیل نداشتن چاپگر آن را برای چاپ کردن به جای دیگری می‌برید، فایل را باز می‌کنید و با کمال تعجب می‌بینید کل فایل بهم ریخته است. البته سناریوی بدتری نیز ممکن است اتفاق بیافتد، می‌خواهید در همایشی فایل پاورپوینتی را که به دقت محتوی آن را آماده کرده‌اید، را نمایش دهید، وقتی فایل را باز می‌کنید ( همه حضار در حال تماشا هستند ) تمام صفحه آرایی و جملات از اسلاید‌ها بیرون رفته‌اند.

علت آن است که صفحه آرایی متن تایپ شده با یک سری از فونت‌ها که روی کامپیوتر مبداء نصب است، تنظیم شده است. با انتقال فایل روی کامپیوتر دیگر و متعاقب آن باز شدن آن فایل، نرم‌افزار ورد متوجه می‌شود که فونت‌های فایل بر روی سیستم موجود نیست و تصمیم می‌گیرد که آنها را با یک سری فونت دیگر جایگزین کند، در نتیجه صفحه‌آرایی شما بهم می‌ریزد.

یک راه غیر اصولی اینست که تمامی فونت‌ها را همراه فایل خود ببرید و آنها را روی کامپیوتر مقصد نصب کنید یا بعنوان مثال اگر فایلی را ایمیل می‌کنید فونت‌های استفاده شده در آن فایل را هم بفرستید تا قبل از خواندن آن را نصب کنند!!

راه حل دیگری نیز وجود دارد. می‌توانید از فونتی‌ استفاده کنید که مطمئن هستید روی همه ویندوز‌ها به صورت پیش فرض وجود دارد مانند فونت Tahoma . ( اگر دقت کرده باشید اکثر صفحات وب از این فونت استفاده می‌کنند.)

اما علاوه بر راه‌حل‌های فوق در نرم‌افزارهایWord و PowerPoint نیز برای این منظور تنظیمی وجود دارد که به صورت خودکار فونت‌هایی که در فایل‌ها استفاده شده است را همراه خود ذخیره و در سیستم‌های دیگر شناخته می‌شود و هر کجا که فایل خود را باز کنید این فونت‌ها همان لحظه در سیستم پردازش می‌شوند بدون آنکه نیاز به نصب فونت باشد، در نتیجه صفحه‌آرایی فایل نیز بهم نمی‌ریزد…

تنظیم در Word

از منوی Tools گزینه Options را انتخاب و به سربرگ Save بروید. مطابق شکل ۱ تنظیمات را انجام دهید.

microsoft word font setting تنظیم فونت ورد

SaveFontin_WP01_s.jpg

شکل ۱

تنظیم در PowerPoint

از منوی Tools گزینه Options را انتخاب و به سربرگ Save بروید. مطابق شکل ۲ تنظیمات را انجام دهید.

تنظیم فونت در پاور پوینت microsoft power point font setting

SaveFontin_WP_s.jpg

شکل۲

نکته : توجه داشته باشید که برای هر فایل این تنظیم باید جداگانه صورت گیرد و بعد از تنظیم کردن حتما باید یکبار فرمان Save را بزنید تا فونت‌ها ذخیره شوند.

اما چرا طراحان Word این گزینه را به صورت پیش فرض در حالت انتخاب قرار نداده‌اند؟

پاسخ ساده است، چون حجم فایل‌ها افزایش می‌یابد و برای فونت‌هایی که روی همه سیستم‌ها نصب است مانند Tahoma اینکار لازم نیست.

:

• Like 1
لینک به دیدگاه
منظورتون را درست متوجه نشدم.... اگر تراز از طرفین منظورته که دکمهjustify را بزن تا از دو طرف تراز بشه

اگر نوشتن متنه که در هر حالت عادی میشه این کار را انجام داد یا از Insert /Text boxاستفاده کنید

بازم ممنون:icon_gol:

Text box کارم رو راه انداخت...کادر اطراف Text boxرو چجوری میشه تغییر داد؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

بازم ممنون:icon_gol:

Text box کارم رو راه انداخت...کادر اطراف Text boxرو چجوری میشه تغییر داد؟

:icon_gol:

روی کادر دور Text box راست کلیک کن و Format Text Box را انتخاب کن سربرگ color and lines

• Like 1
لینک به دیدگاه

برای نوشتن فهرست....صفحات اولیه رو که بر اساس حروف الفبا باید شماره گذاری کرد...ولی نمیدونم به نام خدا و یا صفحه جلد و یا صفحه حقوقی رو هم در فهرست مطالب ذکر کنم یا نه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب بعضی ها از پیش گفتاررررررررررر تو فهرست میارن

بعضی ها از شروع فصل اول

اون رو صفحه 1 می نامند

و قبل اون رو هر چند صفحه ای که باشه با حروف الفبا مشخص می کنن

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب بعضی ها از پیش گفتاررررررررررر تو فهرست میارن

بعضی ها از شروع فصل اول

اون رو صفحه 1 می نامند

و قبل اون رو هر چند صفحه ای که باشه با حروف الفبا مشخص می کنن

ترتیب صفحات من اینجوریه...

یک صفحه سفید:ws3:

جلد

به نام خدا

صفحه حقوقی

تقدیم

تقدیر و تشکر

چکیده...

از صفحه حقوقی تا تقدیر و تشکر رو در فهرست بیارم بهتره نه؟(البته با الف ب پ )

• Like 2
لینک به دیدگاه

نه دیگه کی میاره که تو بیاری :icon_pf (34):

اگر پیش گفتار یا مقدمه داری فقط بیارررررررررررررررر

کی تقدیر تشکر رو تو فهرست میاره :icon_pf (34):

تا حالا کتاب نخوندی :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه دیگه کی میاره که تو بیاری :icon_pf (34):

اگر پیش گفتار یا مقدمه داری فقط بیارررررررررررررررر

کی تقدیر تشکر رو تو فهرست میاره :icon_pf (34):

تا حالا کتاب نخوندی :ws3:

تا بحال دقت نکرده بودم....یعنی از چکیده شروع کنم؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگر چکیده ات همون پیش گفتار هستش اره

بعضی ها سخن مولف با خواننده رو هم میزارن تو فهرست

بیشتر کتاب های تخصصی این طوریه نه کتاب های رمان و.............

حالا بزار ضرر نمی کنی

:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...