آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر باز این فاز منفی داد:w00: به من چه ؟ مگه من این هفته کاربر فعال شدم ؟!!!! چی شددددددده؟ :icon_pf (34): ماه که شدی همش تخصر توئه دیگه:167: مدالو نصفش میکنی والا هرچی دیدی از چش خودت دیدی هنوز دپرس ام عزیزم :icon_pf (34):کار برام نیست :icon_pf (34): صبح تا شب خونه ام روزه ام هستم نمیشه همش رفت بیرون :icon_pf (34): دنبال کار و باررررررررررر زندگیم افتاده تو یه لحقه که همش تکرار میشه :icon_pf (34): بی کس و تنهام بازم بگم یا کافیه کلی من حرف زدم همش چرت بود دیگه به جای این همه فاز منفی دادن یه کم مثبت فک کن وامیدوار باش بابا تو هم هنوز مگه چن سالته؟ تازه درست تموم شده همون اول که کار ریخته نیست یه کم صب کنی حله دیگه :167: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ماه که شدی همش تخصر توئه دیگه:167: مدالو نصفش میکنی والا هرچی دیدی از چش خودت دیدی :167: اصن نه دیگه بهت شام میدم و نه مدالمو باهات نفص میکنم :w00: برو این روحه بهت شام بده 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ اصن نه دیگه بهت شام میدم و نه مدالمو باهات نفص میکنم :w00: برو این روحه بهت شام بده چرا:w00: من که گفتم ماه شدی تعریف کردم ازت :w00: داری از زیرش در میری ها حال کهایجوریه همه تبریکامو پس میگیرم روح فعلا دپرسه:ws44: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ برو پیش فخی برم بگم کار می خوام باز این فاز منفی داد:w00: ماه که شدی همش تخصر توئه دیگه:167: مدالو نصفش میکنی والا هرچی دیدی از چش خودت دیدی کلی من حرف زدم همش چرت بود دیگه به جای این همه فاز منفی دادن یه کم مثبت فک کن وامیدوار باش بابا تو هم هنوز مگه چن سالته؟ تازه درست تموم شده همون اول که کار ریخته نیست یه کم صب کنی حله دیگه :167: من هنوز تازه 23 سال اره کار نریخته اما سخته بیکاری امید داریم کار خوب گیرمون بیاد 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ چرا:w00: من که گفتم ماه شدی تعریف کردم ازت :w00:داری از زیرش در میری ها حال کهایجوریه همه تبریکامو پس میگیرم روح فعلا دپرسه:ws44: پس بگیر، روحم خوب میشه 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ برم بگم کار می خوام من هنوز تازه 23 سال اره کار نریخته اما سخته بیکاری امید داریم کار خوب گیرمون بیاد نیشتو ببند همچینم بشه نیستی دیگه به سن تو بود کلی سابقه کار داشتم اگه بیکاری سختت بود میرفتی دنبال کار دیگه تا پیداشم نکردی ول نمیکردی:w00: آورین امیدجون مام یه امید داریم ایجوری 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ پس بگیر، روحم خوب میشه من همینجا از این فرصت استفاده موکنم واعلام میکنم همه تبریکامو از بهرام پس میگیرم روح تو خوب میشه یا اون یکی روح خوب میشه اصن دیگه با من حرف نزن خسیس:w00: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ نیشتو ببند همچینم بشه نیستی دیگه به سن تو بود کلی سابقه کار داشتم اگه بیکاری سختت بود میرفتی دنبال کار دیگه تا پیداشم نکردی ول نمیکردی:w00: آورین امیدجون مام یه امید داریم ایجوری امید شوما چطوری است :icon_pf (34): نکنه من ام اون امید خوب قرار است چند روز اینده شروع کنم دارم مطالعات انجام میدم خیر سرم :icon_pf (34): همش پا کامی ام :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ من همینجا از این فرصت استفاده موکنم واعلام میکنم همه تبریکامو از بهرام پس میگیرم روح تو خوب میشه یا اون یکی روح خوب میشه اصن دیگه با من حرف نزن خسیس:w00: من رو میگه اما من تا کار گیر نیارم خوب بشو نیستم 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ امید شوما چطوری است :icon_pf (34): نکنه من ام اون امید خوب قرار است چند روز اینده شروع کنم دارم مطالعات انجام میدم خیر سرم :icon_pf (34): همش پا کامی ام :icon_pf (34): ایجوری دیگه دپرس همش همش پای کامی داری مطالع انجام میدی؟ پشت کامی هم کار میدن به آأم حالا پیدا کردی اولین جایی که شیرینیشو میاری میای همینجا البته بعدشم شام ازت میگیریم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ من همینجا از این فرصت استفاده موکنم واعلام میکنم همه تبریکامو از بهرام پس میگیرم روح تو خوب میشه یا اون یکی روح خوب میشه اصن دیگه با من حرف نزن خسیس:w00: این یکی روحه خوب میشه، یعنی امید جون :ws2: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ من رو میگه اما من تا کار گیر نیارم خوب بشو نیستم بنداز اون دستمال صورتی رو دیگه اههههههههه:w00: گیر میاری ر حالا:there: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ این یکی روحه خوب میشه، یعنی امید جون :ws2: گففتم با من حرف نزنحسیس 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ گففتم با من حرف نزنحسیس سوال پرسیدی جواب دادم دیگه باوشه :w589: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ایجوری دیگه دپرس همش همش پای کامی داری مطالع انجام میدی؟ پشت کامی هم کار میدن به آأم حالا پیدا کردی اولین جایی که شیرینیشو میاری میای همینجا البته بعدشم شام ازت میگیریم چقدر شبیه من هستش این امیده بنداز اون دستمال صورتی رو دیگه اههههههههه:w00:گیر میاری ر حالا:there: این شکلک قلب کجاست :w00: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ چیه بهرام به چی میفکرییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ چیه بهرام به چی میفکرییییییییییییی هیچی امشب هیشکی نبود یکم دلم گرفت 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ خوب دیدم امشب داشتن برا اموات فاتحه می خوندن رفته بودم مسجدی که داشتن برا من فاتحه می خوندن یه دو ساعتی از محل خدمت رو ول کردم اما الان اومدم تا 4:10 بعد من قرار گزاشتم هر همه وعده غذایی رو با خانواده باشم باید برم خونه سحری روح سرگردان به من میگن :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ حالا بیکاری بیا این رو دان کن خودم هنوز دان نکردم میگن خوشمله مرغ سحر ناله سر مکن از هما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده