آرانوس 6500 ارسال شده در 21 آبان، 2011 هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر باز این فاز منفی داد:w00: به من چه ؟ مگه من این هفته کاربر فعال شدم ؟!!!! چی شددددددده؟ :icon_pf (34): ماه که شدی همش تخصر توئه دیگه:167: مدالو نصفش میکنی والا هرچی دیدی از چش خودت دیدی هنوز دپرس ام عزیزم :icon_pf (34):کار برام نیست :icon_pf (34): صبح تا شب خونه ام روزه ام هستم نمیشه همش رفت بیرون :icon_pf (34): دنبال کار و باررررررررررر زندگیم افتاده تو یه لحقه که همش تکرار میشه :icon_pf (34): بی کس و تنهام بازم بگم یا کافیه کلی من حرف زدم همش چرت بود دیگه به جای این همه فاز منفی دادن یه کم مثبت فک کن وامیدوار باش بابا تو هم هنوز مگه چن سالته؟ تازه درست تموم شده همون اول که کار ریخته نیست یه کم صب کنی حله دیگه :167: 2
Artaria 13629 ارسال شده در 21 آبان، 2011 ماه که شدی همش تخصر توئه دیگه:167: مدالو نصفش میکنی والا هرچی دیدی از چش خودت دیدی :167: اصن نه دیگه بهت شام میدم و نه مدالمو باهات نفص میکنم :w00: برو این روحه بهت شام بده 3
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 آبان، 2011 اصن نه دیگه بهت شام میدم و نه مدالمو باهات نفص میکنم :w00: برو این روحه بهت شام بده چرا:w00: من که گفتم ماه شدی تعریف کردم ازت :w00: داری از زیرش در میری ها حال کهایجوریه همه تبریکامو پس میگیرم روح فعلا دپرسه:ws44: 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 21 آبان، 2011 برو پیش فخی برم بگم کار می خوام باز این فاز منفی داد:w00: ماه که شدی همش تخصر توئه دیگه:167: مدالو نصفش میکنی والا هرچی دیدی از چش خودت دیدی کلی من حرف زدم همش چرت بود دیگه به جای این همه فاز منفی دادن یه کم مثبت فک کن وامیدوار باش بابا تو هم هنوز مگه چن سالته؟ تازه درست تموم شده همون اول که کار ریخته نیست یه کم صب کنی حله دیگه :167: من هنوز تازه 23 سال اره کار نریخته اما سخته بیکاری امید داریم کار خوب گیرمون بیاد 2
Artaria 13629 ارسال شده در 21 آبان، 2011 چرا:w00: من که گفتم ماه شدی تعریف کردم ازت :w00:داری از زیرش در میری ها حال کهایجوریه همه تبریکامو پس میگیرم روح فعلا دپرسه:ws44: پس بگیر، روحم خوب میشه 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 آبان، 2011 برم بگم کار می خوام من هنوز تازه 23 سال اره کار نریخته اما سخته بیکاری امید داریم کار خوب گیرمون بیاد نیشتو ببند همچینم بشه نیستی دیگه به سن تو بود کلی سابقه کار داشتم اگه بیکاری سختت بود میرفتی دنبال کار دیگه تا پیداشم نکردی ول نمیکردی:w00: آورین امیدجون مام یه امید داریم ایجوری 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 آبان، 2011 پس بگیر، روحم خوب میشه من همینجا از این فرصت استفاده موکنم واعلام میکنم همه تبریکامو از بهرام پس میگیرم روح تو خوب میشه یا اون یکی روح خوب میشه اصن دیگه با من حرف نزن خسیس:w00: 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 21 آبان، 2011 نیشتو ببند همچینم بشه نیستی دیگه به سن تو بود کلی سابقه کار داشتم اگه بیکاری سختت بود میرفتی دنبال کار دیگه تا پیداشم نکردی ول نمیکردی:w00: آورین امیدجون مام یه امید داریم ایجوری امید شوما چطوری است :icon_pf (34): نکنه من ام اون امید خوب قرار است چند روز اینده شروع کنم دارم مطالعات انجام میدم خیر سرم :icon_pf (34): همش پا کامی ام :icon_pf (34): 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 21 آبان، 2011 من همینجا از این فرصت استفاده موکنم واعلام میکنم همه تبریکامو از بهرام پس میگیرم روح تو خوب میشه یا اون یکی روح خوب میشه اصن دیگه با من حرف نزن خسیس:w00: من رو میگه اما من تا کار گیر نیارم خوب بشو نیستم 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 آبان، 2011 امید شوما چطوری است :icon_pf (34): نکنه من ام اون امید خوب قرار است چند روز اینده شروع کنم دارم مطالعات انجام میدم خیر سرم :icon_pf (34): همش پا کامی ام :icon_pf (34): ایجوری دیگه دپرس همش همش پای کامی داری مطالع انجام میدی؟ پشت کامی هم کار میدن به آأم حالا پیدا کردی اولین جایی که شیرینیشو میاری میای همینجا البته بعدشم شام ازت میگیریم 2
Artaria 13629 ارسال شده در 21 آبان، 2011 من همینجا از این فرصت استفاده موکنم واعلام میکنم همه تبریکامو از بهرام پس میگیرم روح تو خوب میشه یا اون یکی روح خوب میشه اصن دیگه با من حرف نزن خسیس:w00: این یکی روحه خوب میشه، یعنی امید جون :ws2: 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 آبان، 2011 من رو میگه اما من تا کار گیر نیارم خوب بشو نیستم بنداز اون دستمال صورتی رو دیگه اههههههههه:w00: گیر میاری ر حالا:there: 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 21 آبان، 2011 این یکی روحه خوب میشه، یعنی امید جون :ws2: گففتم با من حرف نزنحسیس 1
Artaria 13629 ارسال شده در 21 آبان، 2011 گففتم با من حرف نزنحسیس سوال پرسیدی جواب دادم دیگه باوشه :w589:
pesare irani 41805 ارسال شده در 21 آبان، 2011 ایجوری دیگه دپرس همش همش پای کامی داری مطالع انجام میدی؟ پشت کامی هم کار میدن به آأم حالا پیدا کردی اولین جایی که شیرینیشو میاری میای همینجا البته بعدشم شام ازت میگیریم چقدر شبیه من هستش این امیده بنداز اون دستمال صورتی رو دیگه اههههههههه:w00:گیر میاری ر حالا:there: این شکلک قلب کجاست :w00: 1
Artaria 13629 ارسال شده در 21 آبان، 2011 چیه بهرام به چی میفکرییییییییییییی هیچی امشب هیشکی نبود یکم دلم گرفت 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 21 آبان، 2011 خوب دیدم امشب داشتن برا اموات فاتحه می خوندن رفته بودم مسجدی که داشتن برا من فاتحه می خوندن یه دو ساعتی از محل خدمت رو ول کردم اما الان اومدم تا 4:10 بعد من قرار گزاشتم هر همه وعده غذایی رو با خانواده باشم باید برم خونه سحری روح سرگردان به من میگن :icon_pf (34): 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 21 آبان، 2011 حالا بیکاری بیا این رو دان کن خودم هنوز دان نکردم میگن خوشمله مرغ سحر ناله سر مکن از هما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
ارسال های توصیه شده