pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ تو اصلا اسم من رو جلو ممل ببری به احترام من بلند میشه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ هدفی جز اغتشاش و آشوبگری نداره آخه جاش نمیدن دیگه همه جا که مریم جون تالار عمران نیست دیگه اینقد مردمدار باشن کلا منو یاد بی خانمان ها میندازه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ تو اصلا اسم من رو جلو ممل ببری به احترام من بلند میشه در راستای تاپیک:روند افزایش قیمت مصالح در حال حاضر چطوره؟ثابت-افزایشی-کاهشی؟ 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ کلا منو یاد بی خانمان ها میندازه این بی خانمانت عجب اصطلاحی شدا دومنظوره صدخ موکنه::ws28: 1- بی سرپناه و سرگردان 2- بی خانم دیگه در راستای تاپیک:روند افزایش قیمت مصالح در حال حاضر چطوره؟ثابت-افزایشی-کاهشی؟ در حال حاضر هیچ گونه افزایش قیمتی رو از 6-7 سال گذشته نداشتیم بلکه کاهش چشمگیر قیمت در کنار افزایش روزافزون کیفیت رو شاهد بودیم به همت غییورمردان سرزمین 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ این بی خانمانت عجب اصطلاحی شدا دومنظوره صدخ موکنه::ws28:1- بی سرپناه و سرگردان 2- بی خانم دیگه :ws28: هر جفتش صدق میکنه.... در حال حاضر هیچ گونه افزایش قیمتی رو از 6-7 سال گذشته نداشتیم بلکه کاهش چشمگیر قیمت در کنار افزایش روزافزون کیفیت رو شاهد بودیم به همت غییورمردان سرزمین حالت خوبه عزیزم...شما کجا زندگی میکنی 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28:هر جفتش صدق میکنه.... حالت خوبه عزیزم...شما کجا زندگی میکنی دقیقا هرروز داره به کمالاتش اضافه میشه روح بی قابلیت بی خانمان قوبونت تو خوبی؟ ما زیر سایه شما و سرزمین گل وبلبل منبع خبر موثق(؟) بودا 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ نبینم تهنایی اینجا ایییییییییی ایجا که کسی نمیاد غیر من وتو 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ ایییییییییی ایجا که کسی نمیاد غیر من وتو حالا گریه نکن، ما که هستیم دنبال کتاب نرفتی ؟:ws2: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ جمیع الاف هاااااااااااااااااااااااا سلام 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ حالا گریه نکن، ما که هستیم دنبال کتاب نرفتی ؟:ws2: نههه جمیع الاف هاااااااااااااااااااااااا سلام :there:سلام چرا گلیه موکنی حالا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ حال و حوصله نداررررررررررررررررررم 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ حال و حوصله چی؟ چرا نداری؟ با متکات حرفت شده؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ حال و حوصله چی؟ چرا نداری؟با متکات حرفت شده؟ حال و حوصله همه چیززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز نمی دونم چرا ندارم :icon_pf (34): نه بابا متکا به این خوبی و حرف گوش کنی 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ حال و حوصله همه چیززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز نمی دونم چرا ندارم :icon_pf (34): نه بابا متکا به این خوبی و حرف گوش کنی منظورت هیچ چیه دیگه احتماالا یه مدت روی یه تکرار و مکررات زندگی افتادی بهتره یه تنوع ایجاد کنی یا با متکات درد دل کنی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ منظورت هیچ چیه دیگه احتماالا یه مدت روی یه تکرار و مکررات زندگی افتادی بهتره یه تنوع ایجاد کنی یا با متکات درد دل کنی اون که الان یه دوماهه این طوری شده شبا تا 4 بیدارم صبحا تا 3 می خوابم بلند میشم پا کامی تا 4 شب باز می خوابم فردا باز 3 بیدار پا کامی تا 4 شب :icon_pf (34): متکی که حرف میزنه فقط میشنوهه فرقی با دیوار نداره اون 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اون که الان یه دوماهه این طوری شده شبا تا 4 بیدارم صبحا تا 3 می خوابم بلند میشم پا کامی تا 4 شب باز می خوابم فردا باز 3 بیدار پا کامی تا 4 شب :icon_pf (34): متکی که حرف میزنه فقط میشنوهه فرقی با دیوار نداره اون خوب چرا اینجوری ؟ همه زندگیت که شد کامی و خواب که:w00: پاشو با 4تا رفیق با حال برو یه تفریح گشت وگذاری برو یه کلاس درست ودرمون چرا اصلا جوون به سن تو نباید دنبال کار باشه؟ خوب همون گوش شنوا هم غنیمت تو این دوروزمونه تازه اینجا این تایکو داری دیگه داری حرف میزنی حرفم میشنفی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ خوب چرا اینجوری ؟همه زندگیت که شد کامی و خواب که:w00: پاشو با 4تا رفیق با حال برو یه تفریح گشت وگذاری برو یه کلاس درست ودرمون چرا اصلا جوون به سن تو نباید دنبال کار باشه؟ خوب همون گوش شنوا هم غنیمت تو این دوروزمونه تازه اینجا این تایکو داری دیگه داری حرف میزنی حرفم میشنفی چن هر جا میرم دنبال کار یا مدرک می خوان یا سابقه مدرکم که اماده نیست سابقه کارررررررررر هم که ندارم کلاس درست درمون که به درد من بخوره الان شروع بشه 9 ماه طول میکشه یعنی 9 ماه منی که خدمت ندارم و فارغ التحصیل ام بمونم خونهب برا اون کلاس :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چن هر جا میرم دنبال کار یا مدرک می خوان یا سابقه مدرکم که اماده نیست سابقه کارررررررررر هم که ندارم کلاس درست درمون که به درد من بخوره الان شروع بشه 9 ماه طول میکشه یعنی 9 ماه منی که خدمت ندارم و فارغ التحصیل ام بمونم خونهب برا اون کلاس :icon_pf (34): خوب برای بی حوصلگیت که کار فقط نیست گفتم با دوستات یه برنامه متنوع میشه گذاشت بالاخره که چی الان که مدرک داری و سابقه نداری اگه نخوای هیچ کاری کنی که نمیشه باید از یه جا شروع کرد دیگه رشته ات نمیدونم چیه !!! ولی برا شروع یه کاری میشه با حقوق خیلی کم یا حتی بدون اون شروع کرد به عنوان کسب تجربه اینکار بیگاری نیستا به نظرم اگه یه جای درست و حسابی پیدا کنی یه مدت کسب تجربه میکنی بعدش که بری دنبال یه کار بهتر میتونی از اون به عنوان سابقه ت استفاده کنی البته میدونم سابقه رسمی حساب شاید نشه ولی همینک ه تو کار بودی بهتر از هیچی و بی حوصلگی و ... هست وقتی بخوای تو خونه بمونی و هیچ کاری نکنی خوب کلاس باز بهتره که اگه برنامه بهتری داری خوب میشه جایگزین کرد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده