آرانوس 6500 ارسال شده در 16 آبان، 2011 ضرب المثلش اینه : آدمو سگ بگیره ولی جو نگیرهبحث ترس نیست، بحث ادبه دست شوما درد نکنه 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 16 آبان، 2011 جمیع بی خوابان سلاااااااااااااااااااااااااااام سلام...پسر ایرونی این گفتگوی دوستانه..پسر ایرانی اون گفتگوی دوستانه....کلا باید شما مدیر تالار گفتگوهای صمیمانه بشید 3
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 آبان، 2011 به به تالار عمران هم بلاخره رنگ کاربر به خودش دید بهب به مریم جون منور کردی :w554: جمیع بی خوابان سلاااااااااااااااااااااااااااام چه عجب سلام حال احوال شما؟ متکات خوبه؟ 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 16 آبان، 2011 بهب به مریم جون منور کردی حال احوال شما؟ متکات خوبه؟ نمیبینی شب ها مثل روح سرگردان اینجاست....حتما حال متکاش بده دیگه 2
Artaria 13629 ارسال شده در 16 آبان، 2011 به به تالار عمران هم بلاخره رنگ کاربر به خودش دید توهین کردی الان به تالار عمران ؟ جمیع بی خوابان سلاااااااااااااااااااااااااااام سلام روح خبیث 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 16 آبان، 2011 سلام...پسر ایرونی این گفتگوی دوستانه..پسر ایرانی اون گفتگوی دوستانه....کلا باید شما مدیر تالار گفتگوهای صمیمانه بشید خوب اشنا داری برو درخواست بده بشم مدیررررررررررر بهب به مریم جون منور کردی چه عجب سلام حال احوال شما؟ متکات خوبه؟ متکام هم سلام میرسونه دارم میفرستمش مرخصی بیا جای متکام تو رو بغل کنم توهین کردی الان به تالار عمران ؟ سلام روح خبیث علیک سلام 3
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 آبان، 2011 نمیبینی شب ها مثل روح سرگردان اینجاست....حتما حال متکاش بده دیگه البته من تاکید میکنم روح بی قابلیت فک کنم اوضاع وخیمتر باشه احتمالا ترکش کرده 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 16 آبان، 2011 توهین کردی الان به تالار عمران ؟ توهین کجا بود...یه مدت میخواستیم اینجا نیروی داوطلب اعزام کنیم خوب اشنا داری برو درخواست بده بشم مدیررررررررررر آشنا ندارم... 3
M!Zare 48037 ارسال شده در 16 آبان، 2011 البته من تاکید میکنم روح بی قابلیت فک کنم اوضاع وخیمتر باشه احتمالا ترکش کرده یعنی یه متکا هم نتونست تحملش کنه 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 آبان، 2011 خوب اشنا داری برو درخواست بده بشم مدیررررررررررر متکام هم سلام میرسونه دارم میفرستمش مرخصی بیا جای متکام تو رو بغل کنم علیک سلام از طرف منم ببوسش نکن اینکارو دق موکنیا کار دستمون میدی متکاتو بغل کن یخ کرد 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 آبان، 2011 یعنی یه متکا هم نتونست تحملش کنه نه دیگه متکای بیچاره هم دخ کرد از دست این رنگشو نمیبینی چقد پریده:icon_pf (34): روح بی قابلیت با 100من عسلم خوردنی نیست دیگه:icon_pf (34): 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 16 آبان، 2011 توهین کجا بود...یه مدت میخواستیم اینجا نیروی داوطلب اعزام کنیم آشنا ندارم... خوب خودت برو به ممل بگوووووووووووو از طرف منم ببوسشنکن اینکارو دق موکنیا کار دستمون میدی متکاتو بغل کن یخ کرد اون که ارنوس ارنوس از دهنش نمی افته بیا جای اون یکم تو رو بغل کنیم 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 16 آبان، 2011 نه دیگه متکای بیچاره هم دخ کرد از دست این رنگشو نمیبینی چقد پریده:icon_pf (34):روح بی قابلیت با 100من عسلم خوردنی نیست دیگه:icon_pf (34): خب حالا بنظرت اینجا..تالار عمران چیکار میکنه؟باید بره تالار نساجی....دنبال پارچه متکا..اجازه بده ما بحث علمی مهندسی خودمون رو ادامه بدیم:167: 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 آبان، 2011 من رفتم لالا، شبتون رویایی :flowerysmile: ساعت 4 صبحه ها صبحت بخیر:icon_gol: 1
M!Zare 48037 ارسال شده در 16 آبان، 2011 خوب خودت برو به ممل بگوووووووووووو مگه میخوام اعتبار خودم رو تو انجمن زیر سوال ببرم:w00: 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 16 آبان، 2011 خوب خودت برو به ممل بگوووووووووووو اون که ارنوس ارنوس از دهنش نمی افته بیا جای اون یکم تو رو بغل کنیم اولا که اونم مثه تو سواتش نم کشیده:w00: دوما حاضرم فقط متکاتو بغل کنم سوما چن نفرین شما خب حالا بنظرت اینجا..تالار عمران چیکار میکنه؟باید بره تالار نساجی....دنبال پارچه متکا..اجازه بده ما بحث علمی مهندسی خودمون رو ادامه بدیم:167: هدفی جز اغتشاش و آشوبگری نداره آخه جاش نمیدن دیگه همه جا که مریم جون تالار عمران نیست دیگه اینقد مردمدار باشن 1
ارسال های توصیه شده