آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ ضرب المثلش اینه : آدمو سگ بگیره ولی جو نگیرهبحث ترس نیست، بحث ادبه دست شوما درد نکنه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ به به تالار عمران هم بلاخره رنگ کاربر به خودش دید 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ جمیع بی خوابان سلاااااااااااااااااااااااااااام 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ جمیع بی خوابان سلاااااااااااااااااااااااااااام سلام...پسر ایرونی این گفتگوی دوستانه..پسر ایرانی اون گفتگوی دوستانه....کلا باید شما مدیر تالار گفتگوهای صمیمانه بشید 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ به به تالار عمران هم بلاخره رنگ کاربر به خودش دید بهب به مریم جون منور کردی :w554: جمیع بی خوابان سلاااااااااااااااااااااااااااام چه عجب سلام حال احوال شما؟ متکات خوبه؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ بهب به مریم جون منور کردی حال احوال شما؟ متکات خوبه؟ نمیبینی شب ها مثل روح سرگردان اینجاست....حتما حال متکاش بده دیگه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ به به تالار عمران هم بلاخره رنگ کاربر به خودش دید توهین کردی الان به تالار عمران ؟ جمیع بی خوابان سلاااااااااااااااااااااااااااام سلام روح خبیث 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ سلام...پسر ایرونی این گفتگوی دوستانه..پسر ایرانی اون گفتگوی دوستانه....کلا باید شما مدیر تالار گفتگوهای صمیمانه بشید خوب اشنا داری برو درخواست بده بشم مدیررررررررررر بهب به مریم جون منور کردی چه عجب سلام حال احوال شما؟ متکات خوبه؟ متکام هم سلام میرسونه دارم میفرستمش مرخصی بیا جای متکام تو رو بغل کنم توهین کردی الان به تالار عمران ؟ سلام روح خبیث علیک سلام 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ نمیبینی شب ها مثل روح سرگردان اینجاست....حتما حال متکاش بده دیگه البته من تاکید میکنم روح بی قابلیت فک کنم اوضاع وخیمتر باشه احتمالا ترکش کرده 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ توهین کردی الان به تالار عمران ؟ توهین کجا بود...یه مدت میخواستیم اینجا نیروی داوطلب اعزام کنیم خوب اشنا داری برو درخواست بده بشم مدیررررررررررر آشنا ندارم... 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ البته من تاکید میکنم روح بی قابلیت فک کنم اوضاع وخیمتر باشه احتمالا ترکش کرده یعنی یه متکا هم نتونست تحملش کنه 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ خوب اشنا داری برو درخواست بده بشم مدیررررررررررر متکام هم سلام میرسونه دارم میفرستمش مرخصی بیا جای متکام تو رو بغل کنم علیک سلام از طرف منم ببوسش نکن اینکارو دق موکنیا کار دستمون میدی متکاتو بغل کن یخ کرد 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی یه متکا هم نتونست تحملش کنه نه دیگه متکای بیچاره هم دخ کرد از دست این رنگشو نمیبینی چقد پریده:icon_pf (34): روح بی قابلیت با 100من عسلم خوردنی نیست دیگه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من رفتم لالا، شبتون رویایی :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ توهین کجا بود...یه مدت میخواستیم اینجا نیروی داوطلب اعزام کنیم آشنا ندارم... خوب خودت برو به ممل بگوووووووووووو از طرف منم ببوسشنکن اینکارو دق موکنیا کار دستمون میدی متکاتو بغل کن یخ کرد اون که ارنوس ارنوس از دهنش نمی افته بیا جای اون یکم تو رو بغل کنیم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ نه دیگه متکای بیچاره هم دخ کرد از دست این رنگشو نمیبینی چقد پریده:icon_pf (34):روح بی قابلیت با 100من عسلم خوردنی نیست دیگه:icon_pf (34): خب حالا بنظرت اینجا..تالار عمران چیکار میکنه؟باید بره تالار نساجی....دنبال پارچه متکا..اجازه بده ما بحث علمی مهندسی خودمون رو ادامه بدیم:167: 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من رفتم لالا، شبتون رویایی :flowerysmile: ساعت 4 صبحه ها صبحت بخیر:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ خوب خودت برو به ممل بگوووووووووووو مگه میخوام اعتبار خودم رو تو انجمن زیر سوال ببرم:w00: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ خوب خودت برو به ممل بگوووووووووووو اون که ارنوس ارنوس از دهنش نمی افته بیا جای اون یکم تو رو بغل کنیم اولا که اونم مثه تو سواتش نم کشیده:w00: دوما حاضرم فقط متکاتو بغل کنم سوما چن نفرین شما خب حالا بنظرت اینجا..تالار عمران چیکار میکنه؟باید بره تالار نساجی....دنبال پارچه متکا..اجازه بده ما بحث علمی مهندسی خودمون رو ادامه بدیم:167: هدفی جز اغتشاش و آشوبگری نداره آخه جاش نمیدن دیگه همه جا که مریم جون تالار عمران نیست دیگه اینقد مردمدار باشن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده