pesare irani 41805 ارسال شده در 12 آبان، 2011 چیه چه خبره اگر گزاشتید به کار و برامون برسیم دعواتون سر چیه بگید حلش کنم 2
Artaria 13629 ارسال شده در 12 آبان، 2011 چیه چه خبره اگر گزاشتید به کار و برامون برسیم دعواتون سر چیه بگید حلش کنم پیشته 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 آبان، 2011 تو که گفتی همسایه ها هستن خوب برا من رایگان اونا رو خودم حساب میکنم باهاشون همینکه بهت کمک کردم یه کم رو پروژه ها کار کنی اطلاعتت بره بلا خوبه دیگه چیه چه خبره اگر گزاشتید به کار و برامون برسیم دعواتون سر چیه بگید حلش کنم کارو بالرت کجا بود تو بعدشم مگه کسی دعوتت موکنه هویجوری جفت پا میای تو کی دعوا اونم بر و بچ عمران خواب دیدی خیر باشه 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 آبان، 2011 خوب اصل مشکل پیدا شد همین بهرام ترسو که از دوستای من میترسه 1
Artaria 13629 ارسال شده در 12 آبان، 2011 خوب برا من رایگان اونا رو خودم حساب میکنم باهاشونهمینکه بهت کمک کردم یه کم رو پروژه ها کار کنی اطلاعتت بره بلا خوبه دیگه آره واقعاً ، کمکای تو نبود ،کل پروژه هام مونده بود خوب اصل مشکل پیدا شد همین بهرام ترسو که از دوستای من میترسه پیشته بابا ، کی می ترسه؟ من پاکشون میکنم واسه بنده خداهایی که میان پروفم حالشون بهم نخوره 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 آبان، 2011 نترس ملت همه زد ضربه اند تو حالت بد نشه کسی چیزیش نمیشه 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 آبان، 2011 خوب برا من رایگان اونا رو خودم حساب میکنم باهاشونهمینکه بهت کمک کردم یه کم رو پروژه ها کار کنی اطلاعتت بره بلا خوبه دیگه کارو بالرت کجا بود تو بعدشم مگه کسی دعوتت موکنه هویجوری جفت پا میای تو کی دعوا اونم بر و بچ عمران خواب دیدی خیر باشه ما تو کار بغل کردن هستیم خواستی در خدمت ایم روح نیاز به دعوت نداره فقط کافیه اراده کنه بره جایی وقتی رفت و قدم به چشم تاپیکی گزاشت دیگه هر خبری تو اون تاپیک بشه با خبر میشه 2
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 آبان، 2011 آره واقعاً ، کمکای تو نبود ،کل پروژه هام مونده بود پیشته بابا ، کی می ترسه؟ من پاکشون میکنم واسه بنده خداهایی که میان پروفم حالشون بهم نخوره خوب دیگه اینم از مرام بروبچ عمرانه دیگه ما تو کار بغل کردن هستیم خواستی در خدمت ایم روح نیاز به دعوت نداره فقط کافیه اراده کنه بره جایی وقتی رفت و قدم به چشم تاپیکی گزاشت دیگه هر خبری تو اون تاپیک بشه با خبر میشه واقعا کار طاقت فرسایی هست:icon_pf (34): خدمت از ماست:ws28: متکاتو بغل کن یخ کرد خوب پس باس دنبال یه روح گیر و جن گیر باشیم تا ایجا رو از دست ارواح بی قابلتی طلسم کنه 1
Artaria 13629 ارسال شده در 12 آبان، 2011 نترس ملت همه زد ضربه اند تو حالت بد نشه کسی چیزیش نمیشه چه ربطی داره؟ حال آدم بهم میخوره خوب دیگه اینم از مرام بروبچ عمرانه دیگه آره نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم واقعاً 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 آبان، 2011 چه ربطی داره؟ حال آدم بهم میخوره آره نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم واقعاً هیچی بابا من قانعم هر چی کار کردی 70 من 10 تو 1
Artaria 13629 ارسال شده در 12 آبان، 2011 هیچی بابا من قانعم هر چی کار کردی 70 من 10 تو احیاناً این جمعش 80 نیمیشه؟
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 آبان، 2011 احیاناً این جمعش 80 نیمیشه؟ بابا اون 20 درصد حواسم هست نگیهش داشتم واسه روز مبادا 1
Artaria 13629 ارسال شده در 12 آبان، 2011 بابا اون 20 درصد حواسم هست نگیهش داشتم واسه روز مبادا روز مبادا یعنی کی؟ مشکوک میزنیاااااااا 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 12 آبان، 2011 روز مبادا یعنی کی؟ مشکوک میزنیاااااااا دیگه مبادارو که نمیگن کی داشتیم؟ اصل اول بروبچ عممران به اعتماده:w00: 1
Artaria 13629 ارسال شده در 12 آبان، 2011 دیگه مبادارو که نمیگن کی داشتیم؟ اصل اول بروبچ عممران به اعتماده:w00: باشه باشه، شلوغ نکن این امیده سواستفاده میکنه 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 13 آبان، 2011 خوب دیگه اینم از مرام بروبچ عمرانه دیگه واقعا کار طاقت فرسایی هست:icon_pf (34): خدمت از ماست:ws28: متکاتو بغل کن یخ کرد خوب پس باس دنبال یه روح گیر و جن گیر باشیم تا ایجا رو از دست ارواح بی قابلتی طلسم کنه بله واقعا طاقت فرساست :icon_pf (34): خوب اون متکا رد گم کنی تا هویت بغل شده هااااااااااااااااا لو نره 1
ارسال های توصیه شده