pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چیه چه خبره اگر گزاشتید به کار و برامون برسیم دعواتون سر چیه بگید حلش کنم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چیه چه خبره اگر گزاشتید به کار و برامون برسیم دعواتون سر چیه بگید حلش کنم پیشته 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ تو که گفتی همسایه ها هستن خوب برا من رایگان اونا رو خودم حساب میکنم باهاشون همینکه بهت کمک کردم یه کم رو پروژه ها کار کنی اطلاعتت بره بلا خوبه دیگه چیه چه خبره اگر گزاشتید به کار و برامون برسیم دعواتون سر چیه بگید حلش کنم کارو بالرت کجا بود تو بعدشم مگه کسی دعوتت موکنه هویجوری جفت پا میای تو کی دعوا اونم بر و بچ عمران خواب دیدی خیر باشه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خوب اصل مشکل پیدا شد همین بهرام ترسو که از دوستای من میترسه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خوب برا من رایگان اونا رو خودم حساب میکنم باهاشونهمینکه بهت کمک کردم یه کم رو پروژه ها کار کنی اطلاعتت بره بلا خوبه دیگه آره واقعاً ، کمکای تو نبود ،کل پروژه هام مونده بود خوب اصل مشکل پیدا شد همین بهرام ترسو که از دوستای من میترسه پیشته بابا ، کی می ترسه؟ من پاکشون میکنم واسه بنده خداهایی که میان پروفم حالشون بهم نخوره 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ نترس ملت همه زد ضربه اند تو حالت بد نشه کسی چیزیش نمیشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خوب برا من رایگان اونا رو خودم حساب میکنم باهاشونهمینکه بهت کمک کردم یه کم رو پروژه ها کار کنی اطلاعتت بره بلا خوبه دیگه کارو بالرت کجا بود تو بعدشم مگه کسی دعوتت موکنه هویجوری جفت پا میای تو کی دعوا اونم بر و بچ عمران خواب دیدی خیر باشه ما تو کار بغل کردن هستیم خواستی در خدمت ایم روح نیاز به دعوت نداره فقط کافیه اراده کنه بره جایی وقتی رفت و قدم به چشم تاپیکی گزاشت دیگه هر خبری تو اون تاپیک بشه با خبر میشه 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ آره واقعاً ، کمکای تو نبود ،کل پروژه هام مونده بود پیشته بابا ، کی می ترسه؟ من پاکشون میکنم واسه بنده خداهایی که میان پروفم حالشون بهم نخوره خوب دیگه اینم از مرام بروبچ عمرانه دیگه ما تو کار بغل کردن هستیم خواستی در خدمت ایم روح نیاز به دعوت نداره فقط کافیه اراده کنه بره جایی وقتی رفت و قدم به چشم تاپیکی گزاشت دیگه هر خبری تو اون تاپیک بشه با خبر میشه واقعا کار طاقت فرسایی هست:icon_pf (34): خدمت از ماست:ws28: متکاتو بغل کن یخ کرد خوب پس باس دنبال یه روح گیر و جن گیر باشیم تا ایجا رو از دست ارواح بی قابلتی طلسم کنه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ نترس ملت همه زد ضربه اند تو حالت بد نشه کسی چیزیش نمیشه چه ربطی داره؟ حال آدم بهم میخوره خوب دیگه اینم از مرام بروبچ عمرانه دیگه آره نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم واقعاً 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ چه ربطی داره؟ حال آدم بهم میخوره آره نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم واقعاً هیچی بابا من قانعم هر چی کار کردی 70 من 10 تو 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ هیچی بابا من قانعم هر چی کار کردی 70 من 10 تو احیاناً این جمعش 80 نیمیشه؟ لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ احیاناً این جمعش 80 نیمیشه؟ بابا اون 20 درصد حواسم هست نگیهش داشتم واسه روز مبادا 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ بابا اون 20 درصد حواسم هست نگیهش داشتم واسه روز مبادا روز مبادا یعنی کی؟ مشکوک میزنیاااااااا 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ روز مبادا یعنی کی؟ مشکوک میزنیاااااااا دیگه مبادارو که نمیگن کی داشتیم؟ اصل اول بروبچ عممران به اعتماده:w00: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ دیگه مبادارو که نمیگن کی داشتیم؟ اصل اول بروبچ عممران به اعتماده:w00: باشه باشه، شلوغ نکن این امیده سواستفاده میکنه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ خوب دیگه اینم از مرام بروبچ عمرانه دیگه واقعا کار طاقت فرسایی هست:icon_pf (34): خدمت از ماست:ws28: متکاتو بغل کن یخ کرد خوب پس باس دنبال یه روح گیر و جن گیر باشیم تا ایجا رو از دست ارواح بی قابلتی طلسم کنه بله واقعا طاقت فرساست :icon_pf (34): خوب اون متکا رد گم کنی تا هویت بغل شده هااااااااااااااااا لو نره 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ پس شما تو حساب و کتاب مشکلی ندارید ببخشید ما رفتیم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ دست این بچه هههههه دیوااااااااااانهههههههههههههههه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده