pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ اقا من بی گناهم به من امار غلط دادن 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ شوخی کردم بابابروبچ با مرام عمرانی...لوتیای انجومن... می خوام ازتون لطف کنید قدم رنجه کنید و تشریف بیارید تو این تایپیک گودال رفاقت...یه کانتینر معرفت تازه این که چیزی نیست فرش قرمزم براتون پهن کردیم اقا من بی گناهم به من امار غلط دادن یه بار یکی بهم گفت تو با این زبونت مارو از سوراخش میکشی بیرون، الان به حرفش رسیدم 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ اوهوم تنکس، شما خوبی؟ باز افتادی رو دور احوالپرسی سلام به همه برو بچ عمرانچطورید خوبید؟؟؟ راستی یه شهرساز میاد تو تایپیکتون فرش قرمز پهن کنید سلام علیک خوش اومدین چیه دارید دعوا می کنید با هم به کوری چش دشمنان قسم خورده ما چیزی جز صلح و صفا نمیبینیم شوخی کردم بابابروبچ با مرام عمرانی...لوتیای انجومن... می خوام ازتون لطف کنید قدم رنجه کنید و تشریف بیارید تو این تایپیک گودال رفاقت...یه کانتینر معرفت تازه این که چیزی نیست فرش قرمزم براتون پهن کردیم شمام میتونین تشریف بیارین همینجا یا پل ارتباطي عمراني ها و غيره عمراني ها یه کم تعصب داریم به تالار 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ به کوری چش دشمنان قسم خورده ما چیزی جز صلح و صفا نمیبینیم ایول 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ ایول شمام که انگار 24ساعته تو انجمنی کگارو زندگی که نداری احیانا؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ شمام که انگار 24ساعته تو انجمنی کگارو زندگی که نداری احیانا؟ چرا ، دارم پروژه فولاد انجام میدم، هر چند دیقه یه بارم اینجارو چک میکنم 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ چرا ، دارم پروژه فولاد انجام میدم، هر چند دیقه یه بارم اینجارو چک میکنم آهان حالا چرا میزنی؟ الان امید سواستفاده موکنه:w00: یادم باشه اگه پروژه داشتم بدمش تو 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ آهان حالا چرا میزنی؟ الان امید سواستفاده موکنه:w00: یادم باشه اگه پروژه داشتم بدمش تو من نزدم شوما زدی پروژه بتن : 100000 تومان پروژه فولاد : 100000 تومان پروژه متره : 100000 تومان پروژه راهسازی : 150000 تومان بقیه پروژه ها با توافق طرفین خواهد بود اما برای جلوگیری از سواستفاده افرادی جون امید، برای شما رایگان خواهد بود :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ من نزدم شوما زدی پروژه بتن : 100000 تومان پروژه فولاد : 100000 تومان پروژه متره : 100000 تومان پروژه راهسازی : 150000 تومان بقیه پروژه ها با توافق طرفین خواهد بود اما برای جلوگیری از سواستفاده افرادی جون امید، برای شما رایگان خواهد بود :flowerysmile: اوهههههه بابا حسابی داری پول پارو موکنی پس یادم باشه وقتی شام خواستم این مد نظرم باشه میسی من مال همسایه هارو هم میگیرم بعد باهاشون خودم حساب میکنم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ اوهههههه بابا حسابی داری پول پارو موکنی پس یادم باشه وقتی شام خواستم این مد نظرم باشه میسی من مال همسایه هارو هم میگیرم بعد باهاشون خودم حساب میکنم نه بابا! تازه دارم پروژه خودمو انجام میدم، واسه کسی رو انجام ندادم تاحالا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ به به جیمع الاف های تالار چطور اند 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ اما برای جلوگیری از سواستفاده افرادی جون امید، برای شما رایگان خواهد بود از جون مرده مایه میزاری :w00: برو از جون یه زنده مایه بزار راست میگی راستی من هم کلی پروزه برقی دارم برا من هم میفروشی 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ به به جیمع الاف های تالار چطور اند از جون مرده مایه میزاری :w00: برو از جون یه زنده مایه بزار راست میگی راستی من هم کلی پروزه برقی دارم برا من هم میفروشی روح خبیث روح خبیث روح خبیث :Laie_28: :connie_24: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ بله کاری داری روز جمعه ای خدا ازادمون کرده بریم یه دوری بزنیم تو دنیا ببین می تونی جمعه مون رو خراب کنی 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ بله کاری داری روز جمعه ای خدا ازادمون کرده بریم یه دوری بزنیم تو دنیا ببین می تونی جمعه مون رو خراب کنی خو پس چرا اومدی اینجا؟؟؟؟!!!!! برو یه جای دیگه روحیه ات یکم باز شه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ من وسط لاس و گاس بودم پیام دادی پیدام شد اینجااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ نه بابا! تازه دارم پروژه خودمو انجام میدم، واسه کسی رو انجام ندادم تاحالا ای بابا شانس که نداریم ما خو پس چرا اومدی اینجا؟؟؟؟!!!!! برو یه جای دیگه روحیه ات یکم باز شه وا بهرام کجا از اینجا بهتر برا باز شدن روحیه روح چی میدونه روحیه چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ ای بابا شانس که نداریم ما وا بهرام کجا از اینجا بهتر برا باز شدن روحیه روح چی میدونه روحیه چیه؟ شانس؟ برا چی؟ اینجا برا ما عمرانیا خوبه، غیر عمرانیا جنبه اینجارو ندارن سنگکوب میکنن 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ شانس؟ برا چی؟ اینجا برا ما عمرانیا خوبه، غیر عمرانیا جنبه اینجارو ندارن سنگکوب میکنن شانس اینکه بئدیم پروژهامون مفتی انجام بدی:icon_pf (34): همه که عمرانیا نمیشن خوب 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ شانس اینکه بئدیم پروژهامون مفتی انجام بدی:icon_pf (34): همه که عمرانیا نمیشن خوب تو که گفتی همسایه ها هستن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده