Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ نه پیر زن نه :banel_smiley_52: دیگه ماکس 22 :banel_smiley_52: خوب من برا مردم می گفتم نه خودم خوب شوما هم برو پیش خواهر زاده تون تخصص بگیرید بهتر از عمرانه 22 دلتو میزنه، پیرزن خوبه برات بیشین بینیم باو :w00: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ چی چیو گاف دادی وقتی خودش سه روز و دو شب چونه دسشویی میزنه خو لابد کلیه داره بعدشم این با روحای معمولی فرق داره بی قابلیت هستش که خوب اینم نمونه ش میشه روح معمولی و غیر معمولی نداره کلا کلیه ندارن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ 22 دلتو میزنه، پیرزن خوبه برات نمیزنه نترس برو بچ یه پروف داریم اسپم می کنیم میایید 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ خوب من برا مردم می گفتم نه خودم خوب شوما هم برو پیش خواهر زاده تون تخصص بگیرید بهتر از عمرانه اوخیییییییی چقد مردمدار بهتره وارد مسائل خونوادگی نشی والا بد میبینی:w00: آها بله فرمایش شما متین است پسر ایرونیه روحه کلیه داره متکا بغل کن آورین همینه تکرار کن تا صب یادت نره روح معمولی و غیر معمولی نداره کلا کلیه ندارن کلیه روحا فاقد کلیه هستن جز انواع بی قابلیتشون که تنها یکیشون تا حالا شناسایی شده 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ من سرم به اسپم گرمه اخر شب بر می گردم جواب میدم 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ نمیزنه نترس برو بچ یه پروف داریم اسپم می کنیم میایید پروف کی؟ با کی؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ آورین همینه تکرار کن تا صب یادت نره آرره؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=140 ما تو این پروف هستیم خود صاحب پروف هم تشریف اوردن تازه شما هم بیایید خوشحال میشه مرز ورد یاروح یا روح یا روح 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اوخیییییییی چقد مردمداربهتره وارد مسائل خونوادگی نشی والا بد میبینی:w00: ما تو دار زدن مردم تبحر خاصی داریم برا همین انقدر مردم دار شدیم کلیه روحا فاقد کلیه هستن جز انواع بی قابلیتشون که تنها یکیشون تا حالا شناسایی شده روح شمالی جنوبی شرقی و غربی با خاصیت بی خاصیت با قابلیت بی قابلیت کلیه ندارن 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ ما تو دار زدن مردم تبحر خاصی داریم برا همین انقدر مردم دار شدیم روح شمالی جنوبی شرقی و غربی با خاصیت بی خاصیت با قابلیت بی قابلیت کلیه ندارن مرده این مردم داریم واقعا پس چی دارن به جای کلیه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ مرده این مردم داریم واقعاپس چی دارن به جای کلیه ما از این دنیا فقط یه چیزی اوردیم که به درد حوری و غبمان بخوره وگرنه هیچی دیگه از اون جسم خاکی نیاوردیم 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ ما از این دنیا فقط یه چیزی اوردیم که به درد حوری و غبمان بخوره وگرنه هیچی دیگه از اون جسم خاکی نیاوردیم لابد اون یه چی هم فقط زبونتونه کاش یه کم قابلیت هم میبردی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ لابد اون یه چی هم فقط زبونتونه کاش یه کم قابلیت هم میبردی:icon_pf (34): واقعا تو عمران می خونی نخیر زبون چیه زبون رو ببرم اون دنیا چی کاررررررررررررررررررررررر حوری زبون می خواد چی کار :w00: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ آرانوس برو حدس عکسو جواب بده ، بعد نگی بلد بودم نگفتم 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا تو عمران می خونی نخیر زبون چیه زبون رو ببرم اون دنیا چی کاررررررررررررررررررررررر حوری زبون می خواد چی کار :w00: هی بپرس منم بگم نهه خوب تو الان روحی دیگه یعنی از اون دنیایی و داری همش ایجا اسپم موکنی پس یعنی زبونتو بردی دیگه خوب قربون صدقش بری دیگه:w00: هویجوری پیش بریم به خودت میای که تو روح نیستی یه موجود فضایی هستی آرانوس برو حدس عکسو جواب بده ، بعد نگی بلد بودم نگفتم دیدم الان بگم که فرصت از بقیه گرفته میشه بزار بقیه بیان وارد عرصه علم وهنر بشن 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ شمااااهاااا خواب ندارين؟! بهههههههههههه ساراجون از اینورا؟:icon_pf (44): آدرس سایت گم کرده بودی؟ من از دیشب نخوابیدم دیگه داره چشام کمکمک سنگین میشه 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ بهههههههههههه ساراجون از اینورا؟:icon_pf (44):آدرس سایت گم کرده بودی؟ من از دیشب نخوابیدم دیگه داره چشام کمکمک سنگین میشه بابا من كه هر روز ان ميشم دلم براااا چشم هات سوخت يهو يكم بهشون استراحت بده خو :w00: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده