رفتن به مطلب

گپ و گفتگوی دوستانه مهندسان عمران

ارسال های توصیه شده

خوب برای بی حوصلگیت که کار فقط نیست گفتم با دوستات یه برنامه متنوع میشه گذاشت

بالاخره که چی الان که مدرک داری و سابقه نداری اگه نخوای هیچ کاری کنی که نمیشه باید از یه جا شروع کرد دیگه رشته ات نمیدونم چیه !!! ولی برا شروع یه کاری میشه با حقوق خیلی کم یا حتی بدون اون شروع کرد به عنوان کسب تجربه اینکار بیگاری نیستا به نظرم اگه یه جای درست و حسابی پیدا کنی یه مدت کسب تجربه میکنی بعدش که بری دنبال یه کار بهتر میتونی از اون به عنوان سابقه ت استفاده کنی البته میدونم سابقه رسمی حساب شاید نشه ولی همینک ه تو کار بودی بهتر از هیچی و بی حوصلگی و ... هست

وقتی بخوای تو خونه بمونی و هیچ کاری نکنی خوب کلاس باز بهتره که

اگه برنامه بهتری داری خوب میشه جایگزین کرد:ws52:

بابا حاظر ام تو یه قبرستونی با دیپلم یا فوق دیپلم یا لیسانس هم کار کنم :ws3:

ببین مملکت چقدر خر تو خر شده یه مهندس برق ..................:icon_pf (34):

اما نامردا برا همین دیپلم هم سابقه کار می خوان :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بابا حاظر ام تو یه قبرستونی با دیپلم یا فوق دیپلم یا لیسانس هم کار کنم :ws3:

ببین مملکت چقدر خر تو خر شده یه مهندس برق ..................:icon_pf (34):

اما نامردا برا همین دیپلم هم سابقه کار می خوان :icon_pf (34):

خوب رشته ت که فنیه این کارو خیلی راحتتر میکنه یعنی حتی با کار مجانی هم نمیشه کار پیداکرد؟:banel_smiley_4: بعید میدونم!!

اونکه اوضاع واقعا بی ریخته یه جاهایی میبینی کلا خانوادگی ملت سرکارن و یه نفر بخواد وارد اون محیط بشه اونم از راه قاونوی 1000 دفعه زیر پاشو خالی میکنن :icon_pf (34):

ولی باید از یه جا شروع کنی خودتم بهتر از هرکسی موقعیت خودت و جایی که هستی رو درک میکنی:w16::ws37:

اول یه دل سیر برو گشت وگذار بعدشم برو دنبال کار بعدشم دیگه برو یکی جایگزین متکات:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب رشته ت که فنیه این کارو خیلی راحتتر میکنه یعنی حتی با کار مجانی هم نمیشه کار پیداکرد؟:banel_smiley_4: بعید میدونم!!

اونکه اوضاع واقعا بی ریخته یه جاهایی میبینی کلا خانوادگی ملت سرکارن و یه نفر بخواد وارد اون محیط بشه اونم از راه قاونوی 1000 دفعه زیر پاشو خالی میکنن :icon_pf (34):

ولی باید از یه جا شروع کنی خودتم بهتر از هرکسی موقعیت خودت و جایی که هستی رو درک میکنی:w16::ws37:

اول یه دل سیر برو گشت وگذار بعدشم برو دنبال کار بعدشم دیگه برو یکی جایگزین متکات:ws3:

خوب کار مجانی زوره

چند تا شرکت رفتم برا کار مجانی شرکت هایی که برقی بودن و برام خیلی خوب بودن :banel_smiley_4:

قبول نکردن :ws3:

بقیه شرکت ها هم از خداشونه یه نفر بیاد براشون مجانی کار کنه کی بدش میاد :icon_pf (34):

خوب کو پول که برم گشت و گزاررررررررررررررررررررررررررررررر :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب کار مجانی زوره

چند تا شرکت رفتم برا کار مجانی شرکت هایی که برقی بودن و برام خیلی خوب بودن :banel_smiley_4:

قبول نکردن :ws3:

بقیه شرکت ها هم از خداشونه یه نفر بیاد براشون مجانی کار کنه کی بدش میاد :icon_pf (34):

خوب کو پول که برم گشت و گزاررررررررررررررررررررررررررررررر :icon_pf (34):

روح جون بیا برو این سایتارو ببین دلت باز میشه :ws2:

http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=65152

• Like 2
لینک به دیدگاه
کاربر فعال هفته چرا معرفی نشد؟ :banel_smiley_4:

من رو بزارید :ws3:

...................... يه زن حامله رادر اتوبوس ميبينه و به او ميگه : خانم اين چيه

خانومه ميگه : معلومه بچه ام است ديگه

بهروزه ميگه : دوستش داري

خانومه : آره خوب، خيلي

4.gif ميگه : پس چرا قورتش دادي

• Like 3
لینک به دیدگاه
من رو بزارید :ws3:

...................... يه زن حامله رادر اتوبوس ميبينه و به او ميگه : خانم اين چيه

خانومه ميگه : معلومه بچه ام است ديگه

بهروزه ميگه : دوستش داري

خانومه : آره خوب، خيلي

4.gif ميگه : پس چرا قورتش دادي

سلسله جبال نمک که میگن، شومایی؟ :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم میخوام :ws37:

اخه از من فعالتر کی هست!!؟؟؟

چی میخوای؟ :ws52: شوما هم از اعضای تالار عومرانی؟ :banel_smiley_4: مدارک شناساییتو بده ببینم !!!!:banel_smiley_4: :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چی میخوای؟ :ws52: شوما هم از اعضای تالار عومرانی؟ :banel_smiley_4: مدارک شناساییتو بده ببینم !!!!:banel_smiley_4: :ws3:

والا به ما گفتن اینجا عضویت فعال میدن واسه این صف کشیدیم حالا شما مدیریت تالار عمرانم هم دادی دادی

حالا جوجه عومرانیم ولی اگه تشویقم نکنید میرم سرخورده میشم بعد سر به کوه و بیابون میزارم دست اخر هم خودکشی میکنم :4chsmu1:

مدرک شناساییم هم اواتارمه

• Like 2
لینک به دیدگاه

من هستم مدارک اش هم موجوده بدمممممممممممممم :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
والا به ما گفتن اینجا عضویت فعال میدن واسه این صف کشیدیم حالا شما مدیریت تالار عمرانم هم دادی دادی

حالا جوجه عومرانیم ولی اگه تشویقم نکنید میرم سرخورده میشم بعد سر به کوه و بیابون میزارم دست اخر هم خودکشی میکنم :4chsmu1:

مدرک شناساییم هم اواتارمه

خب حالا خودکشی نکن :ws3:

اینجا فعالیت کن دخملم، بهت عضویت فعال میددددددن، اگه دخمل خوبی باشی مدال هم میدنااااا ، عمو هم برات شکلات میخرم، شلوخ نکنیااااا، باشه عمو؟؟!!! آففرین دخمل خوووووب :zadan:

تشویق خوبی بود؟ :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب حالا خودکشی نکن :ws3:

اینجا فعالیت کن دخملم، بهت عضویت فعال میددددددن، اگه دخمل خوبی باشی مدال هم میدنااااا ، عمو هم برات شکلات میخرم، شلوخ نکنیااااا، باشه عمو؟؟!!! آففرین دخمل خوووووب :zadan:

تشویق خوبی بود؟ :ws3:

گولش رو نخوررررررررررررررر

یه رو ده صاف تو شکم این نیست :w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...