aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ سلام دوستان این تاپیک فقط واسه آشنایی با بچه های تهران شماله!! اصلا" کسی از تهران شمال اینجا هست؟؟؟!! پیشاپیش از آشناییتون خوشبختم! 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ من تو این دانشگاه نیستم اما از تهران شمال خاطره خوشی ندارم... لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ الو اینجا هیچکی تهران شمال نیستتتتتتتتتتتت..... میخواین تهران شمالو بی کفایت جلوه بدین... لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ مم تهران شمال نیستم و تهران شمالی ها رو هم دوست ندارم لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ مم تهران شمال نیستم و تهران شمالی ها رو هم دوست ندارم تهران شمالی ها هم شمارو دوست نداره لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ تهران شمالی ها هم شمارو دوست نداره من تهرون مرکزم :dancegirl2: لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ من تهرون مرکزم :dancegirl2: منم تهران شمالم:smiley (18): لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ 3 شنبه يه قرار ملاقات ميذاريم تو يوني همديگرو ميبينيم... همه ساعت 12:30 جلو بوفه باشيد نهار مهمون من! لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ 3 شنبه يه قرار ملاقات ميذاريم تو يوني همديگرو ميبينيم... همه ساعت 12:30 جلو بوفه باشيد نهار مهمون من! :w58: لینک به دیدگاه
Hothit 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ چرا نيومدين 3 شنبه ؟؟؟:w00: حالا شما حرص نخور انقد بیا علوم تعطیلات اونجا ما همه می یایم (البته اگه به ما ناهار بدی) لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ چرا نيومدين 3 شنبه ؟؟؟:w00: من دوست داشتم بیام ولی مامانم گفته با غریبه ها نرم جایی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده