saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ دلیل جالب زنان افغانی برای اینکه چرا 5 قدم از همسرانشان عقبتر راه میروند! خانم باربارا والترز كه از مجریان بسیار سرشناس تلویزیون های معتبر آمریكاست سالها پیش از شروع مبارزات آزادی طلبانه افغانستان داستانی مربوط به نقشهای جنسیتی در كابل تهیه كرد. در سفری كه به افغانستان داشت متوجه شده بود كه زنان همواره و بطور سنتی 5 قدم عقب تر از همسرانشان راه میروند. خانم والترز اخیرا نیز سفری به كابل داشت ملاحظه كرد كه هنوز هم زنان پشت سر همسران خود قدم بر میدارند و علی رغم كنار زدن رژیم طالبان، زنان شادمانه سنت قدیمیرا پاس میدارند. خانم والترز به یكی از این زنان نزدیك شده و میپرسد: چرا شما زنان اینقدر خوشحالید از اینكه سنت دیرین را كه زمانی برای از میان برداشتنش تلاش میكردید همچنان ادامه میدهید؟ این زن مستقیم به چشمان خانم والترز خیره شده و میگوید: بخاطر مینهای زمینی! نكته اخلاقی: مهم نیست كه به چه زبانی حرف بزنید و یا به كجا بروید فقط بدانید پشت سر هر مردی یك زن باهوش قرار دارد. 13 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ :ws28: خوشمان امد بسیاران:ws28: خداییش فکر کردم الان میان یه دلیل اسلامی مذهبی از توش درمیارن و...... ولی :ws28: 5 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ :ws28: خوشمان امد بسیاران:ws28: خداییش فکر کردم الان میان یه دلیل اسلامی مذهبی از توش درمیارن و...... ولی :ws28: نه بابا دليل از اين اسلامي تر!!!:ws28: 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ جالب بود اما درستش اینه که :پشت سر هر مرد موفق یه زن ناموفق هست که نتونسته جلو موفقیتشو بگیره . 3 لینک به دیدگاه
عزرائیل بامرام 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ جالب بود اما اضلیش اینه که :پشت سر هر مرد موفق یه زن ناموفق هست که نتونسته چلو موفقیتشو بگیره . 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ جالب بود اما درستش اینه که :پشت سر هر مرد موفق یه زن ناموفق هست که نتونسته جلو موفقیتشو بگیره . شما باید برین زن افغانی بگیرید که جمعتون کنن 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ دلیل جالب زنان افغانی برای اینکه چرا 5 قدم از همسرانشان عقبتر راه میروند! خانم باربارا والترز كه از مجریان بسیار سرشناس تلویزیون های معتبر آمریكاست سالها پیش از شروع مبارزات آزادی طلبانه افغانستان داستانی مربوط به نقشهای جنسیتی در كابل تهیه كرد. در سفری كه به افغانستان داشت متوجه شده بود كه زنان همواره و بطور سنتی 5 قدم عقب تر از همسرانشان راه میروند. خانم والترز اخیرا نیز سفری به كابل داشت ملاحظه كرد كه هنوز هم زنان پشت سر همسران خود قدم بر میدارند و علی رغم كنار زدن رژیم طالبان، زنان شادمانه سنت قدیمیرا پاس میدارند. خانم والترز به یكی از این زنان نزدیك شده و میپرسد: چرا شما زنان اینقدر خوشحالید از اینكه سنت دیرین را كه زمانی برای از میان برداشتنش تلاش میكردید همچنان ادامه میدهید؟ این زن مستقیم به چشمان خانم والترز خیره شده و میگوید: بخاطر مینهای زمینی! نكته اخلاقی: مهم نیست كه به چه زبانی حرف بزنید و یا به كجا بروید فقط بدانید پشت سر هر مردی یك زن باهوش قرار دارد. :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ شما باید برین زن افغانی بگیرید که جمعتون کنن اونا که جمع نمیکنن اونا بساط منقل میزارن همه پهن میشن اما جدا مگه افغانیای بیچاره چی کار با ما کردن جز که جای 4 تا کارگر کار کردن پول نصف یه کارگرو گرفتن عزیزم قرن 21 عصر تمدن گفت و گوهاست نه نژادپرستی اسمت چه نازه 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ شما باید برین زن افغانی بگیرید که جمعتون کنن . . راستش مینا خانم من دلم نمیاد جمله تو برعکس کنم و به خودت تحویل بودم چون واقعا زنای ایرانی که تو افقانستان زندگی می کنند گناه دارن به معنای واقعیه کلمه بدبختن . یه فیلم مستند بود به اسم "گیسوی اشفته من "چند وقت پیش دیدم لینکشو میزارم نگاه کردنشم سخته . 3gp : http://faclip.info/download/Faclip/files/clip/faclip.com2566-3gp.zip wmv : http://faclip.info/download/Faclip/files/clip/faclip.com2566.zip 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ اونا که جمع نمیکنن اونا بساط منقل میزارن همه پهن میشن :ws28:راست میگی ،آرش نمی خواد تو زن افغانی بگیری ،دلم نمیاد دور از جونت عملی بشی . 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ اونا که جمع نمیکنن اونا بساط منقل میزارن همه پهن میشن :ws28:راست میگی ،آرش نمی خواد تو زن افغانی بگیری ،دلم نمیاد دور از جونت عملی بشی . حالا که اینقده به فکرم هستی ادرسی، نشونی چیزی بده امشب بیام برا یه امر خیر !! 1 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ همه خانم ها همینن دلیل جالب زنان افغانی برای اینکه چرا 5 قدم از همسرانشان عقبتر راه میروند! خانم باربارا والترز كه از مجریان بسیار سرشناس تلویزیون های معتبر آمریكاست سالها پیش از شروع مبارزات آزادی طلبانه افغانستان داستانی مربوط به نقشهای جنسیتی در كابل تهیه كرد. در سفری كه به افغانستان داشت متوجه شده بود كه زنان همواره و بطور سنتی 5 قدم عقب تر از همسرانشان راه میروند. خانم والترز اخیرا نیز سفری به كابل داشت ملاحظه كرد كه هنوز هم زنان پشت سر همسران خود قدم بر میدارند و علی رغم كنار زدن رژیم طالبان، زنان شادمانه سنت قدیمیرا پاس میدارند. خانم والترز به یكی از این زنان نزدیك شده و میپرسد: چرا شما زنان اینقدر خوشحالید از اینكه سنت دیرین را كه زمانی برای از میان برداشتنش تلاش میكردید همچنان ادامه میدهید؟ این زن مستقیم به چشمان خانم والترز خیره شده و میگوید: بخاطر مینهای زمینی! نكته اخلاقی: مهم نیست كه به چه زبانی حرف بزنید و یا به كجا بروید فقط بدانید پشت سر هر مردی یك زن باهوش قرار دارد. لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ حالا بیا واسه هم وطنت دل بسوزون!ما امشب نیستیم خونه تا فردا صبر می کنی؟ لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ امان از دست شما خانوما :w00: امان!!!! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ .. راستش مینا خانم من دلم نمیاد جمله تو برعکس کنم و به خودت تحویل بودم چون واقعا زنای ایرانی که تو افقانستان زندگی می کنند گناه دارن به معنای واقعیه کلمه بدبختن . یه فیلم مستند بود به اسم "گیسوی اشفته من "چند وقت پیش دیدم لینکشو میزارم نگاه کردنشم سخته . 3gp : http://faclip.info/download/Faclip/files/clip/faclip.com2566-3gp.zip wmv : http://faclip.info/download/Faclip/files/clip/faclip.com2566.zip این که معتبر نسیت لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اما جدا مگه افغانیای بیچاره چی کار با ما کردن جز که جای 4 تا کارگر کار کردن پول نصف یه کارگرو گرفتن عزیزم قرن 21 عصر تمدن گفت و گوهاست نه نژادپرستی چی چی جای 4 تا کارگر کار می کنن . ندیدی کارگر افغانی ؟ بیشتر شون تا میتونن سر و ته کار رو می زنن . روزی 15 تومن هم حقوق میگیرن . در ماه میشه 450 تومن ولی پایه حقوق بقیه 303 تومن هستش . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده