رفتن به مطلب

دليل جالب زنان!!

ارسال های توصیه شده

afghani.jpg

دلیل جالب زنان افغانی برای اینکه چرا 5 قدم از همسران‌شان عقب‌تر راه می‌روند!

خانم باربارا والترز كه از مجریان بسیار سرشناس تلویزیون های معتبر آمریكاست سالها پیش از شروع مبارزات آزادی طلبانه افغانستان داستانی مربوط به نقشهای جنسیتی در كابل تهیه كرد.

در سفری كه به افغانستان داشت متوجه شده بود كه زنان همواره و بطور سنتی 5 قدم عقب تر از همسرانشان راه می‌روند.

خانم والترز اخیرا نیز سفری به كابل داشت ملاحظه كرد كه هنوز هم زنان پشت سر همسران خود قدم بر می‌دارند و علی رغم كنار زدن رژیم طالبان، زنان شادمانه سنت قدیمی‌را پاس می‌دارند.

خانم والترز به یكی از این زنان نزدیك شده و می‌پرسد: چرا شما زنان اینقدر خوشحالید از اینكه سنت دیرین را كه زمانی برای از میان برداشتنش تلاش می‌كردید همچنان ادامه می‌دهید؟

این زن مستقیم به چشمان خانم والترز خیره شده و می‌گوید: بخاطر مین‌های زمینی!

نكته اخلاقی: مهم نیست كه به چه زبانی حرف بزنید و یا به كجا بروید فقط بدانید پشت سر هر مردی یك زن باهوش قرار دارد.

• Like 13
لینک به دیدگاه
:ws28::ws28::ws28:

خوشمان امد بسیاران:ws28::ws28:

خداییش فکر کردم الان میان یه دلیل اسلامی مذهبی از توش درمیارن و......

ولی :ws28::ws28::ws28:

نه بابا دليل از اين اسلامي تر!!!:ws28::ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه

afghani.jpg

خانم باربارا والترز كه از مجریان بسیار سرشناس تلویزیون های معتبر آمریكاست سالها پیش از شروع مبارزات آزادی طلبانه افغانستان داستانی مربوط به نقشهای جنسیتی در كابل تهیه كرد.

در سفری كه به افغانستان داشت متوجه شده بود كه زنان همواره و بطور سنتی 5 قدم عقب تر از همسرانشان راه می‌روند.

خانم والترز اخیرا نیز سفری به كابل داشت ملاحظه كرد كه هنوز هم زنان پشت سر همسران خود قدم بر می‌دارند و علی رغم كنار زدن رژیم طالبان، زنان شادمانه سنت قدیمی‌را پاس می‌دارند.

خانم والترز به یكی از این زنان نزدیك شده و می‌پرسد: چرا شما زنان اینقدر خوشحالید از اینكه سنت دیرین را كه زمانی برای از میان برداشتنش تلاش می‌كردید همچنان ادامه می‌دهید؟

نكته اخلاقی: مهم نیست كه به چه زبانی حرف بزنید و یا به كجا بروید فقط بدانید پشت سر هر مردی یك زن باهوش قرار دارد.

:ws28::ws28::ws28::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما باید برین زن افغانی بگیرید که جمعتون کنن

اونا که جمع نمیکنن اونا بساط منقل میزارن همه پهن میشن:ws28:

اما جدا مگه افغانیای بیچاره چی کار با ما کردن جز که جای 4 تا کارگر کار کردن پول نصف یه کارگرو گرفتن عزیزم قرن 21 عصر تمدن گفت و گوهاست نه نژادپرستی:w16:

اسمت چه نازه:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
شما باید برین زن افغانی بگیرید که جمعتون کنن

.

.

راستش مینا خانم من دلم نمیاد جمله تو برعکس کنم و به خودت تحویل بودم چون واقعا زنای ایرانی که تو افقانستان زندگی می کنند گناه دارن به معنای واقعیه کلمه بدبختن .

یه فیلم مستند بود به اسم "گیسوی اشفته من "چند وقت پیش دیدم لینکشو میزارم نگاه کردنشم سخته .

3gp : http://faclip.info/download/Faclip/files/clip/faclip.com2566-3gp.zip

wmv : http://faclip.info/download/Faclip/files/clip/faclip.com2566.zip

• Like 2
لینک به دیدگاه
اونا که جمع نمیکنن اونا بساط منقل میزارن همه پهن میشن:ws28:

:ws28::ws28:راست میگی ،آرش نمی خواد تو زن افغانی بگیری ،دلم نمیاد دور از جونت عملی بشی .

حالا که اینقده به فکرم هستی ادرسی، نشونی چیزی بده امشب بیام برا یه امر خیر !!

• Like 1
لینک به دیدگاه

همه خانم ها همینن

afghani.jpg

لینک به دیدگاه
.

.

راستش مینا خانم من دلم نمیاد جمله تو برعکس کنم و به خودت تحویل بودم چون واقعا زنای ایرانی که تو افقانستان زندگی می کنند گناه دارن به معنای واقعیه کلمه بدبختن .

یه فیلم مستند بود به اسم "گیسوی اشفته من "چند وقت پیش دیدم لینکشو میزارم نگاه کردنشم سخته .

3gp : http://faclip.info/download/Faclip/files/clip/faclip.com2566-3gp.zip

wmv : http://faclip.info/download/Faclip/files/clip/faclip.com2566.zip

این که معتبر نسیت:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

اما جدا مگه افغانیای بیچاره چی کار با ما کردن جز که جای 4 تا کارگر کار کردن پول نصف یه کارگرو گرفتن عزیزم قرن 21 عصر تمدن گفت و گوهاست نه نژادپرستی:w16:

چی چی جای 4 تا کارگر کار می کنن . ندیدی کارگر افغانی ؟ بیشتر شون تا میتونن سر و ته کار رو می زنن . روزی 15 تومن هم حقوق میگیرن .

در ماه میشه 450 تومن ولی پایه حقوق بقیه 303 تومن هستش .

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...